Įkraunama...
Įkraunama...

Mes vis dar tikime.....

Labutis, mieliausios Mergaitės, 4u.gif 4u.gif Sveikatytės Jums visoms visoms...
Kažkaip ilgu, kad labai praretėjo mūsų gretos, neberašo... Adis wub.gif , ragnez wub.gif , Gabija wub.gif , Babania wub.gif , Ifauru wub.gif , shaiba wub.gif ...kaip Jums sekasi? Kaip laikotės? Kas širdelę spaudžia? Kas džiugina?... unsure.gif

QUOTE(arune @ 2009 08 07, 09:41)
... Bet likimas man atseikėjo jau 6 metelius gyvenimo...

Arūne, Dievuliukas su Tavimi... Angeliukai Sargiukai taip pat wub.gif Kaip tavo svoris, gal jau sustojo kristi?

QUOTE(ramune27 @ 2009 08 07, 11:29)
  Nežinau gerai girtis ar ne ,bet pasigirsiu ,kad po pirmos chemijos buvo tikrai negerai ,bet lygoninei prilašino kraujuko  ir kalio,tai dabar tėčio kraujukas atsistatė hemoglobinas 115,o limfocitai nuo 100 krito iki 40  thumbup.gif ,tai geriausia dovana kokia galėjau gaut gimtadienio proga ,negaliu ramiai rašyt verkiu iš džiaugsmo ,tik bijau kad per anksti džiaugiuos. antradieni vėl važiuojam į kauno klinikas gultis antrai chemijai . nebent kas nors pasikeis dėl tyrimų . Visom stiprybės ir sveikatėlės.

Pirmiausia - su gimtadieniu - ilgiausių metų ilgiausiųųųųųų... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip džiaugiuosi, kad tėtukas jaučiasi geriau. O kodėl nepasidžiaugus, juk kartais visa laimė susideda iš mažulyčių mažulyčių smulkmenyčių. Stiprybės tėtukui ir toliau, kantrybės ir sveikimo , sveikimo. Kad kita chemija lengvesnė būtų... wub.gif

QUOTE(romantikė @ 2009 08 07, 16:14)
Grizau is pajurio. Oras buvo puikus, tik nuo saules sunku buvo pasislepti...

Sveika sugrįžusi ir pailsėjusi, Romantike. tongue.gif Ar viena atostogavote ar su šeima?

Visos Jūs mergaitės, auginančios mažuliukus ir didesnius - mamų mamos, kovotojos, atkakliosios.......Tiek grožio ir stiprybės vienoje vietoje... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 07 rugpjūčio 2009 - 16:14
tfu tfu, Rasų lanka, svoris antra diena stabilus. Gal praslysiu be jokių blogybių?? Gydytojos prielaidos:
* organizmas persitvarko po gydymo, gal skysčiai buvo susikaupę,ir pan..
* skydliaukės problemos
* kas nors negero

Lieku nežinomybėje iki rugpjūčio 27.

Aš irgi pasigendu visų mergaičių...
Atsakyti
Sveiki,

bandau ir as prie jusu jungtis. Pati berods jau sekmingai pakovojau su reta onkologine, laimei, nepiktybine, liga. Kam idomi mano istorija, ja galite rasti cia.

Dabar nekantraudama laukiu ziniu is traumatologo, nes uzdegta zalia sviesa mano "remontui" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 08 07, 17:18)
Sveiki,

bandau ir as prie jusu jungtis. Pati berods jau sekmingai pakovojau su reta onkologine, laimei, nepiktybine, liga. Kam idomi mano istorija, ja galite rasti cia.

Dabar nekantraudama laukiu ziniu is traumatologo, nes uzdegta zalia sviesa mano "remontui"  thumbup.gif

Sveika istojus i kluba taip sakant 4u.gif nesibaimink rasyk, cia mes apie viska, ne tik apie ligas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 07, 19:11)
tfu tfu, Rasų lanka, svoris antra diena stabilus. Gal praslysiu be jokių blogybių??

thumbup.gif Pamatysi, kad praslįsi... mirksiukas.gif O galvos KT nebedarys?

QUOTE(tati @ 2009 08 07, 19:18)
Sveiki,

Dabar nekantraudama laukiu ziniu is traumatologo, nes uzdegta zalia sviesa mano "remontui"  thumbup.gif

Sveika,tati ,atvykusi į mūsų užeigėlę. hi.gif Jūsų istorija tikrai neeilinė, ir linkiu iš visos širdies, kad kuo greičiau įvyktų Jūsų "remontas" ir visi nepatogumai, skausmai baigtųsi. Šiuo metu pas mus karštas laikotarpis. Visos pajėgos mestos Ugn*Inukei, bet kitu metu, kaip Deganti sako - kalbam ne tik apie ligeles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 07 rugpjūčio 2009 - 18:41
QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 07, 19:38)
thumbup.gif  Pamatysi, kad praslįsi... mirksiukas.gif  O galvos KT nebedarys?

