Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

Sveikos, labai prašau ant manęs nesupykti ir neįsižeisti, nes ketinimai tikrai tik geri. šiuo metu pradedu studijuoti medicininę astrologiją ir būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt su manim savo duomenimis: gimimo metais, mėnesiu, diena, valanda bei minute ir miestu, kuriame gimėte. bei parašytumėt, kurioje vietoje vėžys prasidėjo.

pažadu, kad tai bus konfidencialu, tiesiog noriu suprast kokios planetos ir kokie aspektai tai nulemia, tokių būdu žmones būtų galima įspėt iš anksto, kurią vietą reik reguliariai tikrintis.

ačiū
Atsakyti
As astrologija netikiu, tad savo duomenu neketinu pateikineti schmoll.gif

Paskaiciau apie chemijas, sunku.. Dziaugiuosi, kad nors sito baubo neteko patirti, tfu tfu tfu.
Laikykites ir palaikykit artimuosius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 08 25, 15:08)
As astrologija netikiu, tad savo duomenu neketinu pateikineti  schmoll.gif

Paskaiciau apie chemijas, sunku.. Dziaugiuosi, kad nors sito baubo neteko patirti, tfu tfu tfu.
Laikykites ir palaikykit artimuosius  4u.gif

4u.gif atsiprašau, norėjau paklausti ar ekoskopija parodo,jei vėžys nulindo toliau, nei gimdos kaklelis?atleiskite, net nežinau, kaip prie jūsų prisijungti, ar prisistatyti...jau turėjau operaciją, bet visgi nuvylė....nes ta zaraza liko...vėl tyrimai....
Atsakyti
Operacija ne panaceja, jos metu reiketu pasalinti visas pazeistas lasteles ir kazkiek sveiko audinio. Kartais to nebuna galima padaryti, be to, buna ir metastazes.
Del echoskopijos nezinau, mano visai kitoks atvejis. Galiu pasakyti tik, kad BMR (magnetinis rezonansas) tikrai ta parodytu. Bet sis tyrimas labai brangus, skiriamas tada, kai kiti budai nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2009 08 24, 22:39)
?O kaip su zidinuku kepenyse?Skaiciau,kad gali buti naikinama karsciu.Gal kas zinot apie tai?Ar daro Lietuvoje?

Laima Bloznelytė- Plėšnienė, fotodinaminis arba gamadinaminis metodai. Tik metastazės turi būti pavienės ir jau nebetaiko kitokių gydymų, ligonis „nurašytas“.
http://www.alfa.lt/straipsnis/10264910

Beje, mamą laikinai galima prirašyti prie savo šeimos gydytojo. Augindama dukras ne kartą lankiausi pas Marijampolės pediatrus, atvyksti visai vasarai pas tėvus, kaip žinia, vaikai serga: laikinai registruojies ir gauni visas paslaugas...kažkoks vabzdys į akį buvo įkandęs: užtino visa: okulistas priėmė, mažei masažų reikėdavo, paskirdavo...nebent tvarka šiandienai labai jau pasikeitus, pasiteirauri reikėtų. Sunku su mažyliu visur suspėt, pasikambinkit ir bus atsakymas: galimas mano siūlymas ir ar paimtų apylinkės seselė kraują namuose?
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 08 25, 15:59)
Operacija ne panaceja, jos metu reiketu pasalinti visas pazeistas lasteles ir kazkiek sveiko audinio. Kartais to nebuna galima padaryti, be to, buna ir metastazes.
Del echoskopijos nezinau, mano visai kitoks atvejis. Galiu pasakyti tik, kad BMR (magnetinis rezonansas) tikrai ta parodytu. Bet sis tyrimas labai brangus, skiriamas tada, kai kiti budai nepadeda.

4u.gif ačiū,ryt išsiaiškinsiu pas daktariukus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(einarta @ 2009 08 25, 13:19)
Pasiskaiciau jusu parasymus, kad pirmosios chemijos buna baisiausios, tai nuotaika pasikeliau, kad gal ir kitos mano chemijos nebus baisios  thumbup.gif  Man ketvirtadieni suleido jau antraja. Tai siandien jau esu visiskai atsigavus smile.gif Suprantu, kad kiekvienai viskas vyksta labai asmeniskai, bet nusiteikti pozityviai visada malonu.
As tik noriu pasiklausti kaip jus darydavote su Zofran'u. As jo namie nesileidziu. Chemijos metu man suleidzia ir duoda i namus, kad jei bus bloga susileisciau. Bet as jo kazkodel labai bijau... Kokias 4-5 dienas pasikankinu su sleikstuliu, bet vaistu nesileidziu. Ar jus visada leisdavotes Zofran'a? Ar jei iskenciu geriau jo nesileisti?

