Jei nesuklysiu gal pukute28
QUOTE(ccicyte @ 2009 12 17, 20:17)
sveikos mamytes man perrase windows'us ir issitryne mano photoshopas.. pati aisku nemokesiu atsissiust ir suinstaliuot, bet praeita karta man tai padare viena mamyte, tik nelabai atgaminu tiksliai jos niko.. pukuotukas man atrodo, bet per nariu paieska ieskojau, tai jau labai daug tu pukuotuku.. gal si mamyte perskaitys arba kitos zinot kaip man ja surast.. labai prasau parasykit az
jau radau, aciu Gitkai
Labas rytas Jau senokai ieskojau photoshop programos,nes pries keleta menesiu valiau kompiuteri ir trial versijos jau negaliu instaliuotis.Uzbegau padekoti Irmavi uz faila Veikia kaip laikrodukas!!! Labai tau didelis aciu
Su artejanciom sventem visas!!!
Su artejanciom sventem visas!!!
QUOTE(vilmutee @ 2009 12 09, 17:32)
Ikeliu Irmavi ankstesne zinute, kad mergaitem butu lengviau rasti
Papildyta:
o koks butent pas tave photoshopas? Lietuviu kalbos nera nei viename, o rusu gali parsisiusti
Jei cs3 yra toks Русификатор для Photoshop cs3 отдельно pabandyk atsisiusti is cia
jei cs2 cia
Papildyta:
o koks butent pas tave photoshopas? Lietuviu kalbos nera nei viename, o rusu gali parsisiusti
Jei cs3 yra toks Русификатор для Photoshop cs3 отдельно pabandyk atsisiusti is cia
jei cs2 cia
ačiū labai, labai,dabar bandysiu,turiu porą pamokų gal padės
Sveikytes,aciu uz gera temele panarsiusi viska radau
sveiki,gal kas galit man pagelbet? baigesi galiojimas 30dienu photoshopo,ka daryt?
QUOTE(vilvet @ 2009 12 21, 22:45)
sveiki,gal kas galit man pagelbet? baigesi galiojimas 30dienu photoshopo,ka daryt?
Taupyt keletą tūkstančių licencijai arba naudoti nemokamą alternatyvą http://www.gimp.org/downloads/
Sveikutes pagaliau radau ko ieskojau kaip visada per velai nes truputi ne ten paklausiau
as taip pat noreciau photoshop'o.. Anksciau turejau,bet,deja,issitryne.. Gal kas padetu?
as taip pat noreciau photoshop'o.. Anksciau turejau,bet,deja,issitryne.. Gal kas padetu?
noreciau ir as
labai ačiū tau lb Irmavi už exe
laba labai noreciau photoshop'o bet nezinau is kur siustis(bent keliem men. ar kiek ten duoda) padekite!!!