QUOTE(saulėlydis* @ 2009 08 14, 22:40)
Labas vakarėlis
Pagaliau galiu ir aš papulti į forumą. Buvau jau sunerimusi. Bandžiau net iš kelių kompų. Galvojau, gal čia man darbe uždraudė
Pagaliau galiu ir aš papulti į forumą. Buvau jau sunerimusi. Bandžiau net iš kelių kompų. Galvojau, gal čia man darbe uždraudė
O aš pamaniau, kad man uždraudė dalyvauti SM forume. Mintyse perkračiau visas savo žinutes, vis galvodama - ką aš prisidirbau??? Vyrui sakau: " o jei man niekad nebeleis ten dalyvauti - ką tada aš darysiu??? "
Kitą dieną nuvažiavau į biblioteką ir patikrinau - veikia... ir dar pas meistriukus buvom...
Kokios gražios Jūs mergaitės ir jūsų mylimi žmogiukai . Įdėčiau ir aš su vyru nuotrauką, bet jis nedrįsta , jam išvis kančia fotografuotis...
Kokie mūsų mažieji draugai
Babanyte - labai norime ir su tavimi susipažinti. Kviečiame į mūsų ratelį.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 08 14, 22:40)
O šiandien lygiai 9 mėnesiai nuo baisiojo lapkričio 14-osios vakaro kai sužinojom diagnozę.....
Devyni mėnesiai... laikas bėga labai greitai. Tikriausiai nė patys nepajutote. Pažiūrėkite į šią datą ne taip liūdnai... Vyras laikosi puikiai, o be to po devynių mėnesių gimstama... Taigi, pažiūrėkit į tai, kaip į naują gimimą. Su stiprybe, su sveikata, meile ir palaikymu...