Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

Aš tai gyvenu Jeruzalėj, keli sustojimai nuo Santarų onkologinio. Gal sakau kada prireiktų kokio saugaus taško Vilniuje daiktams pasidėt ar nusipraust artimiesiems. Tai pas mane galima. Tik su nakvyne prastokai, nes butukas tai mažas mūsų. Tai jei ką, prašom į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamymamy: 05 rugpjūčio 2009 - 09:39
Ugn*Ine,ar yra kam Vilniuje tave lankyti? Taviškiai visi tikriausiai Klaipėdoj?
Jei ne,galiu duoti tau savo tel.Nr.,jei prireiktų ką nors atnešti,nupirkti ir pan.
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū visiems ir visoms už pinigiukus, dėkoju savo ir dukrytės vardu, esu sujaudinta, kad taip rūpiu svetimiems žmonėms. Šio mėnesio 17 dieną guluosi į Vilniaus ligoninę, sekančią dieną jau paskirta labai sudėtinga operacija. Su manimi kartu turėtų vykti ir mano mamytė, jei tik planai nepasikeis. Dėkoju jums už viską...

Dėkoju ir jums mano gerosios mergytės, jūs tiek daug padarėte, myliu jus, myliu visa savo širdimi, jūs mano dar viena graži šeima, tokia vieninga, mylinti ir visada pasiruošusi padėti...

Labai norėčiau paprašyti nepamiršti ir kitų mamyčių iš temutės apie onko ligas, tos mamytės yra nuostabios, patikėkite, mums visoms labai svarbi yra ir Jūsų visų malda....Pasimelskite už visas ir visus onko ligoniukus, malda daro stebuklus........
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 08 05, 10:18)
Aš kiek suprantu, jis naudojamas labai plačiai, tik LT nedaėjęs, gi žaizdom čia ypač, kad greičiau gytų. Nekiš į organizmą, nors tas ozonas kažkaip naudojamas ir vidiniams gydymams, bet gal čia nesigilinsim mastau.gif

Abo, tai kas tinka kitoms ligoms, dažnai netinka onkologinėms... Lai gydytojai skiria - ir gydymą, ir papildus.. 4u.gif
Atsakyti
Kai perskaiciau Ugn*Ine istorija apsiverkiau cray.gif , ant kiek jinai stiprus zmogus, tu tiesiog saunuole, kad nepasiduodi.
Noriu tik padrasint, kad viskas imanoma, turiu viena bendradarbe kuriai irgi atsitiko nelaime su jos sunum, tokia operacija atlikinejo pirma karta ir irgi reikejo labai daug pinigeliu operacijai, svarbiausia, kad butu daugiau zmoniu kurie galetu padeti, irgi ikele info apie suneli, stengesi ko daugiau zmoniu informuoti ir is tikruju niekas net nesitikejo, kad bus surinkta tokia suma, ikelsiu adresiuka galite paziureti kiek reikejo ir kiek surinko, taigi manau panasiu butu galima padet ir Ugn*Ine, tik reikia siek tiek pasistengt ir bandyti viska kas tik imanoma, mergyt mes su tavim ir su Dievulio pagalba viskas bus gerai.
http://www.sancious.webs.com/
Atsakyti
Onko ligoniukams netinka jokie papildai, jokie vitaminai, na vnž niekas kas skatintų ląstelių atsinaujinimą, augimą ir t.t. Man net gi neleidžia kojytės masažuoti (aš nejaučiu pusė kojos, sunkiai vaikštau, tiksliau labai šlubuoju), neleidžia daryti masažiukų, neleidžia fizioterapijos na nieko...nes jei tiks pegėrės kraujotaka kitoje kojytės dalyje, pagerės kraujotaka ir pačiam navikui, o tai reiškia jis "bujos"...
Deja...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 08 05, 11:49)
Abo, tai kas tinka kitoms ligoms, dažnai netinka onkologinėms... Lai gydytojai skiria - ir gydymą, ir papildus..  4u.gif

Gydytojas gali ir neskirti to, ko, LT nėra.
Tiek to, nesiginčykim. Aliejuką aš jau nupirkau, kai Ugninė jį gaus, galės parodyti gydytojui, ir jei gydytojas pasakys ne, gales tiesiog išmesti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 05, 12:14)
Gydytojas gali ir neskirti to, ko, LT nėra.
Tiek to, nesiginčykim. Aliejuką aš jau nupirkau, kai Ugninė jį gaus, galės parodyti gydytojui, ir jei gydytojas pasakys ne, gales tiesiog išmesti.  ax.gif
Pritariu 4u.gif Baisu pačiam, bet gydytojui parodyt galima ir jis patartų. Pravers, anksčiau ar vėliau, nes ten chemijos nėra, ateičiai galima naudot, nuo randų jis ir nuo visokio velnio. Jei neprireiks tai neprireiks, o gal gydytojui tiks?
Papildyta:
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 05, 12:07)
netinka jokie papildai, jokie vitaminai, na vnž niekas kas skatintų ląstelių atsinaujinimą, augimą ir t.t.

.nes jei tiks pegėrės kraujotaka kitoje kojytės dalyje, pagerės kraujotaka ir pačiam navikui, o tai reiškia jis "bujos"...
Deja...
Nu jap, čia tai žiauriai jei taip. Bet gydytojo paklaust galima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 05 rugpjūčio 2009 - 11:28
Ugn*Ine stiprybės,sveikatos tau,esi labai labai tvirta moteris ir mamytė 4u.gif
Atsakyti
Nenoriu nieko slėpti, o noriu padėkoti jums visiems ir visoms, sąskaitėlėje jau 3200 lt, ačiū...
Atsakyti
Rabkdarbių skyrelio mamos - auksarankės taip pat nori prisidėti prie Jūsų iniciatyvos, tad atsidarė naują temą spauskite čia: " Mūsų rankdarbiai - pagalba Ugn*Inei"

JOS SIŪLO:
  Pagaminkime darbelių - kas ką gražiausio ir dailiausio mokame - ir pasiūlykime jų įsigyti rankdarbių temoje visiems forumo lankytojams, o visas gautas lėšas už šiuos rankdarbius perveskime į Ugn*Inės sąskaitą. Labai tikimės, kad surinksime pinigų ne tik jos ir mažosios dukrelės buities palengvinimui, bet ir Ugn*Inės gydymui.

Yra dar vienas puikus būdas pagelbėti Ugn*Inei: Po labai sudėtingos auglio šalinimo operacijos, kurios metu Ugn*Inei bus siekiama visiškai pašalinti likusį naviką kartu su dalimi dešiniojo dubens kaulo, jai teks ilgus mėnesius praleisti lovoje. Ugn*Inė norėtų ir pati užsidirbti pinigėlių verdama papuošalus. Mes, gaminančios rankdarbius, galime padėti Ugn*Inei kurti ir užsidirbti surinkdamos ir nusiųsdamos/perduodamos jai įvairios papuošalų vėrimo žaliavos, akmenėlių.

Atsakyti
clap.gif šaunuolės mamytės. O gal ir šiaip ką parduot galima? parduodi, siunti prekę ir ta sžmogus kuris perka perveda Ugninei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 05 rugpjūčio 2009 - 12:44