Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 11, 20:36)
Na, kaip ne kaip - tai tikriausiai tavo didžiausias kūrinys... wub.gif O dabar laiko nebėra ar noro? Lyg tai minėjai, kad senai besiuvinėjai...

Kažkaip praėjo tas užsidegimas. Aš siuvinėdavau, kai dukra buvo mažutė, visi jos pokaitukai prasiuvinėti. O dabar gyvename vienu ritmu, kartu keliamės, kartu gulame, tai ir nebelieka laiko darbeliams. Va, kai reikia dovanos kam nors, tada vėl susiimu.
Gabija, lauksime dar darbelių smile.gif Taip pat Tati. smile.gif O rasų lanka ką mums parodys? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 11 rugpjūčio 2009 - 19:50
Arūne tai tavo du šedevrai, net nežinau kuris gražesnis.Fantastiša nuotrauka
Kai pasižiūriu parduotuvėje į paveikslus siuvinėjimui kryželiu , tai noriu nusilenkti moteriškai kantrybei.

O aš dabar noriu tik greito rezultato.

"Pabiręs smėlis" sugadino visus mano planus,nenuvažiavau į Vilnių, liko neišravėtas gėlynas.Šiandien išroviau didžiasias žoles.Gerai , kad ten mas mane "meninė betvarkė " , visokių gėlių margumynas, tai didžiausia žolė pasislepia.

Ryt važiuoju paskutinei dozei.Po savaitės vėl kasysiuosi.Labai bjauru kai reikia miegoti, tada pikas prasideda .Negerai , kai leidžia chemo , bet nejauku kai lieki su savo "draugeliu" vienas prieš vieną.
Atsakyti
O rasų lanka paskutiniu metu susidomėjusi gamta ir viskuo , kas su ja susiįję - pradedant vabaliukais, augaliukais ir baigiant neaprėpiamomis erdvėmis. biggrin.gif Tai vaizdai pro miegamojo langą...

user posted image

user posted image

Arūne, ačiū už nuorodas, kaip įkelti nuotraukas. Pasinaudojau pamokėle Gabijai.

Mieloji, Gabija, 4u.gif Paskutinė dozė - ir atsikvėpsit. Tikėkimės, kad draugelis senai susikrovė lagaminus , ir nė neatsisveikinęs išsinešdino...Kuo lengvesnės paskutinės..., ir rytoj ramios Jums dienelės. wub.gif
Atsakyti
arune ,koks grozis wub.gif Ir paveikslas ir princese salia jo wub.gif Jus mergaites tikros auksarankes wub.gif

Gabija 4u.gif gal lengviau bus po chemijos kai zinai kad paskutinis kartas? Man tai taip buvo.Ir negalvok kad neveiksminga chemija.Kad sis kartas pribaigtu tavo draugeli gun_rifle.gif
Atsakyti
Rasele , tai kuklumas neišpasakytas.
Tokius gamtovaizdžius pagavai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pirmąją nuotrauką galima išsididinti ir įsirėminti.Gražu.
Antra panaši į mūsų gyvenimą, su šviesos spinduliais , kurie prasimuša pro debesis.
Atsakyti
Rasų lanka, saulėlydžiai, saulėtekis - mano silpnybė. Labai labai gražios nuotraukytės. thumbup.gif

Gabija, kuo lengvesnės paskutinės... ir poilsio, gerų žinių. Nusipelnėt 4u.gif

Dar lauksime Svetos ko nors gražaus tongue.gif

Jei susikurtume fotoalbumą, manau, galėtume drąsiau susidėti, kas ką norime, mokame. Tačiau jį susikurti ir aš nemoku, nesigilinau, kaip tai daroma. Viešoj erdvėj kažkaip nesinori reklamuotis, o jūs visos tokios savos... jums galima. Pradžią jau padarė Ugninė, Sveta, Adis. ..
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 08 11, 23:24)
Tokius gamtovaizdžius pagavai

Ačiū, blush2.gif Tai tokių nuotraukų yra apie 30. Šią savo rubriką taip ir esu pavadinusi"pro miegamojo langą" (čia juokais - sau). Ir žiemą ir rudenį, ir lyjant ir audroje....
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2009 08 11, 23:28)
Jei susikurtume fotoalbumą, manau, galėtume drąsiau susidėti, kas ką norime, mokame.  Tačiau jį susikurti ir aš nemoku, nesigilinau, kaip tai daroma.  Viešoj erdvėj kažkaip nesinori reklamuotis, o jūs visos tokios savos... jums galima. Pradžią jau padarė Ugninė, Sveta, Adis. ..