Darys. Buvau užsirašius kitam pirmadieniui, bet po to atšaukiau. Nes pagalvojau, kad ne nuo to galo pradedu. Pirmiausia reik hormonų tyrimą pasidaryt, o po to KT. Skydliaukės hormoninį pasidariau, atsakymas tik rugpj.21. Jei ten gerai, tada darau KT, ir su atsakymais į ligoninę 27 d.

Skaitau senas temas, semiuos ramybės, kurios pilnom rieškučiom mums pažėrė Adis, kitos mūsų šaunuolės.. Turiu sąsiuvinėlį, persirašau kai ką, kad turėčiau kuo pasistiprinti. Neįkainuojama visa tai..... wub.gif smile.gif

Kaip tėvukas, Rasų lanka? Ar praėjo negalavimai?

Sveikute, tati heart.gif
Atsakyti
4u.gif
skausmai nebekankina, vykdau narkomano reabilitacijos programa biggrin.gif o jei rimtai, tai geriu vaistus neurologiniam skausmui nuimti. tik neaisku, kaip veliau bus. tokio pobudzio skausmai gali niekada nepraeiti, bet as tikiuosi, kad ilgainiui praeis. visgi vaistu dozes pamazu mazinu smile.gif

Speju, kad mano remontas bus bemaz su pirmos operacijos metinem - rugseji. Vis tiek daug gydytoju atostogauja, o operacija is sudetingesniu. Tiek pralaukusi, pakentesiu ir dar menesiuka.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 07, 21:00)
Darys. Buvau užsirašius kitam pirmadieniui, bet po to atšaukiau. Nes pagalvojau, kad ne nuo to galo pradedu. Pirmiausia reik hormonų tyrimą pasidaryt, o po to KT.  Skydliaukės hormoninį pasidariau, atsakymas tik rugpj.21.  Jei ten gerai, tada darau KT, ir su atsakymais į ligoninę  27 d. 

Skaitau senas temas, semiuos ramybės, kurios pilnom rieškučiom mums pažėrė Adis, kitos mūsų šaunuolės.. Turiu sąsiuvinėlį, persirašau kai ką, kad turėčiau kuo pasistiprinti.  Neįkainuojama visa tai..... wub.gif  smile.gif

Kaip tėvukas, Rasų lanka?  Ar praėjo negalavimai?

Na, bet kaip ilgai hormonų atsakymų laukti. blink.gif Ar čia su siuntimu ėjai? Kad aš darausi, jau po pietų žinau atsakymą...

Senas temutes ir aš paskaitinėju. O kai kurių mergaičių irgi esu pasisakymus išsirašiusi. Turiu spec.sąsiuvinuką dvasiai pakelti ir eilinį kartą sužinoti, kad DAR NE VISKAS PRARASTA. Rašiau jau tada kai dar pas Jus nebuvau atėjusi. Labai man padėjo ir mamytė skaitydavo. Tenai ir maldelių prisirašiusi, ir sėkmingų pasveikimo istorijų... ax.gif Be Jūsų visų , Jūsų stiprybės ir žodžių, šiandien gal būčiau visai kita.

Na, o tėtukas laikosi (tfu,tfu,tfu...) . Nebegeria tų vaistukų, kur pašalinis poveikis gali būti širdies ritmo sulėtėjimas, ir kol kas nieko. Širdelę permušinėja, bet daug mažiau, ir naktimis jau gali pamiegoti. Tik dabar mamytė jį labai saugo. Pirmą naktį po to priepolio sakė iki trijų nakties nemiegojo, nes klausėsi, kaip tėtukas kvėpuoja. unsure.gif Dabar abu po pietų eina pogulio (daugiau knygų paskaito), nes seniau tėtukas apie tai nė klausyti nenorėjo. Pavalgęs iškart prie darbelių. Kviečiau atvažiuoti pas mus, bet tėtukas nenorėjo, sakė norįs ramiai pabūti, tai ir mamytė nevažiuoja. Vis saugo...Bijo jį vieną palikti (ji pati nesisako, bet aš suprantu) friends.gif Bet jau rytoj žada ir į turgų eiti. Na, bus gerai... 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu skaityt, kai taip žmonės kartu- petys į petį - per gyvenimą žingsnuoja. Ir džiaugsme, ir varge. Tai didelė paspirtis, kai turi gerą žmogų šalia. Ypač smagu žiūrėt į vyresnius žmones, nugyvenusius kartu visą gyvenimą. Šventai tikiu, kad jūsų tėvukams ta meilė ir draugystė tarpusavio neša sveikatą ir globą. Gerai, kad tėvukas kažkiek pakeitė savo gyvenimo ritmą, paguli popiet, skiria ir sau dėmesio pagaliau. Taip kartu, pasiremdami viens į kitą, tikiu, žingsniuos dar ilgai ilgai...

