Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

[quote=arune,2009 08 24, 19:28]
Su vaiku thumbup.gif ... Dėkoju Dievui už šią akimirką... kai ligą nustatė, vaiką palydėt į mokyklą buvo mano Svajonių Svajonė..... Dabar naujų turiu wub.gif ax.gif

Arune,kai vedžiau dukrą i pirmą klasę,tą pačią rugsėjo -1 ąją, po pietų važiavau darytis KT,kuri nežadėjo nieko gero.O per dukros gimtadienį darė operaciją. unsure.gif verysad.gif
Per šį rugsėjį dukra eis į penktą klasę smile.gif ,tiesa nauja mokykla,viskas nauja.

Tikiu,kad viskas bus gerai ir palydėsim dukras dar ne vieną rugsėjį. 4u.gif

ADIS,stiprybės Jums,laikykitės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaiba: 24 rugpjūčio 2009 - 20:42
As ne i tema, bet jus apie mokyklas..... blush2.gif Shiandien ishleidau didziaja i pirma klase. Pas mus shiandien buvo pirma mokslu metu diena. Mergina mano jautesi toookia suagus.... smile.gif Cia labai trumpai pavieshinu.... ...
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 24, 21:46)
As ne i tema, bet jus apie mokyklas.....  blush2.gif Shiandien ishleidau didziaja i pirma klase. Pas mus shiandien buvo pirma mokslu metu diena. Mergina mano jautesi toookia suagus....  smile.gif Cia labai trumpai pavieshinu.... ...

Pinacea, labai į temą. Tavo džiaugsmas ir mūsų džiaugsmas. Jūsų bendra nuotrauka priminė, kai vedžiau į pirmą klasę savo vyresnėlę, žiūrėjau į jaunėlę ir galvojau, kada ji eis į pirmą klasę? Taip toli...(3,5 m. skirtumas). Šįmet pati ves pirmokus, jau paskutiniai metai - abiturientė. Ach, nenumaldomai bėga laikas, bet kartu džiaugsmingai. Dvyliktokė. tongue.gif
Sveikinu Jūsų gražią šeimą su tokiu svarbiu įvykiu. 4u.gif 4u.gif smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 24 rugpjūčio 2009 - 20:55
QUOTE(adis @ 2009 08 24, 19:52)
  Pinacea, jūsų bendra nuotrauka priminė, kai vedžaiu į pirmą klasę savo vyresnėlę, žiūrėjau į jaunėlę ir galvojau, kada ji eis į pirmą klasę. taip toli...(3,5 m. skirtumas). Šįmet pati ves pirmokus, jau paskutiniai metai -abiturientė. Ach, nenumaldomai bėga laikas, bet kartu džiaugsmingai. Dvyliktokė. tongue.gif
Sveikinu Jūsų gražią šeimą su tokiu svarbiu įvykiu. 4u.gif  4u.gif  smile.gif  tongue.gif

Aciu ax.gif ax.gif Mano mazoji 20 menesiu jaunesne - jei viskas bus gerai, tai uz 2 metu keliaus ir ji.... jei viskas bus gerai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 24, 20:26)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ... gražus vaizdelis  thumbup.gif .  Ačiū, Rasų lanka.  Bet apie vyrus aš negalvoju. schmoll.gif  irnesakyk.gif

be reikalo cia taip, esat labai grazi jauna moteris, dar visas gyvenimas pries akis, dukra uzaugs ir kurs savo namus, tad ... niekada neatssakykit nieko, vien delto , kad kazkada isgirdot tokia diagnoze, man ir atrode - duok Dieve, kad tik va dicke iki mokyklos paauginciau, dabar net ne apie tai galvoju, dabar jau ne tik dicke yra, bet yra ir mazelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 24, 22:46)
As ne i tema, bet jus apie mokyklas.....  blush2.gif Shiandien ishleidau didziaja i pirma klase. Pas mus shiandien buvo pirma mokslu metu diena. Mergina mano jautesi toookia suagus....  smile.gif Cia labai trumpai pavieshinu.... ...