Nėra reikalo šleikštauti , o susileisti zofraną, nieko nuo jo neatsitiks.Neišradinėk savų gydymo metodų.Galima nesileisti jei visai nepykina.
Šleikštulys mažina apetitą, nuotaika blogesnė, o tolimesnėms chemo jis didės, nes organizmas psichologiškai nebenorės to šleikštulio.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 08 25, 15:55)
Nėra reikalo šleikštauti , o susileisti zofraną, nieko nuo jo neatsitiks.Neišradinėk savų gydymo metodų.Galima nesileisti jei visai nepykina.
Šleikštulys mažina apetitą, nuotaika blogesnė, o tolimesnėms chemo jis didės, nes organizmas psichologiškai nebenorės to šleikštulio.

pritariu, man zofrano pirmoj chemijos suleido viena ampule, paziurejo gydytoja i mane kita ryta, o dar laukia dvi dienos chemijos, pas mane ciklas trys plius 1 diena ir dvi savaites pertrauka, taigi gavau iskart po dvi, ir dar namo po pora israsydavo, leisdavausi pagal poreiki, liepe nekenteti ir tik nelaukti kada bus blogiau, nes chemija ilga, kad neissigasciau ir nenusilpciau, o be to dirbau tai kai tik jauciu kyla ir susileidziu ir gana lengvai 7 chemijos praejo 4u.gif

kalbejot apie sunkuma, tai pirma sunki tuo, kad nezinai, kas bus, o istikro sunkiausios buvo pries paskutines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 08 25, 17:18)
kalbejot apie sunkuma, tai pirma sunki tuo, kad nezinai, kas bus, o istikro sunkiausios buvo pries paskutines  4u.gif

Man taip pat. Lūžtu ir kūnu ir moraliai. Buvo jau trys: tai ketvirta penkta- prasideda įv. komplikacijos ir kantrybė ištirpsta...norisi tik baikt, baikt ir kuo greičiau...

Dėl zofrano, jo juodasis darbelis - užsikiša pilviukas, tai maistu reikai bandyti tavrkytis: avižinė košė, obuoliai, ypač kepti, morkas pasitarkuoti. Nevartojant zofrano kai kam vystosi psichologinis pykinimas. gydytoja sakė: būna jau prie klinikų tik privažaivus supykina. Bet jeigu šleištulys nedidelis gal galima pakentėti, niekas kitas tik pati savo kūną jaučiat. Aš taip atsisakau nuskausminamų kol galiu, nors dabar kai įvedė drenus pati prašydavau nakčiai, kad bent kiek pamiegoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 25 rugpjūčio 2009 - 17:50
QUOTE(adis @ 2009 08 25, 18:46)
Dėl zofrano, jo juodasis darbelis - užsikiša pilviukas, tai maistu reikai bandyti tavrkytis: avižinė košė, obuoliai, ypač kepti, morkas pasitarkuoti.

Man nuo nuskausminamuju ta pati beda, tai as valgau dziovintus abrikosus, slyvas. Padeda, kartais net per daug biggrin.gif Reikia nepersistengti smile.gif

Zinau ka reiskia psichologinis pykinimas unsure.gif Brr...
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 08 25, 16:55)

As ir pati jau vakar galvojau, kad gal reikia leistis zofrana, nes nuo to sleikstulio visiskai dingsta apetitas, tai per sias kelias dienas nukrito keli kg, o tai nemanau, kad labai gerai. per kita chemija reikes pameginti susileisti, nors jau dabar purto nuo minties apie kita chemija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(einarta @ 2009 08 25, 20:04)
As ir pati jau vakar galvojau, kad gal reikia leistis zofrana, nes nuo to sleikstulio visiskai dingsta apetitas, tai per sias kelias dienas nukrito keli kg, o tai nemanau, kad labai gerai. per kita chemija reikes pameginti susileisti, nors jau dabar purto nuo minties apie kita chemija  verysad.gif

Viduriai kietėja ne vien dėl Zofrano.Šiai chemo sunaudoju tik 2 ampules, daugiau nereikia , o viduriai užkietėja savaitei, kaip ir per kitas chemo.Naudoju laisvinamuosius .Yra augalinai -Radirex.Po 4-ių dienų susitvarko.
O psichologinį pykinimą jau išgyvenau.Po 3-ios chemo pradėdavo pykinti 2-i paras iki leidimo, o ligoninės kolidoriuje jau tasydavausi.
Atsakyti