Mūsų Ugn*Inukė wub.gif buvo sakiusi, kad mokėtų tai padaryti, bet jai juk dabar kiti rūpestėliai... ir jos tuom dabar neapkrausim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 11 rugpjūčio 2009 - 21:36
nu baikite biggrin.gif nueinate i public.fotki.com ir uzsiregistruojate... viskas! smile.gif Stai jums ir foto albumas. Ten galite ir passworda uzdeti, kad niekas is nepazystamu neuzsuktu smile.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 11, 23:34)
Ačiū,  blush2.gif Tai tokių nuotraukų yra apie 30. Šią savo rubriką taip ir esu pavadinusi"pro miegamojo langą" (čia juokais - sau). Ir žiemą ir rudenį, ir lyjant ir audroje....
Papildyta:

Mūsų Ugn*Inukė  wub.gif buvo sakiusi, kad mokėtų tai padaryti, bet jai juk dabar kiti rūpestėliai... ir jos tuom dabar neapkrausim...

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 11, 22:28)
Dar lauksime Svetos ko nors gražaus  tongue.gif

tik is Svetos lauksit unsure.gif unsure.gif unsure.gif

o jei as parodysiu vilties spinduleli...
user posted image
Papildyta:
ten VILTIS kilo....
o cia sliapesi nuo manes.....
user posted image
Atsakyti
Padariau mums foto albumą, jei tik dar niekas nepadarėte, jei ne rašykit mano mielosios man į až, tuoj pat visus duomenis suteiksiu, myyyyyyyyliu jus wub.gif

O jei jau kas padarėt, nu žalia rūta tik pagirti galėčiau, koks jūs bistros ir šaunuolytės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugn*Ine: 11 rugpjūčio 2009 - 23:12
Labukas 4u.gif

Babanyt - smagu, kad pasirodei. wub.gif Tik man antors nuotraukos nerodo. Bet gal ir nereikia, nes sakai, kad ten viltis slepiasi....

Arūne - kokie darbeliai thumbup.gif O siuvinys pritrenkiantis wub.gif Bandžiai ir aš kažkada, bet man kantrybės neužtenka, o be to mano akys suilpnos, tai pasiuvinėjusi pajaučiau dar suprastėjimą g.gif

Dabar esu užsikrėtusi nerimu.

Mano albumėlis ČIA

Ugni*Ine - labai smagu, kad tavo ir nuotaika geresnė, ir sprendimą priėmei, ir finansiniai reikalai juda. Sakė vakar lygtai "Respublikoje" straipsnis buvo. Einu ieškoti. Ir ačiū už albumą. Ar mane priimsite?

Rasų lanka - labai gražūs vaizdai. thumbup.gif Man, kaip ir Arūnei, tokie vaizdai labai patinka. Ne veltui ir nikas mano toks mirksiukas.gif

Sveta - džiaugiuosi tavo šeimyna ir krikštynų nuotraukomis wub.gif

Geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 12 rugpjūčio 2009 - 08:59
Laba diena, jau keleta dienu skaiciau jusu visu pasisakymus. Visu pirma noriu palinketi visoms sveikatos, stiprybes ir optimizmo.
Tikiuosi ir mane priimsite i savo buri, nes pries menesi paciai teko isgirsti sia nemalonia diagnoze... verysad.gif
Kadangi sioje srityje dar esu naujoke, tai tikiuosi nepyksite jei kartais paprasysiu jusu konsultaciju ir patarimu blush2.gif
Ir is karto noriu paklausti ar chemoterapijos metu vartojot kokius nors maisto papildus ar vitaminus?
Atsakyti