Abi mergaites - Ina ir mazoji garbane Ugnyte labai grazios ir sypsenos zavingos.
Linkiu daug stiprybes ir sekmingos operacijos
Pervedziau truputi pinigeliu ir as...
Paplatinau info kiek kam galejau.....bandysiu dar ieskot budu kaip isplatint info per turimus kontaktus...
QUOTE(Anile @ 2009 08 05, 14:00)
Paplatinau info kiek kam galejau.....bandysiu dar ieskot budu kaip isplatint info per turimus kontaktus...
Labai gerai, kad nepamirštat paplatinti. Kol kas daugiausiai apsilankiusiųjų į puslapiuką ateina iš forumo, bet yra jau nemažai ir iš kitur - socialinių tinklų, per paieškas ar el. paštą. Kas esate prisijungę prie socialinių tinklų, nepamirškit įdėti nuorodos, siųskit bendradarbiams ir t.t. Yra nemažai apsilankančiųjų iš užsienio, kol kas iš D. Britanijos daugiausiai. Gerai būtų, kad puslapiukas pasiektų ir kitus užsienio lietuvius Nepamirškit - kuo daugiau žmonių pamatys apskritai - tuo daugiau gerų žmonių pamatys ir tuo daugiau galėsime padėti
Ugn*Ine, tikiuosi, kad nors kiek Tau praskaidrinom nuotaiką ir įkvėpėm optimizmo, nors žinau, kad kamuoja ir šeimyninės problemos, ir dar šitaip nelaiku Bet Tu laikykis, ir galvok kad labai labai daug žmonių galvoja apie Tave ir tavo dukriuką ir linki Tau stiprybės Mano MB irgi baisiai susižavėjęs Tavimi ir kokia tu šaunuolė, ir labai spirgėjo prisidėti, tai prisidėjo biškiuką per mano lietuvišką sąskaitėlę, kad paprasčiau būtų
Visoms visoms mergaitėms iš Vilties skyrelio daug daug stiprybės ir palaikymo, Jūs visos labai drąsios ir tikros šaunuolės, mums iš jūsų tik mokytis ir mokytis
Inesa labai žavi ir stipri moteris atrodai Linkiu pasveikti Laikykis
Inesa,
STEBUKLAS - VISADA ARTI NEVILTIES NEPAMIRŠ IR TIKĖK TUO ŽAVIUOSI TAVIMI IR NE AŠ VIENA
STEBUKLAS - VISADA ARTI NEVILTIES NEPAMIRŠ IR TIKĖK TUO ŽAVIUOSI TAVIMI IR NE AŠ VIENA
Ugn*Ine
Daug zmoniu dabar bendrauja skype, galima butu ir kaip savo uzrasa uzdeti nuoroda i Ugnines puslapi. As taip jau padariau ir siek tiek pinigeliu pervedziau.
Laikykis Ugnine Gerklej tik gumulas atsistoja galvojant apie Tavo ne tik skausma, bet ir stiprybe,vilti,gebejima svajoti
Begalines stiprybes Tau I Tave dabar nukreipa daug geru minciu,pridejus dar ir Tavasias-lauksime stebuklo
Laikykis Ugnine Gerklej tik gumulas atsistoja galvojant apie Tavo ne tik skausma, bet ir stiprybe,vilti,gebejima svajoti
Begalines stiprybes Tau I Tave dabar nukreipa daug geru minciu,pridejus dar ir Tavasias-lauksime stebuklo
gyvenu santariškėse, 5 min nuo Onkologinio pėsčiomis. mielai priimčiau artimuosius pavalgyti, pasidėti daiktus, nusiprausti, pernakvoti, galiu nuvežti kur reikia. jei tik yra bent menkiausias poreikis, prašau drąsiai kreiptis
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 08 05, 17:11)
gyvenu santariškėse, 5 min nuo Onkologinio pėsčiomis. mielai priimčiau artimuosius pavalgyti, pasidėti daiktus, nusiprausti, pernakvoti, galiu nuvežti kur reikia. jei tik yra bent menkiausias poreikis, prašau drąsiai kreiptis
Atsiprašau Ugninės jei pasidalinsiu info, kurios ji nenori viešinti Ji bus operuojama ne Santariškėse, o Lazdynuose.
Aš, pasiūliau savo butuką Pilaitėje, bet nežinau ar geras susisiekimas ten. Gal vilnietės ką patars