Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

Džiugu, kad į Inesos tinklalapį užsuka vis daugiau žmonių, aš jį italų kalba persiunčiau pažystamiems, pažadėjo paremti... Stiprybės tau.. Tikiu, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Kaip laikosi Inesa g.gif g.gif
Atsakyti
wub.gif kiek daug pasirodo yra geru zmoniu 4u.gif perskaiciau visa inesos istorija,kiekviena jos zinute 4u.gif inesa tu labai stipri wub.gif wub.gif as tikiu tu pasveiksi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip šauniai pakoreguotas puslapiukas Inesos thumbup.gif
Tik ten kur pervedant lėšas iš užsienio, kur Nord ir Snoras bankai, Inesa Morkunaite parašyta be tarpo. Gal reiktų pataisyti g.gif
Atsakyti
labas rytas,mamytes,kurios vedete pinigelius...jums viskas pavyko???nes man raso,kad neteisingai nurodytas tarptautinis banko saskaitos nr.[IBAN] g.gif
Papildyta:viskas gerai,issiaiskinau.....pinigeliai jau saskaitelej thumbup.gif
Inesa,stiprybes TAU.....zaviuosi tavo tvirtumu wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bvlgari: 16 rugpjūčio 2009 - 09:37
Kaip laikosi ir kas naujesnio pas Ugnine? 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes Inesa, prisidedu ir as kiek galiu 4u.gif melsiuosi uz jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 08 15, 17:09)
Džiugu, kad  į Inesos tinklalapį užsuka vis daugiau  žmonių, aš jį italų kalba persiunčiau  pažystamiems, pažadėjo paremti... Stiprybės tau.. Tikiu, kad viskas bus gerai.

4u.gif Labutis, jungiuosi ir aš prie jūsų...Gerumas daro stebuklus, tvirtai tuo tikiu...Kiekviena iš mūsų atnešame lašelį, o mūsų tiek daug smile.gif jau visa jūra
Atsakyti
Prisidedu ir as nors trupineliu..Laikykis, stiprybes tau Inesa
Atsakyti
paplatinau anglu kalba tarp IRL firmeliu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2009 08 16, 20:06)
paplatinau anglu kalba tarp IRL firmeliu 4u.gif  thumbup.gif

as paplatinau Sveicarijoje, bet kiek rodo Ugnines puslapio lankomumas pagal salis, tai rezultatai nelabai kokie verysad.gif
4u.gif
Atsakyti
Mama rytoj gulasi sanario keitimo opercijai, bet kai papasakojau apie Ugnine, prase is jos saskaitos nors kiek pravest jos vardu-taip kad rytoj dar trupinely pravesiu smile.gif siusiu visiems savo pazystamiems, manau prisides smile.gif
negaliu, kai paskaitau verkiu, UGNINE, laikykis, pasimelsciau, bet netikinti esu...bet visa sirdim su tavim ir tavo dukryte..Viskas bus gerai..
Atsakyti