Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

QUOTE(Domogintare @ 2009 08 16, 00:34)
Uzuojauta ir Tau Sveta, pamenu, kaip mano senelis mire ir labai liudna buvo, bet dabar, tokia psichologine busena, viena diena buna kaip niekur nieko, o kita suprantu, kad liepos 9 d. girdejau jo balsa paskutini karta, islydejo jis mane oro uoste, o as nieko blogo nenujausdama, net deramai neatsisveikinau, nes galvojau, kad po 10 dienu pasitiks mus su sypsena veide, jis visada toks buvo, net renimacijoje guledamas sypsojosi.

Taip visada buna kai iseina musu brangiausi zmones...Visada atrodo kad kazko nepadarem,nepasakem kad mylim,neapkabinom.
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2009 08 15, 23:34)
Papildyta:
Tiesa mergaites vis pamirstu, gal kam reikia stomos ploksteliu ir maiseliu, nes liko nemazai. Galetumet naudoti, nes dabar nebezinom kur deti, ismesti gi gaila, nes reikalingi dalykai.

Domogintare 4u.gif , kai mums liko plokštelių ir maišelių (laaabai taupiai naudojom) po rekonstrukcinės operacijos, nuvežėm į Santariškes ir perdavėm slaugutėms. Jos nuoširdžiai mums padėkojo, sakė, kiekvienas daiktelis neprapuola. Ten juk yra tokių ligoniukų, kuriais niekas nepasirūpina verysad.gif Todėl jeigu netiks čia besilankančioms, perduokit ligoninėms, tik neišmeskit.
Atsakyti
noriu ir as paprasyti nuorodu kaip papulti i jusu sukurta albuma, nors ir esu naujoke cia, bet norisi su jumis susipazinti smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kiek daug prirasete smile.gif
Keliauti as nedaug tepakeliavau, o ir per liga nukeliavo ilgai planuota kelione. Dar neidejau nuotrauku is trumpos keliones i Liepoja, po to 2007 m keliavom automobiliu i Turkija (Lenkija, Slovakija, Vengrija, Rumunija, Bulgarija), o paskui tik lektuvu i Egipta. Pamaniau, kad bus smagu pasidalinti ir linksmomis akimirkomis, man labai praskaidrina nuotaika prisiminimai ir svajones apie keliones 4u.gif

Labai neramu del Ugninukes, labai tikiuosi, kad ji paprasciausiai uzsiemusi kokia malonia veikla ir del to neparaso nieko unsure.gif

Labai noriu palinketi visoms sveikstanciom, kovojancioms ir jau kovojusiom stiprybes! Man visada smagu buvo rodyti kitiems ligoniukams pavyzdi, kad net blogoje situacijoje neverta nukabinti nosies ir galvoti tik apie sviesia ateiti! wub.gif
Atsakyti
Labas
Apie Ugn*Inę rašė "Laikinoji sostinė", kad ji likus kelioms dienoms iki operacijos, cituoju : "apsigalvojo ir ryžosi išsigelbėjimo ieškoti tikėjime, todėl vietoj operacinės pasirinko vienuolyną.Apsivaliusi dvasiškai ir sukaupusi pakankamai lėšų I.Morkūnaitė tikisi išvykti konsultuotis pas Vokietijos medikus...",...esu įsitikinusi, kad visos piktybinės ligos atsiranda iš susikaupusio pykčio, kitų neigiamų emocijų.Apsivalius nuo jų pasitraukia ir liga,-tvirtino su vėžiu besigrumianti jauna moteris"....Lopaičiuose Inesa sutiko piligrimę, kuri patarė jai nesioperuoti Lietuvoje , o pirmiausia apsivalyti savo sielą.Moteris mano , kad Inesos ligos priežastis-prakeiksmas"..Artimiausiu metu ...planuoja ...pagyventi/vienuolyne/ nurimti, pamedituoti, pasimelsti"
Tai turbūt ir yra atsakymas kur dabar yra Ugn*Ine.

