QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 21, 09:09)
Mano mamytė irgi mažai vartodavo iki ligelės skysčių. Iš pradžių sunkiai sekėsi įveikti tuo 1,5 - 2 litrus, bet priprato, tai išgerdavo ir daugiau. Kadangi dažnai gulėdavo ilgiau ligoninėje - tai ir gydytoja pakontroliuodavo - ateidavo ryte ir vis patikrindavo butelį - kiek beliko (na, atseit, truputi juokais): tai, ką, ponia ,Meilute, (čia mano mamytės vardas) taip mes negalėsim sulašinti kito karto... Tai mamytė, būdavo paklusni, o vėliau jau nespėdavau pirkti to vandenuko. Tik reikia , kad būtų negazuotas būtinai, ir gal geriau, kad ne visą laiką labai mineralinis, kad ir šaltinio geriamasis. Jei labai širdelė nepriima , galima įlašinti kelis lašiukus citrinos sulčių - vis pasikeistų... Nes jeigu mamytė negers, organizmase vis kaupsis ir kaupsis tai kas, lieka nuo vaistukų , taip teršis organizmas. Tuo ilgiau savijauta bus blogesnė... O visai negerti - tai jau labai negerai...
Mano mamytę irgi raudonis labai išmušdavo pora dienų po lašinimo. Bet paskui staiga praeidavo, o kai jau praeidavo suprasdavom, kad jau viskas pradės gerėti. Bet čia tik mums taip buvo...
Mano mamytė svėrė tuo metu 84 kg... Bet kažin, ar Jūs galite taip savistoviai duoti to Destametazono..
Visgi hormonas. Mano mamytė bandė gerti ir nuo skausmo kažkokių, kur dar pradžioj, kai nugara skaudėdavo, buvo išrašiusi gydytoja - visiškai nepadėdavo (nors nuo nugaros padėdavo). Čia kitoks ,matyt, skausmas ir kiti procesai vyksta. Ir tas skausmas pas kiekvieną skirtingas ir kiekvienas skirtingai jį perneša. Labai didžiuojuosi
Adis - jos kantrumu, kai iškęsdavo skausmus ir nevartodavo nuskausminamų. Pirmais kartais mamytė DEkstametaoną vartodavo, po to stengėsi tik tuo atveju, kai jau išvis būdavo nebeįmanoma kęsti. Ji argumentuodavo tuo, kad gal jau priprato prie to skausmo...
Gal Jums ir nebus jokių didesnių pašalinių poveikių, ko tikrai linkiu. Tiesiog reikia laaaabai kantriai pralaukti tas keleta dienų, o paskui viskas prašviesėja ir nusidažo truputi linksmesnėmis spalvomis. Stiprybės Mamytei...
Siandien mamyte nuopat ryto gan gerai jautese,nebesuko,ir beveik nekosejo,o vat dabar jau kelinta valanda istisai koseja,ir dusta
,niekaip negali atsikoset.Seniau nors atsikosedavo,gali buti,kad cia chemijos salutinis poveikis,nes skaiciau,kad gali sukelt kosuli ir dusuli.
Gere vandenuka,virs litro tai tikrai.
Aciu jums,kad dalinates patirtimi.Sveikatytes jusu mamytei!Ir jums!
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 21, 09:45)
Buvo mts kepenyse... kazkokius pakitimus rado ir plauciuose, bet regis tai buvo nuo jos kitos ligos - sklerodermijos..
Aisku,aciu!