QUOTE(mazyle1985 @ 2010 02 14, 17:21)
bandizau atsisiusti vilmutee duotas nuorodu programas,bet man atidaro po to kazkokius ieroglifus kai irasai i kompa,tai mano kompa grybauja ar as kazka ne taip darau?
mamytes patarkit prasau... man reik ant paveikslelio parasyti teksta,tai man butinas si programa,ar galima kaip nors paprasciau tai padaryti?
aciu labai
mamytes patarkit prasau... man reik ant paveikslelio parasyti teksta,tai man butinas si programa,ar galima kaip nors paprasciau tai padaryti?
aciu labai
O kodel kazin tau rodo jeroglifus Jei gali pasiieskok bandomosios versijos, ir instaliuok ja, paskui padesiu pratesti bandomosios versijos laikotarpi visam laikui
O uzrasa gali uzrasyti ir su microsoft word programa
Beje jeigu tu nori tik uzrasyti teksta ant foto, galiu tau padeti, rasyk tuomet i AZ
QUOTE(gabiska @ 2010 02 16, 23:33)
ir man parsiustas is failai.lt ph neveikia, gal jis nepasileidzia su vista? Visada turejau CS2 veike puikiai kol windousu neperinstaliavo superinis meistras is xp i vista.
Taip gaunasi del vista programos, kadangi ji dauguma programu priima kaip virusa ir neleidzia instaliuoti i kompiuteri, o jei leidzia ta programa blogai veikia. Siaip reiketu kreiptis pas ta pati meistra gal jis pades