Džiugu, kad į Inesos tinklalapį užsuka vis daugiau žmonių, aš jį italų kalba persiunčiau pažystamiems, pažadėjo paremti... Stiprybės tau.. Tikiu, kad viskas bus gerai.
Kaip laikosi Inesa
kiek daug pasirodo yra geru zmoniu perskaiciau visa inesos istorija,kiekviena jos zinute inesa tu labai stipri as tikiu tu pasveiksi
Kaip šauniai pakoreguotas puslapiukas Inesos
Tik ten kur pervedant lėšas iš užsienio, kur Nord ir Snoras bankai, Inesa Morkunaite parašyta be tarpo. Gal reiktų pataisyti
Tik ten kur pervedant lėšas iš užsienio, kur Nord ir Snoras bankai, Inesa Morkunaite parašyta be tarpo. Gal reiktų pataisyti
labas rytas,mamytes,kurios vedete pinigelius...jums viskas pavyko???nes man raso,kad neteisingai nurodytas tarptautinis banko saskaitos nr.[IBAN]
Papildyta:viskas gerai,issiaiskinau.....pinigeliai jau saskaitelej
Inesa,stiprybes TAU.....zaviuosi tavo tvirtumu
Papildyta:viskas gerai,issiaiskinau.....pinigeliai jau saskaitelej
Inesa,stiprybes TAU.....zaviuosi tavo tvirtumu
Kaip laikosi ir kas naujesnio pas Ugnine?
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 08 15, 17:09)
Džiugu, kad į Inesos tinklalapį užsuka vis daugiau žmonių, aš jį italų kalba persiunčiau pažystamiems, pažadėjo paremti... Stiprybės tau.. Tikiu, kad viskas bus gerai.
Labutis, jungiuosi ir aš prie jūsų...Gerumas daro stebuklus, tvirtai tuo tikiu...Kiekviena iš mūsų atnešame lašelį, o mūsų tiek daug jau visa jūra
Prisidedu ir as nors trupineliu..Laikykis, stiprybes tau Inesa
paplatinau anglu kalba tarp IRL firmeliu
QUOTE(labamba @ 2009 08 16, 20:06)
paplatinau anglu kalba tarp IRL firmeliu
as paplatinau Sveicarijoje, bet kiek rodo Ugnines puslapio lankomumas pagal salis, tai rezultatai nelabai kokie
Mama rytoj gulasi sanario keitimo opercijai, bet kai papasakojau apie Ugnine, prase is jos saskaitos nors kiek pravest jos vardu-taip kad rytoj dar trupinely pravesiu siusiu visiems savo pazystamiems, manau prisides
negaliu, kai paskaitau verkiu, UGNINE, laikykis, pasimelsciau, bet netikinti esu...bet visa sirdim su tavim ir tavo dukryte..Viskas bus gerai..
negaliu, kai paskaitau verkiu, UGNINE, laikykis, pasimelsciau, bet netikinti esu...bet visa sirdim su tavim ir tavo dukryte..Viskas bus gerai..