Pinacea - sveikinu, sveikinu su tokia gražia švente. Juk tai dukrytei, o ir Jums - tėveliams - didelis gyvenimo posūkis ir naujo kelio pradžia... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
rasu lanka, Jus esat mokytoja?-... nezinau, ar tai skaiciau ar tiesiog ish Jusu zinuciu susidariau toki ispudi g.gif Smalsu tiesiog, ka mokinat<(jei esat mokytoja ax.gif)?

Beje, gal ish Ugn*ines kas girdet? Seku vis, jau kelinta diena neparasho... Zinau, kad jai nesinori svarbaus laiko prie kompiuterio praleist, bet visgi neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 24, 23:12)
rasu lanka, Jus esat mokytoja?-... nezinau, ar tai skaiciau ar tiesiog ish Jusu zinuciu susidariau toki ispudi  g.gif Smalsu tiesiog, ka mokinat<(jei esat mokytoja  ax.gif)? 
Beje, gal ish Ugn*ines kas girdet? Seku vis, jau kelinta diena neparasho... Zinau, kad jai nesinori svarbaus laiko prie kompiuterio praleist, bet visgi neramu  unsure.gif

...mokytoja... dailės mokykloje... ax.gif

Apie Ugn*Inytę irgi kasdien galvoju ir meldžiuosi už ją... bet dabar apie ją tokios mažos žinios - ką čia mažos - išvis neturime... unsure.gif
Bet manykime, kad viskas gerai... Ją iš tikrųjų išsekino viešumas ir didelis dėmesys... Reikia būti kantresnėms...gal, bet nelabai gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 24, 19:12)

Aš visą laiką šneku apie mamytę... ax.gif  Na, mes draugelės esam - viską pasišnekam, todėl žinau labai smulkiai...  blush2.gif
Kraujo tyrimuką po chemijos darytis reiktų bendrą. Tiesiog matysit, koks hemoglobinas, leukocitai, trombocitai,  granuliocitai ir t.t. Jau vien tai parodo būklę ir jei yra kuris rodiklis labai blogas, galima kreiptis pas gydytoją, ar net pačiam bus ramiau, kad tai dėl kraujuko... Bandyk įkalbėti...
Mano mamytei iš pradžių skyrė FAC chemiją. Buvo pati pradžia ir pati aš nieko nesusigaudžiau:Tai buvo Fluorouracili, Doxorubicini, Cyclophosphamide....Turėjo tik du kursus, nes labai krito kraujukas, po abiejų darė kraujo perpylimus. Tada pakeitė į Taksoterą (Docetakselį) - 6 kursai. Praėjus 1 mėn. po visos chemijos prasidėjo skausmai  - rado naujas mts. trijuose slanksteliuose stubure (prieš tai jų jau turėjome) , tada švitinimai (stuburo, pažasties ir krūties) , 1 mėn pailsėti, ir nauja chemija Taksolis + Gemzaras (6 kursai)...  Taigi dabar rugsėjo 30 dieną bus 1 metai be chemijų - TIKIMĖS-  ax.gif

Tai vat man idomu ar turi skirt visu vidaus organu echoskopija ar ne.Nes mamai niekad neskirdavo,buvo nedaryta nuo 2006m.,ir tik dabar paskyre.Bet mama privaciai pasidarydavo,bentjau kaikiuriu organu.Dabar mamai priskyre nauja chemoterapeute-tai ji ir skiria daugiau tyrimu,o pries tai buvusi ne uz ka neskirdavo,kad ir prasydavo. doh.gif

Mamai irgi buvo skirtas Doxetaxelis,po kurio 6kursu zidinukai plauciuose padidejo dvigubai doh.gif .Paskui ejo XELODA-tai ji stabilizavo metastaziu(plauciuose) augima,bet uztat atsirado zidiniai smegenyse.Spinduliavimas tikiuosi pristabde metastaziu augima smegenyse(KT darys tik po menesio),bet atsirado zidinukas kepenyse.Dabar labai tikiuosi,kad Taksolis su Gemzara pristabdys visu zidiniu augima.Oi kaip tikiuosi.Tuo labiau,kad jusu mamytei pristabde.
Aciu,kad paraset,suteiket daug vilties mums.Ryt papasakosiu mamai,manau,kad ir jai suteiksiu daug vilties.

