Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

Sveikutės, Mergaitės 4u.gif ,
Romantike - malonu susipažinti 4u.gif , Deganti - sveikute bendravarde 4u.gif .
Tati - tai visos tavo kelionės iki ligelės? Nemažai pakeliavai thumbup.gif
Negaliu atsidžiaugti matydama Jus visas. Įsijungiu puslapiuką, ir šypsena nedingsta nuo veido bigsmile.gif .
Gabija 4u.gif - trūksta Jūsų gimtadienio nuotraukytės. Ir nesikrimskit - palaukit pirmadienio. Ar Jūs žinot visas smulkmenas apie tą tyrimą??? Tikriausiai ne, bet jau savaitgalis sugadintas, nes giminaitė pasakė, nes pažįsta... kad kažkas blogai.... Juk nieko konkretaus. Tikrai tikiu, linkiu ir manau, kad nieko baisaus, ką galvojate NĖRA. Stenkitės atsilaikyti nuo slogių minčių. Pasiimkit Vilkę ir į pievas, ir į pievas...ar tuo pramintu mėgstamu takeliu... wub.gif

Arūnė tikriausiai , kaip pas mus sako " jau trenk į grindį ", kas reiškia šoka (vestuvėse), ar šiaip linksminasi. biggrin.gif

Labas Gotish, 4u.gif Matau, kad kartais pas mus tyliai užsuki. Vis tiek malonu...

Ir kaip gerai , mergaitės, kad Jūs pasipasakojat savo ligelių pradžias - ne tai, ką jau ištyrė, bet simptomus pirmuosius. Tokia informacija neįkainojama čia apsilankantiems mūsų tyliesiems žmogučiams, kurie ieško atsakymų, kurių negauna gydytojo kabinetuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 rugpjūčio 2009 - 20:01
QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 14, 23:30)
saulelydis ,o as suzinojau tiksli diagnoze lapkricio 20 unsure.gif O pirmus somptomus pajutau birzeli,ilgai mane tyre doh.gif O gydymas pradetas gruodzio pirmo.

arune ,gerai pasilinksmink  sokiai.gif

Norejau prasyti,kad rasu lanka parodytu savo mamyte ir matau kad jau yra nuotrauku,labai siltas zmogus atrodo jusu mamyte is nuotrauku wub.gif

Nu mergytes sveikos visos, as ir priklausoma jau nuo Jusu, mano kompas ir neatidare puslapio, tai pasiilgau Jusu. Siandien buvo Tevelio keturnedelis, vel visi prisiminimai is naujo, vel skausmas ir sumaistis sirdyje, kodel po tokios kovos, kuri galejo baigtis pergale, pralaimejome kara.
Del to albumelio ir as noreciau prisideti, susipazinti su savo naujom draugem. Gal kas galetus atsiusti duomenis?
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2009 08 15, 22:05)
Siandien buvo Tevelio keturnedelis, vel visi prisiminimai is naujo, vel skausmas ir sumaistis sirdyje, kodel po tokios kovos, kuri galejo baigtis pergale, pralaimejome kara.

console.gif friends.gif Parašiau į a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 rugpjūčio 2009 - 20:15
Kazkaip man neramu - vakar susiskambinau su Miunsterio klinika, tas pats kaip ir Miunchene - daktarai nori ja visa pamatyti su dokumentais... o ji vaziuoti nelabai nori verysad.gif
Oj, ne i ta skyreli rashau... biggrin.gif

Kaip Ugnine shiandien?
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 15, 22:39)
Kazkaip man neramu - vakar susiskambinau su Miunsterio klinika, tas pats kaip ir Miunchene - daktarai nori ja visa pamatyti su dokumentais... o ji vaziuoti nelabai nori  verysad.gif
Oj, ne i ta skyreli rashau...  biggrin.gif

Kaip Ugnine shiandien?

Pinacea, 4u.gif ačiū, kad ir netyčia pas mus užsuki... Tu tiek daug prisidedi prie klinikų paieškų, visą laiką seku... Tu tokia rūpestinga... friends.gif
Apie Ugn*Inę galėtų paklausti per a.ž. pas Kavytę. Ji ją šefuoja - gera draugutė - sesutė.... Man irgi neramu dėl Ugn*Inukės, bet nesinori trugdyti jos savo klausimais. Kaip dingo po straipsnio, taip dingo. Bet, kita vertus - savaitgalis - gal kur išvažiavo su mamyte ir dukriuku? g.gif
Sveikatytės , Pinacea, tau ir tavo šeimai...Gerus darbus darai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 15, 20:27)
Labas Gotish, 4u.gif Matau, kad kartais pas mus tyliai užsuki. Vis tiek malonu...

