Sveikutės mėginu užvesti naują temą,nes ana photoshopo tema jau baigėsi
Tęskime toliau
Ačiū už temelės patvirtinimą,einame pabaigti anos
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 08 03, 21:10)
Ačiū už temelės patvirtinimą,einame pabaigti anos
labukas,gal galėsi ir man padėti taip pat noriu fotošopo,bet kiek žiūrėjau intike,tai visur bandomoji versija trim mėn.paskui reik pirkti o fotografuoti patinka,kad net svaigstu,ypač nespalvota foto užkabino,o dabar viskas spalvotai ,beje,o kaip išversti" trial"vienoje svetainėje radau daug parsisiuntimų net naujausių versijų,bet apačioje rašo trial
QUOTE(favoritė168 @ 2009 08 05, 21:52)
labukas,gal galėsi ir man padėti taip pat noriu fotošopo,bet kiek žiūrėjau intike,tai visur bandomoji versija trim mėn.paskui reik pirkti o fotografuoti patinka,kad net svaigstu,ypač nespalvota foto užkabino,o dabar viskas spalvotai ,beje,o kaip išversti" trial"vienoje svetainėje radau daug parsisiuntimų net naujausių versijų,bet apačioje rašo trial
atsakiau viską tau į až
QUOTE(teresiukas3 @ 2009 08 13, 19:03)
labukas,as turiu CS3,bet pas mane bandomasis,ir liko tik 3d. tai kaip suprantu po situ 3d,as jau juo naudotis nebegalesiu?o kaip prasitest laika dar?ten reikia kazkokio kodo?o iskur ji gaut?(aisku kad nereiktu pirkt)
taip po tų 3-jų dienų naudotis nebegalėsi.Dėl cs3 negaliu padėti jai turėtum cs2 tada galėčiau tau padėti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 08 13, 20:07)
taip po tų 3-jų dienų naudotis nebegalėsi.Dėl cs3 negaliu padėti jai turėtum cs2 tada galėčiau tau padėti
kaip gaila
QUOTE(teresiukas3 @ 2009 08 13, 19:25)
kaip gaila
Tai siųskis cs2 galėsiu padėti nėra labai jau ten didelio skirtumo nuo cs2 ir cs3
labuka,labai noreciau ismokti su photoshopu,bet niekaip neiseina man jo parsisiusti,gal kas nors galetu padet?
QUOTE(ledine21 @ 2009 08 18, 19:22)
labuka,labai noreciau ismokti su photoshopu,bet niekaip neiseina man jo parsisiusti,gal kas nors galetu padet?
parašiau tau až
turiu dar viena klausima parsisiunciau programa coral draw bet neina man suvesti prisijungimo duomenu ir slaptazodzio,gal padet galetumet?
QUOTE(ledine21 @ 2009 08 18, 21:31)
turiu dar viena klausima parsisiunciau programa coral draw bet neina man suvesti prisijungimo duomenu ir slaptazodzio,gal padet galetumet?
Žinok tuo klausimu nepadėsiu apie ją nenusimanau tiksliau nesu mėginusi aš jos nežinau nieko.