Aš savaitgalį praleidau su anūku, tai mažiau buvo laiko galvojimui.Ryt važiuoju siuntimo tyrimams.
Jaučiuosi kiek pavargusi, tai nuotraukas įkelsiu kurią dieną , kai pailsėsiu.Dabar kažkaip nesigalvoja.
Atsakyti
Atsiprašau, kad įsiveržiau, bet matau, kad nerimaujat.

QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 15, 21:53)
Apie Ugn*Inę galėtų paklausti per a.ž. pas Kavytę. Ji ją šefuoja - gera draugutė - sesutė....  Man irgi neramu dėl Ugn*Inukės, bet nesinori trugdyti jos savo klausimais. Kaip dingo po straipsnio, taip dingo. Bet, kita vertus - savaitgalis - gal kur išvažiavo su mamyte ir dukriuku?  g.gif
Pavargusi, galva nuo visko apsisukusi, ryt bus už ją mišios, prašo visų tikinčių būti su ja maldomis 18 val. 4u.gif

QUOTE(tati @ 2009 08 16, 13:07)
Labai neramu del Ugninukes, labai tikiuosi, kad ji paprasciausiai uzsiemusi kokia malonia veikla ir del to neparaso nieko  unsure.gif
Nieko daug nežinau, tik kad buvo mieste, valgė žemuogių biggrin.gif blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 16 rugpjūčio 2009 - 22:08
Sveikos, merginukės 4u.gif

Išvažiavom prie jūros 5 dieną, o kai grįžau - galvojau SM mane blokuoja. Nu niekaip....

Paskui penktadienį išvažiavom į Mamos 70-metį. Nu super...Balių pasidarės (dar net iš viso apie 40 žmonių!), šv.Mišios už giminę, oras puikus.... thumbup.gif Ir tai tik nedidelė dalis giminių susirinko....

Per Mišias ir apie Ugn*inę pagalvojau....Tiek visko per tą laiką čia įvyko....

Tegaliu pasakyti - JŪS ŠAUNUOLĖS!

Jei įleist į albumėlį - gal ir įlysčiau blush2.gif

.GABIJA. - tikiuosi, kad nieko ten baisaus nebus g.gif

Šiuokart iki, labanakt 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif Aš irgi labai noriu prisijungti į jūsų būrelį,esu ta tylioji skaitytoja,kaip pavadino viena iš narių.Tiesiog skaitau jūsų gyvenimus ir semiuosi kantrybės,vilties ir tikėjimo,kad štai praėjo dar viena graži ir rami diena,kad esame čia ir teikiame daug džiaugsmo saviesiems.Pas mane pastoviai sirguliuoja mano brangiausias žmogus-mano mamytė.Ir nors kol kas gydytojai nenusako,kad tai daug rimčiau negu tik dariniai,bet man vistiek yra neramu,nes kai paskaičiau,kiek jums visoms buvo sakoma,kad tai pradžioje tik dariniai.....Atrodo,kad kartais tik laiko klausimas kad jie taps pikti.O tokia tiksinit bomba tupi plautyje,dar yra krūtinėje,mažiau pavojinga cista inkste,o kur ar kitos bėdos.tai vat,labai tikiuosi,kad gal jūs man galėtumete patarti,kaip galima efektyviau tikrintis?Paprastai tikrinames kas 3 menesiai,bet anot gydytoju ganėtinai daug yra ginekologinė apžiūra,rentgenas (ar darinys nepadidėjo)ir echoskopas (paskutinį kartą sakė ateiti po metų g.gif ).dar viena narė labai jaudinasi dėl krūtinėjė rastų pakitimų,regis audinių sukietėjimo,tai kiek aš žinau iš savo praktikos,tokie sukietėjimai gydytoja sakė būdinga moterims,kurios būna gimdžiusios ir maitinusios vaikus,tai gali būti pieno liaukos,kurios bėgant laikui tampa guzeliais (tokį vieną guzelį mamai šalino).Ačiū už bet kokius jūsų patarimus.Visoms sveikatos ir gražios dienos
Atsakyti
Mielosios,

