QUOTE(Irmavi @ 2010 03 07, 17:52)
...čia kiek nukrypimas nuo temos matau buvo..taigi, grįžtu...
Vienos mamytės prašymu pakartotinai įdedu į Failai.lt Mikro PS CS ketvirtą versiją.
Nuoroda
Patikinu visus: veikia ir su XP, ir su Vista, ir su Septinke- patikrinta praktiškai.
P.S. jei kokios problemos su instaliacija: na pabandykit gi instaliuoti Administratoriaus teisėm (dešiniu klavišu- Run as administrator). Tai liečia ne tik PS !!! Bet kokią instaliaciją galima vykdyti tokiu būdu...-gan patikima
...tiesa, pamenu nuo ko tai prasidėjo: kažkada, jau senokai iš LM parsisiuntėm vaikui žaidimą (ne visiškai legalų be abejo
)O pas jį kompe šviežutėlė Septyniukė įdiegta.... Ir taip, ir taip- viska pagal instrukciją- na nenori instaliuotis, ir ką tu padarysi? Vaikas jau vos ne ašarose. Va tada ir išgelbėjo paprasčiausia komanda "Run as admin...". Tai dabar vos ne kraujyje: ne čik-čik ant instaliatoriaus o ...
ACIU LABAI UZ PROGRAMELE
ji menesi galios?
man labai noresi paruosti laikrastuka savo 3 vaiku krikstynoms
tai manu cia fainiai galima nuotraukas pakoreguoti
ispradziu tai viskas gerai buvo,pradejau bandyti,bet kazkur matyt paspaudziau kad man nieko neleidzia daryti,keisti nustatymus galiu o kai pastatau pele ant foto man neleidzia nieko daryti,niu vietos peles strlytes -ranka
ar suprantamai parasiau