Ugninei stiprybes, bet as pasisakysiu sioje temoje paskutiny kart, pvz kai kuriu Ugnines "draugiu" agresyvus elgesys, tiksliau komentarai, visiskai atmusa nora padet, nors jau man, pvz. cia jau daugiau negatyvizmo, nei sviesos, nezinau, gal cia pas mane viena tokia atmetimo reakcija, bet...
Ir ko daba ta zurnaliste koneveikt, jei ji mato sitaip, o nekitaip, Jus juk ir kiekviena istorija savaip interpretuojat, o dienrastis ja pasuko, tokia linkme kokia jiems naudingesne. Bet kuo daugiau zmoniu perskaitys istorija, tuo daugiau atsilieps, ir beja zinant lietuviu buda negatyvizmas kartais atnesa daugiau naudios, nei saldi nugludinta pasaka.
Perskaičiau visa tai ir akyse susikaupė ašaros. Bet ne dėl baisios Inesos padėties - dėl nuostabių žmonių ir vieningumo. Prisidėsiu ir aš prie visų pervesdama pinigėlius į sąskaitą - tiesa, pati nedirbu, suma bus kukli, tačiau geriau nors kažkiek prisidėti, negu likti abejingai...
Stiprybės Tau, Ugnine. Tikėjimas tave išgelbės
Stiprybės Tau, Ugnine. Tikėjimas tave išgelbės
Ar komsomolka pakeitė straipsnio pavadinimą? ar man vaidenasi?
Supratau, nebereikia
O šiaip kontaktai yra pas Inesą puslapėlyje
O šiaip kontaktai yra pas Inesą puslapėlyje
QUOTE(jovana @ 2009 08 14, 14:59)
Ar komsomolka pakeitė straipsnio pavadinimą? ar man vaidenasi?
Pakeitė
Inesa, laikykis, nepasiduok... į nevykusius straipsnius nereaguok ir ypač į idiotiškus komentarus nekreipk dėmesio, dauguma tų komentatorių patys nesuvokia, ką rašo ... Žinok, kad daugybė žmonių tave palaiko, prisideda, kuo galėdami, žinok, kad tu ne viena... Seku tavo istoriją nuo pat pradžių, pergyvenu dėl tavęs ir tavo dukrytės. Tikiu, kad viskas bus gerai Maža dalele prisidedu ir aš... Sveikatėlės Tau, tikėjimo ir stiprybės!
komentaruose zymiai daugiau palaikanciu ir sekmes linkinciu,nei smerkenciu,tas staripsnis gal mums baisiai atrodo kai mes zinom viska isamiau,bet kiti kas skaite ta straipsni,man rase atsiliepimus su palaikymu Inesiukui,rase ,kad isiunte pinigeliu jai.
Papildyta:
nesupratau vieno komentaro ,kur rase,kad negali persiusti pinigu,as i tokia pacia saskaita sekmingai persiunciau pinigelius,kad ka nors ne taip suspaude skaicius
Papildyta:
nesupratau vieno komentaro ,kur rase,kad negali persiusti pinigu,as i tokia pacia saskaita sekmingai persiunciau pinigelius,kad ka nors ne taip suspaude skaicius
Inesa, stiprybės tau. nuoširdžiai tikiu, kad liga atsitrauks. kukli parama ir nuo mūsų šeimos
Nuosirdziai dekoju Kestui P.uz isspausdinta straipsniuka Londone Paskutines naujienos,tikiuosi bus daugiau http://www.trysmilij...uthor/barzdyla/
Papildyta:
Ryt turetu pagalbos sauksma isspausdinti ir Londono zinios Mes stiprios,mes eisime pirmyn ir zinome,kad viskas bus Tikiu
Papildyta:
Ryt turetu pagalbos sauksma isspausdinti ir Londono zinios Mes stiprios,mes eisime pirmyn ir zinome,kad viskas bus Tikiu
Mamytes kurios mokate rasyti vokiskai,parasykite man i AZ