Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

QUOTE(ragnez @ 2009 08 18, 10:59)
jei jau susirgau, vadinasi, per savo gyvenimeli kazka dariau taip, kad padejau ligai atsirasti. ir tai dariau as pati, ne kas nors kitas man dare. ir nejauciu del to kaltes: jauciu atsakomybe ir stengiuosi, kad mano siandien priimami sprendimai ir pasirinkimai butu samoningi, kad suvokciau priezastis, kodel esu, kur esu, ar esu ten, kur noriu buti, ir kaip mano padaryti pasirinkimai paveiks man artimus ir nuo manes priklausomus zmones. tai ne kalte - tai atsakomybe. ji kartais gali buti sunki, kartais del jos gali jaustis vienisas - nes is esmes, savo kelia kiekvienas turi nueiti pats. ir eini.

Vokietijoj (gal cia man tik taip pasitaike... g.gif ) gydytojai akcentuoja atsiradus ligai ne "ka ash blogai dariau", bet kokioj aplinkoj, kokie veiksniai galejo itakoti. Pavyzdziui girdejau ish daktaru pati, jog yra irodyta, kad Cernobylio katastrofa paspartino vezio vystymasi.. pasauliniu mastu daugiau ir agresyviau serga veziu po sios katastrofos.. o jos mes patys sau nepadarem.
Mano mamyte buvo dantu tecnike, ji visa gyvenm dirbo su chemikalais, vire plastmase ir namu salygom... (mes, vaikai, taip pat prisiuostem) - ash esu isitikinus, kad tai paskatino isibujoti tam "znypliuotam pabaisai".. vadinasi ir profesija pasirenkant reik mastyti, ar tai nepavojinga sveikatai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 14, 21:35)
Adis  wub.gif - laukiam nesulaukiam...  ax.gif Pasiilgom... ir jau pradedam nekantrauti... ax.gif

Man sunkus ir sudėtingas laikotrapis. Vakar grįžau iš Kauno klinikų. Teko praleisti savaitėlę kardioskyriuje. Netikėtai atkritau, pradėjau ketvirtą chemijos seansą. Pabuvojau viename iš Dantės pragaro ratų...Kol kas daugiau negaliu rašyti, per sunku. Paskaitinėsiu, ką Jūs čia prirašėt kol manęs nebuvo, kai tik turėiu šiek tiek jėgų.

Visoms gražių denų.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 08 18, 14:09)
Man sunkus ir sudėtingas laikotrapis. Vakar grįžau iš Kauno klinikų. Teko praleisti savaitėlę kardioskyriuje. Netikėtai atkritau, pradėjau ketvirtą chemijos seansą. Pabuvojau viename iš Dantės pragaro ratų...Kol kas daugiau negaliu rašyti, per sunku. Paskaitinėsiu, ką Jūs čia prirašėt kol manęs nebuvo, kai tik turėiu šiek tiek jėgų.

Visoms gražių denų.

Adis stiprybės tau, nors žodžiai mūsų atveju banalūs, bet taip norisi nors kuo padėti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 18 rugpjūčio 2009 - 13:42
QUOTE(adis @ 2009 08 18, 15:09)

Adis, mieliausioji console.gif , o mes manėm, kad tu ilsiesi kur prie jūros... unsure.gif Stipriai apkabinu. Ilsėkis ir stiprėk. wub.gif wub.gif
Atsakyti
ADIS, tikrai viskas netiketai...

Stiprybes-stiprybes-stiprybes!!! Ir daug balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Adis , laikykis 4u.gif

del gyvenimo siandien ir atsakomybes - turiu daug minciu. pradejau rasyti, ir is karto pries akis iskilo kai kuriu nariu diskusija kitoje temoje su Gluosniu. nenoriu nieko iskaudinti, pasirodyti nejautri, pamokslaujanti ar pikta. rasau tik tai, ka nuosirdziai galvoju, kuo tikiu ir kaip jauciuosi.

pasakysiu tik maza dalele: praeities nebera, ateities dar nera (ir gali nebuti), gyvename siandien lyg ant adatos smaigalio - tik ta akimirka, kai ateitis virsta praeitimi. smaigalys astrus, kartais norisi jo nejausti, negirdeti ir nematyti. siekiu samoningumo, noriu aiskiai suvokti, ka jauciu sia akimirka, visu kunu ir siela patirti dabarti. ne vakar ar rytoj - o siandien, nes tai viskas ka turime. cia ir dabar.
Atsakyti
ragnez, sutinku 150%...