Tiesa ,mamai dar raktikauliniuose limfmazgiuose rado metastaziu.Kazi neturetu svytinti?O kaip su zidinuku kepenyse?Skaiciau,kad gali buti naikinama karsciu.Gal kas zinot apie tai?Ar daro Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2009 08 24, 20:39)
Tai vat man idomu ar turi skirt visu vidaus organu echoskopija ar ne.Nes mamai niekad neskirdavo,buvo nedaryta nuo 2006m.,ir tik dabar paskyre.Bet mama privaciai pasidarydavo,bentjau kaikiuriu organu.Dabar mamai priskyre nauja chemoterapeute-tai ji ir skiria daugiau tyrimu,o pries tai buvusi ne uz ka neskirdavo,kad ir prasydavo. doh.gif

Mamai irgi buvo skirtas Doxetaxelis,po kurio 6kursu zidinukai plauciuose padidejo dvigubai  doh.gif .Paskui ejo XELODA-tai ji stabilizavo metastaziu(plauciuose) augima,bet uztat atsirado zidiniai smegenyse.Spinduliavimas tikiuosi pristabde metastaziu augima smegenyse(KT darys tik po menesio),bet atsirado zidinukas kepenyse.Dabar labai tikiuosi,kad Taksolis su Gemzara pristabdys visu zidiniu augima.Oi kaip tikiuosi.Tuo labiau,kad jusu mamytei pristabde.
Aciu,kad paraset,suteiket daug vilties mums.Ryt papasakosiu mamai,manau,kad ir jai suteiksiu daug vilties.

Tiesa ,mamai dar raktikauliniuose limfmazgiuose rado metastaziu.Kazi neturetu svytinti?O kaip su zidinuku kepenyse?Skaiciau,kad gali buti naikinama karsciu.Gal kas zinot apie tai?Ar daro Lietuvoje?

Nezinau, ar Lietuvoj daroma, bet Vokietijoj zidinukus kepenyse "galabija" kryoterapijos budu - shalcio (uzshalydmo su azotu) terapija.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 24, 20:28)

Liūtukee, būtinai pasidarykit bendrą kraujo tyrimą, gal kraujas nusėdęs... dėl to mama taip jaučiasi.

O ka daryt jei pasirodys,kad nusedes?
QUOTE(adis @ 2009 08 24, 21:08)
Pas sunkius ligonius, kurie nevaikšto turi ateiti apylinkės seselė ir paimti kraują namuose, kreipkitės į šeimos gydytoją. Vesti nusilpusį ligonį į polikliniką yra pavojinga. Jei kraujas stipriai nukritęs, nėra apsaugos nuo infekcijos, gali bet kada poliklinikoje pasigauti infekciją arba bent vienkartinę „kaukę“ uždėkit.

Mamytei matuokit temperatūrą, kartais jos nejaučiam, jeigu virš 38 laikosi daugiau nei pusdienį ir ilgiau nedelsiant į ligoninę, prasidėjo neutropenija, t. y. virusai ir bakterijos pradėjo bujoti...

Tai,kad mamos gyvenamoji vieta Panevezyje,o dabar ji pas mus Vilniuje(gydosi Santariskese onkologiniame,o siaip prirasyta Panevezio poliklinikoje).Tai niekas pas ja neateis.Mums ja reiktu vezti i kokianors privacia laboratorija.Su taxi ir abiem mano vaikais,is kuriu vienam 8men.Taip dazniausiai ir tampausi doh.gif .Na,bet ka padarysi.Kartais vyras mama nuveza(kai nedirba),tada as nevaziuoju,lieku namie su vaikais,bet norisi vaziuot kartu su mama.Kad galeciau-persiplesciau ir visur su visais pabuciau,bet,deja,negaliu. doh.gif doh.gif doh.gif
Och,na ir padejevau blush2.gif .

Mama noretu ir i Vokietija vaziuot-kur lazeriais gydo,t.p.robotu.Ir i Brazilija pas ta ziniuoni,bet negaliu gi as su 8men.kudikiu vaziuot.Baigiu save uzgrauzt,kad nieko negaliu padaryt del savo mamos.

