Laba diena visoms
Aš irgi labai noriu prisijungti į jūsų būrelį,esu ta tylioji skaitytoja,kaip pavadino viena iš narių.Tiesiog skaitau jūsų gyvenimus ir semiuosi kantrybės,vilties ir tikėjimo,kad štai praėjo dar viena graži ir rami diena,kad esame čia ir teikiame daug džiaugsmo saviesiems.Pas mane pastoviai sirguliuoja mano brangiausias žmogus-mano mamytė.Ir nors kol kas gydytojai nenusako,kad tai daug rimčiau negu tik dariniai,bet man vistiek yra neramu,nes kai paskaičiau,kiek jums visoms buvo sakoma,kad tai pradžioje tik dariniai.....Atrodo,kad kartais tik laiko klausimas kad jie taps pikti.O tokia tiksinit bomba tupi plautyje,dar yra krūtinėje,mažiau pavojinga cista inkste,o kur ar kitos bėdos.tai vat,labai tikiuosi,kad gal jūs man galėtumete patarti,kaip galima efektyviau tikrintis?Paprastai tikrinames kas 3 menesiai,bet anot gydytoju ganėtinai daug yra ginekologinė apžiūra,rentgenas (ar darinys nepadidėjo)ir echoskopas (paskutinį kartą sakė ateiti po metų
).dar viena narė labai jaudinasi dėl krūtinėjė rastų pakitimų,regis audinių sukietėjimo,tai kiek aš žinau iš savo praktikos,tokie sukietėjimai gydytoja sakė būdinga moterims,kurios būna gimdžiusios ir maitinusios vaikus,tai gali būti pieno liaukos,kurios bėgant laikui tampa guzeliais (tokį vieną guzelį mamai šalino).Ačiū už bet kokius jūsų patarimus.Visoms sveikatos ir gražios dienos