Su siuntimu dariausi tą tyrimą. Bet tvarkelė doh.gif . Norint kraują priduot hormonams nustatyti, turi atsėdėt pas šeimos daktarę 4 val. blink.gif , ir gaut siuntimą. Parėjau pikta nuo tos betvarkės . Ai, irnesakyk.gif , svarbu dabar kitkas, o ne nervintis dėl tos biurokratijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 07 rugpjūčio 2009 - 20:51
QUOTE(arune @ 2009 08 07, 22:49)
Kaip smagu skaityt, kai taip žmonės kartu- petys į petį - per gyvenimą žingsnuoja. Ir džiaugsme, ir varge. Tai didelė paspirtis, kai turi gerą žmogų šalia.  Ypač smagu žiūrėt į vyresnius žmones, nugyvenusius kartu visą gyvenimą. Šventai tikiu, kad jūsų tėvukams ta meilė ir draugystė tarpusavio neša sveikatą ir globą. Gerai, kad tėvukas kažkiek pakeitė savo gyvenimo ritmą, paguli popiet, skiria ir sau dėmesio pagaliau. Taip kartu, pasiremdami viens į kitą, tikiu, žingsniuos dar ilgai ilgai...

Taip norėtųs, kad taip ir būtų 4u.gif , o koks tas scenarijus iš tikrųjų - ateitis parodys...
Tėvelių santykiai pasikeitė, kai mamytė susirgo. Anksčiau jie buvo, nepasakyčiau kad šalti, bet ramūs, niekur neišsišokant, nerodant daug emocijų, būdavo ir barnių ir nekalbadienių. Kaip daugelyje šeimų. Mamytei susirgus, tėvelius abu pažinau iš naujo. Tokio rūpinimosi po chemijų, iš tetuko niekad nebūčiau įsivaizdavusi. Ir dabar jie turi visokių juokelių, susikišę ką nors - "šury,mury...chi,chi,chi..." Paklausus, ko juokiasi, dar smagiau nusijuokia, bet savo paslapčių neišduoda. schmoll.gif Ir šiaip kartais "pasikybina" pro šalį praeidami viens pro kitą. Na, tokių dalykų, kol išaugau šeimoj nemačiau. Todėl , dabar tokiomis akimirkomis taip gera būna. Bet , aiškų , tai būna tik akimirkos.... wub.gif

Bet kaip smagu, kad mūsų Ugn*Inukė jau lovytę turi. thumbup.gif Vienu rūpestėliu mažiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 07 rugpjūčio 2009 - 22:02

Nemoku gražiai minčių reikšti,todėl tik paskaitau,bet mintimis visada su Jumis 4u.gif

Buvau savaitėlę su vaikais prie jūros,pavėsinę kaip priedangą nuo saulės naudojau,po pušyną pasivaikščiojau.Vaikai laimingi buvo,bent prisimaudė,orai geri pasitaikė.Grižau,paskaičiau ir ašaros iškrito,nekilo rankos rašyti.

Man chemijos kol kas netaiko,kadangi darinius pilnai pašalino,o tolimųjų metastazių nėra.Čia man taip gydytoja paaiškino.Dabar rugsėjo vidury darys kompiuterinę,nuo jos priklausys tolesnis mano likimas. g.gif

Laikomės ir stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu musu babanyte su gimtadieniu!!! user posted image
Papildyta:
QUOTE(shaiba @ 2009 08 08, 01:24)
Nemoku gražiai minčių reikšti,todėl tik paskaitau,bet mintimis visada su Jumis 4u.gif
    Buvau savaitėlę su vaikais prie jūros,pavėsinę kaip priedangą nuo saulės naudojau,po pušyną pasivaikščiojau.Vaikai laimingi buvo,bent prisimaudė,orai geri pasitaikė.Grižau,paskaičiau ir ašaros iškrito,nekilo rankos rašyti.

Man chemijos kol kas netaiko,kadangi darinius pilnai pašalino,o tolimųjų metastazių nėra.Čia man taip gydytoja paaiškino.Dabar rugsėjo vidury darys kompiuterinę,nuo jos priklausys tolesnis mano likimas. g.gif

Shaiba thumbup.gif visai geros naujenos,jau nerimavau del taves unsure.gif Faina kad pailsejai su vaikuciais wub.gif

visos atostogauja prie juros,o i svecius niekas neuzeina rolleyes.gif tik babania aplanke smile.gif
Atsakyti