QUOTE(aureluze @ 2009 08 14, 11:24)
na as tai manau geriau jau toks straipsnis negu jokio,gal atsiras dar daugiau zmoniu galinciu padeti Inesiukui,as sita straipsni persiusiu savo pazystamiems kuriems siunciau apie ja ir prasiau jai pagalbos,nes yra draugai is uzsienio ir abejoju ar jie perskaitys sita straipsni laikrastyje reik siusti i e-mailus
Na aš tai nusivylus. Panašu, kad norėta ne padėti, o tiesiog padaryti kažkokį skandaliuką iš Inesos istorijos. Neakcentuota, kad operacija pavojinga gyvybei, kad reikia pinigų gydymui
Netikslus, sausas, be jokios empatijos, ir man pasirodė net pašiepiantis.
(nu parašyčiau aš tai "žurnalystei" ir pasakyčiau ką manau, nu jei nori padėti, tai padėk, pasistenk, nu bet šita pynda sunervino mane, ir lietuvos rytas tikras šlamštas, atsiprašau). Matau, kad ir Inesa pasipiktinus, tai naikinu geltoną šriftą nuo savo rašliavos ir dar paryškinu
Dabar išeinu, bet grįšiu tikrai sukurpsiu laišką ir šitai Štulpinaitei, ir redakcijai.
QUOTE(Muli@ @ 2009 08 14, 11:30)
Dokumentai SAM tvarkomi, aišku, labai lėtai, viskas užsitęsia kelis mėnesius, mano atveju tai užtruko pusę metų...Bet vistiek jau pradžioje buvo aišku, ar verta tikėtis finansavimo, ar ne.
O jei atsakymas būtų teigiamas, Ligonių kasos apmokėtų pagal pateiktas sąskaitas, tik nežinau, ar tai būtų galima padaryti atgaline data
.
Pusę metų....