laba diena,
noriu paklausti( jei aiskiai issakysiu minti).turejau PS2 photoshopo versija, atrodo pacius primityviausius darbelius jau mokejau su ja atlikti. \\\dabar man parsiunte PS4 , pasirodo, kad viskas sudetingiau ir reikia mokytis papildomai.kodel nera ant nuotraukos tos melynos juosteles, ant kurios uzdejus pele galima nuotrauka pernesti, tampioti? ka reikia spausti, kad nuotrauka butu "normali"?
aciu uz atsakyma. gal kokia lietuviska nuoroda yra, kur galima rasti pamokeliu?
Sveiki
užsukite pažiūrėti mano darbelių, žinoma jei patiko nepamirškite paspausti žodelio "Patinka" Edckutes kuryba
Taip pat sudalyvaukite konkurse, laukia prizas
užsukite pažiūrėti mano darbelių, žinoma jei patiko nepamirškite paspausti žodelio "Patinka" Edckutes kuryba
Taip pat sudalyvaukite konkurse, laukia prizas
labas
gal kas pamatetu ir man photoshopo nuorodele
gal kas pamatetu ir man photoshopo nuorodele
QUOTE(Fiolita @ 2011 02 02, 15:01)
Kas labai nori, bet negali turet photoshopo programos, nebandet paint.net programeles? Skaiciau,kad ji labai panasi i Photoshopa, lengviau ismokt naudotis ir dar nemokama
Paint.net
Paint.net
GIMP (t.p. nemokama) kur kas panašesnė, o Paint.net- toli gražu iki Photoshopo.
nemoku naudotis gimp..
o PS aisku, kad geresne.
bet neturiu
o PS aisku, kad geresne.
bet neturiu
QUOTE(Irmavi @ 2011 02 02, 15:07)
GIMP (t.p. nemokama) kur kas panašesnė, o Paint.net- toli gražu iki Photoshopo.
Nesigincysiu-photoshopas profesionali programa. Bet tikrai zinau, kad nedaugeliui norinciu ja turet si programa yra butina pakeist fona, iskirpt ka nors ir perkelt i kita nuotrauka, uzdet remelius-juk tam tikrai nera butina turet butent photoshopo. Dar reik turet omeny, kad jis sudetingas-kol ismoksi juo dirbt, ne viena valanda reiks paskirt
QUOTE(Fiolita @ 2011 02 02, 15:49)
Nesigincysiu-photoshopas profesionali programa. Bet tikrai zinau, kad nedaugeliui norinciu ja turet si programa yra butina pakeist fona, iskirpt ka nors ir perkelt i kita nuotrauka, uzdet remelius-juk tam tikrai nera butina turet butent photoshopo. Dar reik turet omeny, kad jis sudetingas-kol ismoksi juo dirbt, ne viena valanda reiks paskirt
pritariu tik kad puse dienos ieskau su kokia kita programa galetu ti padaryti - pakeisti fona ir remelius ir pan.. ir nerandu.. gal zinai?
Gal ir man kas Photoshopo nuorodelę?
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2011 02 03, 21:07)
Gal ir man kas Photoshopo nuorodelę?
PS CS4 micro
Registruot nereikia, pilnai veikiantis.
QUOTE(Irmavi @ 2011 02 03, 22:34)
Dekojam