Na, taip, su jumis ir už jus aš, kas čia lankosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 15, 19:53)
Pinacea4u.gif ačiū, kad ir netyčia pas mus užsuki... Tu tiek daug prisidedi prie klinikų paieškų, visą laiką seku... Tu tokia rūpestinga... friends.gif
Apie Ugn*Inę galėtų paklausti per a.ž. pas Kavytę. Ji ją šefuoja - gera draugutė - sesutė....  Man irgi neramu dėl Ugn*Inukės, bet nesinori trugdyti jos savo klausimais. Kaip dingo po straipsnio, taip dingo. Bet, kita vertus - savaitgalis - gal kur išvažiavo su mamyte ir dukriuku?  g.gif

Aciu, rasu lanka, esu ne tiek rupestinga, kiek jauciuosi kazkam kazka skolinga - pati net nezinau. Daznai mastydavom su mamyte, kaip mes Vokietijoj gydysimes, kaip ieshkosim daktaru, ir visa tai liko mastymais, svajonem - per ilgai delsem, o gal taip ir reikejo. Labai noreciau, kad Ugne su mamyte uzaugtu, tuo labiau, kad Ugnine mano shirdyje man artima (turbut del didelio tikejimo - (jauciu ir man malda butu svarbiau nei operacjios) ....
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 08 14, 21:40)
Labas vakarėlis 4u.gif
Pagaliau galiu ir aš papulti į forumą. Buvau jau sunerimusi. Bandžiau net iš kelių kompų. Galvojau, gal čia man darbe uždraudė  doh.gif

Ačiū už albumą. Ačiū, kad priėmėte savo buryn. Smagu susipažinti  wub.gif

Babania tyli..... Neturiu teisės be jos leidimo daug rašyti, bet merginai nekas... Negana to, pati streikuoja. Nusprendė nesigulti į ligoninę ir nesigydyti  doh.gif Žinau, kad jei paskaitys, tai ji supyks, bet man labai neramu... Negalima taip. Kaip mano vyras sako, nedaryti yra visų lengviausia. Bet va įrodyti, kad gali kovoti ir pasveikti - va čia tai pasiekimas 4u.gif Džiaugiuosi juo, jo mąstymu ir optimizmu. Pirmadienį išvažiuoja jau 6-am kursui. O šiandien lygiai 9 mėnesiai nuo baisiojo lapkričio 14-osios vakaro kai sužinojom diagnozę..... verysad.gif

Babanyte, nepasiduok silpnai minutei, o kad mums butu likimas daves sansa dar gyventi, mes tikrai butumem sia liga iveike, mes visi kovojom iki galo, liga traukesi, per du metus turejom 21 kursa chemiju ir nepasidavem nei vienai minutei. As visada sakydavau, daktaru reikalas gyditi, o ligoniu sveikti, todel viskas priklauso didele dalimi nuo pacio ligonio.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 15, 21:53)
Pinacea4u.gif ačiū, kad ir netyčia pas mus užsuki... Tu tiek daug prisidedi prie klinikų paieškų, visą laiką seku... Tu tokia rūpestinga... friends.gif
Apie Ugn*Inę galėtų paklausti per a.ž. pas Kavytę. Ji ją šefuoja - gera draugutė - sesutė....  Man irgi neramu dėl Ugn*Inukės, bet nesinori trugdyti jos savo klausimais. Kaip dingo po straipsnio, taip dingo. Bet, kita vertus - savaitgalis - gal kur išvažiavo su mamyte ir dukriuku?  g.gif

Aciu uz nuoroda, malonu susipazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2009 08 15, 23:47)
Aciu uz nuoroda, malonu susipazinti smile.gif

Gali ir savo nuotrauka ideti smile.gif Tu juk irgi musu skyrelio "narys",nors jau nebera tevelio verysad.gif Dar karta uzuojauta...17 diena bus irgi 40 dienu kaip mire mano senelis,nors ir amzius jau buvo 84 metai,bet kaip sirdys skauda...
Pamatysit mergaites,kokia musu Domogintare grazuole wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 15 rugpjūčio 2009 - 22:15
QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 15, 23:14)
Gali ir savo nuotrauka ideti smile.gif Tu juk irgi musu skyrelio "narys",nors jau nebera tevelio verysad.gif Dar karta uzuojauta...17 diena bus irgi 40 dienu kaip mire mano senelis,nors ir amzius jau buvo 84 metai,bet kaip sirdys skauda...
Pamatysit mergaites,kokia musu Domogintare grazuole wub.gif

Nu aciu Svetute, aciu, visos mes grazuoles, o svarbiausia, kad sirdys geros ir siluma spinduliuoja. Myliu Jus visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2009 08 16, 00:18)
Nu aciu Svetute, aciu, visos mes grazuoles, o svarbiausia, kad sirdys geros ir siluma spinduliuoja. Myliu Jus visas  4u.gif

Jau matau kad ikeliai nuotraukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2009 08 15, 23:18)
Nu aciu Svetute, aciu, visos mes grazuoles, o svarbiausia, kad sirdys geros ir siluma spinduliuoja. Myliu Jus visas  4u.gif

Uzuojauta ir Tau Sveta, pamenu, kaip mano senelis mire ir labai liudna buvo, bet dabar, tokia psichologine busena, viena diena buna kaip niekur nieko, o kita suprantu, kad liepos 9 d. girdejau jo balsa paskutini karta, islydejo jis mane oro uoste, o as nieko blogo nenujausdama, net deramai neatsisveikinau, nes galvojau, kad po 10 dienu pasitiks mus su sypsena veide, jis visada toks buvo, net renimacijoje guledamas sypsojosi.
Papildyta:
Tiesa mergaites vis pamirstu, gal kam reikia stomos ploksteliu ir maiseliu, nes liko nemazai. Galetumet naudoti, nes dabar nebezinom kur deti, ismesti gi gaila, nes reikalingi dalykai.
Atsakyti