Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

Ugninei stiprybes, bet as pasisakysiu sioje temoje paskutiny kart, pvz kai kuriu Ugnines "draugiu" agresyvus elgesys, tiksliau komentarai, visiskai atmusa nora padet, nors jau man, pvz. cia jau daugiau negatyvizmo, nei sviesos, nezinau, gal cia pas mane viena tokia atmetimo reakcija, bet...

Ir ko daba ta zurnaliste koneveikt, jei ji mato sitaip, o nekitaip, Jus juk ir kiekviena istorija savaip interpretuojat, o dienrastis ja pasuko, tokia linkme kokia jiems naudingesne. Bet kuo daugiau zmoniu perskaitys istorija, tuo daugiau atsilieps, ir beja zinant lietuviu buda negatyvizmas kartais atnesa daugiau naudios, nei saldi nugludinta pasaka.
Atsakyti
Stprybes tau Inesa. Tikiu, kad viskas bus gerai:)
Atsakyti
Perskaičiau visa tai ir akyse susikaupė ašaros. Bet ne dėl baisios Inesos padėties - dėl nuostabių žmonių ir vieningumo. Prisidėsiu ir aš prie visų pervesdama pinigėlius į sąskaitą - tiesa, pati nedirbu, suma bus kukli, tačiau geriau nors kažkiek prisidėti, negu likti abejingai...

Stiprybės Tau, Ugnine. Tikėjimas tave išgelbės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 14 rugpjūčio 2009 - 13:51
Ar komsomolka pakeitė straipsnio pavadinimą? ar man vaidenasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 14 rugpjūčio 2009 - 14:02
Supratau, nebereikia smile.gif

O šiaip kontaktai yra pas Inesą puslapėlyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 14 rugpjūčio 2009 - 14:03
QUOTE(jovana @ 2009 08 14, 14:59)
Ar komsomolka pakeitė straipsnio pavadinimą? ar man vaidenasi?

Pakeitė 4u.gif
Atsakyti
Perskaicius sia istorija taip susigraudinau, bet tikiu jog mamyte yra sipri ir iveiks sia liga, laikykis Ugn*ine juk turi tokia grazia mergaite wub.gif kurios tau labai reik, kiek galejau tiek pervedziau piningeliu i saskaita 4u.gif
Atsakyti
Inesa, laikykis, nepasiduok... į nevykusius straipsnius nereaguok ir ypač į idiotiškus komentarus nekreipk dėmesio, dauguma tų komentatorių patys nesuvokia, ką rašo verysad.gif ... Žinok, kad daugybė žmonių tave palaiko, prisideda, kuo galėdami, žinok, kad tu ne viena... Seku tavo istoriją nuo pat pradžių, pergyvenu dėl tavęs ir tavo dukrytės. Tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif Maža dalele prisidedu ir aš... Sveikatėlės Tau, tikėjimo ir stiprybės!
Atsakyti
komentaruose zymiai daugiau palaikanciu ir sekmes linkinciu,nei smerkenciu,tas staripsnis gal mums baisiai atrodo kai mes zinom viska isamiau,bet kiti kas skaite ta straipsni,man rase atsiliepimus su palaikymu Inesiukui,rase ,kad isiunte pinigeliu jai.
Papildyta:
nesupratau vieno komentaro ,kur rase,kad negali persiusti pinigu,as i tokia pacia saskaita sekmingai persiunciau pinigelius,kad ka nors ne taip suspaude skaicius
Atsakyti
Inesa, stiprybės tau. nuoširdžiai tikiu, kad liga atsitrauks. kukli parama ir nuo mūsų šeimos 4u.gif
Atsakyti
Nuosirdziai dekoju Kestui P.uz isspausdinta straipsniuka Londone wub.gif Paskutines naujienos,tikiuosi bus daugiau wub.gif http://www.trysmilij...uthor/barzdyla/ wub.gif user posted image
Papildyta:

Ryt turetu pagalbos sauksma isspausdinti ir Londono zinios wub.gif Mes stiprios,mes eisime pirmyn ir zinome,kad viskas bus wub.gif Tikiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redauta: 14 rugpjūčio 2009 - 17:30
Mamytes kurios mokate rasyti vokiskai,parasykite man i AZ wub.gif
Atsakyti