Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 08 14, 11:02)
Mergytės, būkim realistės- jei gydytojai ir pritartų, SAM tikrai nepalaimins  schmoll.gif Valstybė neturi pinigų pensijoms, pašalpoms, nedarbingumui, gydytojai varomi neapmokamų, atidedamos neplaninės operacijos ir pan.  doh.gif

Jei gydytojai pritars, SAM gali ir palaimint...Pabandyti tikrai verta.
Bet čia svarbiausia, kad pritartų gydytojai. Jie gali paruošti visą dokumentaciją SAM, pacientui tuomet niekuo rūpintis nereikia.

Galima kreiptis į SAM Specializuotos medicinos pagalbos skyrių.

Atsakyti
na as tai manau geriau jau toks straipsnis negu jokio,gal atsiras dar daugiau zmoniu galinciu padeti Inesiukui,as sita straipsni persiusiu savo pazystamiems kuriems siunciau apie ja ir prasiau jai pagalbos,nes yra draugai is uzsienio ir abejoju ar jie perskaitys sita straipsni laikrastyje reik siusti i e-mailus
Atsakyti
Dokumentai SAM tvarkomi, aišku, labai lėtai, viskas užsitęsia kelis mėnesius, mano atveju tai užtruko pusę metų...Bet vistiek jau pradžioje buvo aišku, ar verta tikėtis finansavimo, ar ne.
O jei atsakymas būtų teigiamas, Ligonių kasos apmokėtų pagal pateiktas sąskaitas, tik nežinau, ar tai būtų galima padaryti atgaline data g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muli@: 14 rugpjūčio 2009 - 10:41
QUOTE(aureluze @ 2009 08 14, 11:24)
na as tai manau geriau jau toks straipsnis negu jokio,gal atsiras dar daugiau zmoniu galinciu padeti Inesiukui,as sita straipsni persiusiu savo pazystamiems kuriems siunciau apie ja ir prasiau jai pagalbos,nes yra draugai is uzsienio ir abejoju ar jie perskaitys sita straipsni  laikrastyje reik siusti i e-mailus

Na aš tai nusivylus. Panašu, kad norėta ne padėti, o tiesiog padaryti kažkokį skandaliuką iš Inesos istorijos. Neakcentuota, kad operacija pavojinga gyvybei, kad reikia pinigų gydymui schmoll.gif Netikslus, sausas, be jokios empatijos, ir man pasirodė net pašiepiantis. (nu parašyčiau aš tai "žurnalystei" ir pasakyčiau ką manau, nu jei nori padėti, tai padėk, pasistenk, nu bet šita pynda sunervino mane, ir lietuvos rytas tikras šlamštas, atsiprašau). Matau, kad ir Inesa pasipiktinus, tai naikinu geltoną šriftą nuo savo rašliavos ir dar paryškinu ax.gif Dabar išeinu, bet grįšiu tikrai sukurpsiu laišką ir šitai Štulpinaitei, ir redakcijai.

QUOTE(Muli@ @ 2009 08 14, 11:30)
Dokumentai SAM tvarkomi, aišku, labai lėtai, viskas užsitęsia kelis mėnesius, mano atveju tai užtruko pusę metų...Bet vistiek jau pradžioje buvo aišku, ar verta tikėtis finansavimo, ar ne.
O jei atsakymas būtų teigiamas, Ligonių kasos apmokėtų pagal pateiktas sąskaitas, tik nežinau, ar tai būtų galima padaryti atgaline data  g.gif .

Pusę metų.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Copacabana: 14 rugpjūčio 2009 - 11:00
Inesa, dar. Būk gera, nebeik į LR ir nebeskaityk komentarų. Ne visi žmonės geri, taip jau yra. Tu ir taip turi dėl ko pergyvent, nepergyvenk dėl šiukšlinų paistalų.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 08 14, 12:08)
Inesa, dar. Būk gera, nebeik į LR ir nebeskaityk komentarų. Ne visi žmonės geri, taip jau yra. Tu ir taip turi dėl ko pergyvent, nepergyvenk dėl šiukšlinų paistalų.

Na, taip, tokie straipsniai ir komentarai gali atmušti norą ir kovoti. Aš irgi primygtinai siūlau pamiršti ir nekreipti dėmesio.

Kas penktas straipsnis būna tik panašiausias. O Lietrytis tai išvis, jau aš be žodžių
Atsakyti
Šitas komentavęs gyd. mano giminaitis ...jei ko reiks, Inesa , sakyk....
G.Kvedaras,

Vilniaus greitosios pagalbos universitetinės ligoninės ortopedas-traumatologas
Atsakyti
Parašiau į news@lrytas.lt

Bet įtariu nereaguos.

Esmė ta, kad reikia mokytis iš klaidų ir nebeleisti spausdinti neperskaičius straipsnio. VISKAS. Ir pamiršti šitą nesąmonę.

Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2009 08 14, 11:56)
Pusę metų....  verysad.gif

Kokius 2-3 mėn. tai, manau, užtruktų verysad.gif , nebent greičiau išnagrinėtų atsižvelgdami, kad gydymas turi būti labai skubus.
Bet nevisąlaik gausasi, kaip norisi, tai ir nusitęsia laikas, deja verysad.gif

SAM aš bendravau su Jadvyga Miceikaite, labai maloni moteris, daug ką paaiškino ir patarė. Jos tel. 266 1474.

Ugn*Ine, sveikatos ir stiprybės...

Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 13, 21:08)
"Ein Ewing Sarkom des Beckens hat unter optimalen Behandlungsbedingungen eine Heilungsrate von 50-60%..

auch abweichen."

Sveikutes,

Bet tai yra super, nes labai didelis procentas pasveikimo.
Pinigėliai, žinoma dideli, bet jei čia galima mokėti palaipsniui, tai gal susirinktų ta suma per laika g.gif (žinoma, suprantu, kad laiko labai mažai turime), bet...
Manau, su mūsų visų dideliu noru ir platinimu informacijos, pinigėlių vis daugėtų...
Reikia ieškoti įmonių, gal kuri padėtų ir net labai g.gif

Ugn*ine, nenusimink, viskas bus gerai!
Tu tik tikėk!
Atsakyti
Kelias dienas tyliai seku sia istorija. Keista bet buna nakti pabundu ir galvoju apie Ugn*ine, visai nepazistama zmogu, bet kartu toki artima. Jos meile dukrytei yra kazkas stebuklingo ir nuostabaus. Esi labai siltas zmogus, nori nenori kiekviena perskaiciusi tavo isgyvenimus, priverti akimirkai sustoti ir nelikti abejingais.

O del straipsnio LR neverta taip jaudintis. Taip, jis visiskai neatspindi tiesos, bet zmones skaitantys komentarus, matantys, kad ir tu ten rasai, skaitantys tave palaikanciu zmoniu mintis, tikrai susiranda ir daugiau info apie tave, aplanko tavo puslapi, tave palaiko.

Stiprybes tau daug daug!!
Atsakyti
QUOTE(nicox @ 2009 08 14, 13:19)
O del straipsnio LR neverta taip jaudintis. Taip, jis visiskai neatspindi tiesos, bet zmones skaitantys komentarus, matantys, kad ir tu ten rasai, skaitantys tave palaikanciu zmoniu mintis,  tikrai susiranda ir daugiau info apie tave, aplanko tavo puslapi, tave palaiko.

Stiprybes tau daug daug!!
drinks_cheers.gif
Aš irgi, jei mane kas domina, skaitau komentarus. O jei nieko nesudomins, tai rašyk ką nori
Atsakyti