Temperaturos mamai tai nera,na atrodo,kad nera.

Kokios smagios akimirkos! wub.gif Ir kokios jus grazios! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 24, 22:47)
Nezinau, ar Lietuvoj  daroma, bet Vokietijoj zidinukus kepenyse "galabija" kryoterapijos budu - shalcio (uzshalydmo su azotu) terapija.

O gal zinote kur?Gal daugiau info apie tai turite?
Bandysiu dar apie tai internete paieskot.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 24, 20:28)
Su vaiku  thumbup.gif ... Dėkoju Dievui už šią akimirką...  kai ligą nustatė, vaiką palydėt į mokyklą buvo mano Svajonių Svajonė.....  Dabar naujų turiu 

lenkiu galvą prieš jus, mergaitės, kurios būnate kartu su savo sergančiaisiais, einate  kartu, išgyvenate. ..  Mes su dukriuku vienos gyvename, mama mano jau 75 m., taip kad ne viską aš jai ir pasakojuosi, pasaugau ją.  Ir iš tiesų , dažnokai vieniša jaučiuos, būna, kad nelabai yra su kuo iš dūšios pakalbėt.  Na, su likimo draugėm  ax.gif  Ir dukriukas dar mano didžioji Draugė, Mokytoja, ir Guodėja... pasikalbam daug ką. 

Tagi gi - visgi Visagalis išklauso 4u.gif Arune, stebiuosi, kokia Jūs stipri thumbup.gif Kažkaip neužkliuvo niekur Jūsų istorija...

QUOTE(adis @ 2009 08 24, 21:08)
Man penktadienį po filgrastimo leukocitų buvo 11, granuliocitų 9. Šiandien granuliocitų 0,4, leukocitų 1,2. Vaizdas kaip matot radikaliai pasiketė, rytoj chemijos nebus. Susileidom dar vieną filgrastim ir vyksim ketvirtadienį.

Adis, veiksmas Kaune? Kitą savaitę mama (tai ir aš daugiau mažiau kartu - kai nereiks į darbą) būsiu dienos stacionare. O Jūs į dienos stacionarą kas savaitę, ar visgi lašinsitės Šiauliuose?

QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 24, 21:40)
hihihi.gif kartą apie vieną vaikiną aš pagalvojau: neduokdie tai  mergiotei, kuri bus jo žmona... Po kiek laiko (2 metų) jis tapo mano vyru.... hihihi.gif ...Ir jau 23 metus yra...

drinks_cheers.gif Aš saviškį pamačius pamaniau - koks čia pienburnis, kokiais 5 metais jaunesnis...Dabar jau niolika metų vyras, ir net visai už mane ne jaunesnis
hihihi.gif

Sveikinam 4u.gif O kas ten tokie pas vaikus per dalykai? Pabūsiu kaimiete, bet niekad nemačiau...

QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 24, 22:34)
...mokytoja... dailės mokykloje...

Tai profesinė šventė ant nosies mirksiukas.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2009 08 24, 23:00)

Tai niekas pas ja neateis.Mums ja reiktu vezti i kokianors privacia laboratorija.Su taxi ir abiem mano vaikais,is kuriu vienam 8men.Taip dazniausiai ir tampausi  doh.gif .Na,bet ka padarysi.Kartais vyras mama nuveza(kai nedirba),tada as nevaziuoju,lieku namie su vaikais,bet norisi vaziuot kartu su mama.Kad galeciau-persiplesciau ir visur su visais pabuciau,bet,deja,negaliu. doh.gif 
Och,na ir padejevau  blush2.gif .

Mama noretu ir i Vokietija vaziuot-kur lazeriais gydo,t.p.robotu.Ir i Brazilija pas ta ziniuoni,bet negaliu gi as su 8men.kudikiu vaziuot.Baigiu save uzgrauzt,kad nieko negaliu padaryt del savo mamos.

Kokia panaši situacija. doh.gif Tik mano šeimyna didesnė (amžiumi). Bet nežiūrint to vaikams mamos visada reikia....
Atsakyti