Taip suformuluot gal negaliu tiksliai. Minciu daug...
Atsakyti
adis ,jo,ir as galvojau kad tu Nidoj...labai tikiuosi kad visi blogumai jau praeity...linkiu greiciau atsigauti ir atstatyti jegas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2009 08 18, 16:08)
pasakysiu tik maza dalele: praeities nebera, ateities dar nera (ir gali nebuti), gyvename siandien lyg ant adatos smaigalio - tik ta akimirka, kai ateitis virsta praeitimi. smaigalys astrus, kartais norisi jo nejausti, negirdeti ir nematyti.  siekiu samoningumo, noriu aiskiai suvokti, ka jauciu sia akimirka, visu kunu ir siela patirti dabarti. ne vakar ar rytoj - o siandien, nes tai viskas ka turime. cia ir dabar.

O man lengviau gyventi kai tvirtai tikiu kad ateitis bus mirksiukas.gif Man asmeniskai sunku gyventi tik siandiena ir manau neimanoma neplanuoti,nesvajoti...
Atsakyti
Ilgai nebuvau.. Kiek naujų narių ir naujų ligos istorijų šitoj temoj unsure.gif

Ir kiek daug nuveikėt, ypač dėl mūsų Ugn*inės smile.gif

Adis, kad tas sunkus periodas kuo greičiau pereitų į džiugų. Lauksim heart.gif

QUOTE(arune @ 2009 08 18, 11:28)
Man pasakė, kad nėštumas ir gimdymas paspartino onko procesus stipriai, o maitinimas krūtimi - slopina.

Dėl maitinimo krūtimi - gal slopina onko procesus prevenciniais tikslai? Jei jau yra diagnozuota onkoliga, greičiausiai kitaip? Nors aš turėjau nutraukti maitinimą dėl vaistų, bet gydytojai sakė, kad ir taip geriau būtų nutraukt, nes maitinimas dar labiau išsekintų g.gif

O dėl to, kad nėštumas paspartina.. Irgi girdėjau ne kartą. Kitavertus, nemažai onkoligų yra kontroliuojamos, ir esant remisijoje (nors ir be visiško pasveikimo) daktarai leidžia pastoti net su diagnoze (vis daugiau tokių atvejų prie LML). Tuo tikslu nutraukiamas gydymas, po gimdymo prie jo vėl grįžtama. Aišku, prieš tai aptariamas gydymas atkritimo atveju ir visa kita. Bet kiek stebiu tokias istorijas, nėštumo metu atkrenta tikrai ne visos..

Atsakyti
Adis, mūsų Mieliausioji, Brangiausioji heart.gif Tu tik laikykis, mes Tave mylime, mylėjome, mylėsime heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 18 rugpjūčio 2009 - 15:28
Adis, Tau stiprybes, vilties ir sekmes 4u.gif
Laikas, kai sergi, igija kita prasme. Ir jau tada sunku isskirti praeiti, ateiti ir dabarti, nes viskas susilieja i prasminga visuma.
Nors kad ir kaip paradoksaliai skambetu, giliausia gyvenimo patirti gavau, kai sirgau kraujo veziu.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 08 18, 14:09)

Visoms gražių denų.

Miela Adis, nemoku graziai reiksti minciu, bet is visos sirdies linkiu kuo greiciau nugaleti visus blogumus, jeigu reikes nors menkos pagalbos, as is Kauno ir tikrai galesiu padeti 4u.gif
Atsakyti