Šiandien 18 val. Kristaus karaliaus bažnyčioje Bokštų gatvėje Klaipėdoje bus už Inesą laikomos mišios. Kas galite, klaipėdietės, nueikite, o kitos būkime kartu malda, mintimis - visuose miestuose.

heart.gif
Atsakyti
labas hi.gif

QUOTE(einarta @ 2009 08 14, 19:45)
man rekomendavo Triovit'a, bet dar bijau pradet ji gerti. Nusprendziau palaukti iki kitos savaites kai leis antra chemija. Pasikonsultuosiu su savo gydytojais, ka jie pasakys

oi, "triovitas" - dieviska nekaltybe... tai vienintelis papildas, kuri man pasiule gerti pati chemoterapeute...

merginos, gal ir nelabai grazu, bet pasipuikuosiu - vakar dviratuku parmyniau is sodo, apie 12 km, vat cool.gif vaziuodama vis galvojau apie Lance Armstrong'a - tai buvo viena is pirmuju knygu apie zymius veziu sirgusius zmones, kuria perskaiciau besigydydama. jis, zmogus, ne tik issigyde IV stadijos seklidziu vezi su metastazemis smegenyse ir placiuose, bet gryzo i sporta ir laimejo Tour de France.

beje, jis toliau sau sekmnigai gyvena, su pirmaja zmona dirbtinio apvaisinimo keliu susilauke triju vaiku, o dabar, teko skaityti spaudoje, planuoja pradeti kudiki naturaliai - ir su nauja mergina tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 08 17, 10:05)
labas hi.gif
merginos, gal ir nelabai grazu, bet pasipuikuosiu - vakar dviratuku parmyniau is sodo, apie 12 km, vat  cool.gif

user posted image
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

vitaxe
Dar daroma kompiuterinė tomograma.Bet jai reikia paskyrimo , bent man skiria onkologas.Jei už savus tai prieš pora metų Kauno klinikoseę kainavo 400 Lt.gana didelis spinduliavimas.Pagal forumo paiešką paieškok PET tyrimo, jo darytis mergaitės važiavo į Lenkiją.Ten turbūt tiksliausia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 17 rugpjūčio 2009 - 10:38
QUOTE(ragnez @ 2009 08 17, 11:05)
merginos, gal ir nelabai grazu, bet pasipuikuosiu - vakar dviratuku parmyniau is sodo, apie 12 km, vat  cool.gif vaziuodama vis galvojau apie Lance Armstrong'a - tai buvo viena is pirmuju knygu apie zymius veziu sirgusius zmones, kuria perskaiciau besigydydama. jis, zmogus, ne tik issigyde  IV stadijos seklidziu vezi su metastazemis smegenyse ir placiuose, bet gryzo i sporta ir laimejo Tour de France.

beje, jis toliau sau sekmnigai gyvena, su pirmaja zmona dirbtinio apvaisinimo keliu susilauke triju vaiku, o dabar, teko skaityti spaudoje, planuoja pradeti kudiki naturaliai - ir su nauja mergina tongue.gif

Nu saunuole thumbup.gif thumbup.gif Aisku reikia pasigirti mirksiukas.gif O Armstrongas man rodos jau susilauke sunaus su ta mergina smile.gif
Papildyta:
Kaip faina,nuotrauku daugeja albume musu thumbup.gif Susipazinau su Ifauru seima 4u.gif (pati ja jau maciau gyvai biggrin.gif )
Gabija ,labai gerai atrodai wub.gif Jau kai prisnekejai,busiu seniausia ir t.t.,o cia visai jauna moteriske visur su sypsena thumbup.gif
Atsakyti