QUOTE(vilmutee @ 2010 02 17, 21:49)
Lengviau butu isvardinti programas su kuriomis vista veikia Nepatiko man ta vista, nesakau gal profam ir tinka si programa, bet paprastiem zmogeliams geriau uz xp nerasi. Beje tuo metu kai atsirado VISTA programa mes gyvenome UK ir ten visi programuotojai ja peike, netgi paskui visi dienrasciai rase apie tai kaip windows korporacija prisieme sau atsakomybe uz sios programos broka. Ji yra labai gera programa, tik iki galo dar nebaigta, todel ir kyla tiek daug problemu su ja
Na, vistos man per daug naudot neteko, kelias valandas poroje kompiuterių. Ištampė ji man nervus labai greit, durna sistema. Nu bet programos tikrai veikė visos, kokias tik instaliavom. Tikrai nepatikėsiu, kad vistoje gali neveikt naujausios nelaužytos programų versijos. Kad ir kokia niekam tikus ta vista yra, bet kol savo akimis nepamatysiu, tol dėl tariamo programų neveikimo kaltas tik pats vartotojas, o ne kas kitas.
Papildyta:
QUOTE(gabiska @ 2010 02 17, 21:59)
Visu pirma as programines sistemos nekaltinu, klausiau ar tai galetu buti priezastimi. O antra, mes nesiskundziam, o diskutuojam. Ir nereikia cia pykti, ne visi gi mokyti gimsta.
Kas jau kas, bet aš tikrai dėl nieko nepykstu. Jūs čia visos amžinai per daug sureikšminat
O priežastis yra ne operacinė sistema, o kreivai nulaužtą programa arba per sena jos versija, nesuderinama su konkrečia operacine sistema.