Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

QUOTE(Copacabana @ 2009 08 13, 22:04)
Tai gaunasi apie 250 000 litų.  g.gif Suma didelė mums, todėl reikia kažkaip nusikasti iki žmonių, kuriems ji neatrodys tokia gasdinanti  ax.gif Tik nepradedam panikuoti  cool.gif

Nu nu, aš irgi taip sakau. Nusiraminam, įkvepiam biggrin.gif

Be piarų niekaip schmoll.gif . Durnas metas vasara g.gif Ką daryt user posted image
Atsakyti
Na paprasčiausiai va kaip ir Lietuvoje: jei viskas ok tai tada vienaip, jei kažkokios komplikacijos, automatiškai ilgiau užsibūni ir t.t. tada viskas daugiau kainuoja ir tiek...

Psio, mergytės ačiū jums labai, bet man jau taip liūdna darosi, ir taip baisu, ką aš vaikui pasakysiu......... unsure.gif
Belieka Lietuvos milijonierių prašyti, kitaip ta suma man atrodo kosminė todėl kai gavome tą laišką ir nusiminėme, nes tiek net pardavusi butą aš negaučiau, mano butukas vertas vos 50000 litų, jei reiktų ir jį parduočiau, turbūt teks ir jį ir mašiniuką parduoti, tačiau kaip vaikas, Dievuli brangus, atrodo tuoj nebeatlaikysiu ......
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2009 08 13, 21:11)
Ta prasme, parašyta, kad suma pasiekia iki 70 000 eurų.

drinks_cheers.gif
cia nurodyta pilno gydymo komplekso kaina. O jusu atveju, Ugnine, jau ne vienas gydymao etapas praeitas... g.gif gal tokios sumos nereikes unsure.gif

Be ligos israso, be konsultacijos juk neimanoma zinoti busimu islaidu 4u.gif
ar as blogai suprantu?
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 08 13, 22:15)
Nu nu, aš irgi taip sakau. Nusiraminam, įkvepiam biggrin.gif

Be piarų niekaip  schmoll.gif . Durnas metas vasara  g.gif  Ką daryt  user posted image

Na manau vis tiek reikės "eiti" mums per įmones - rašyti laiškus visiems, kurie tų pinigų turi ir prašyti, kad duotų ax.gif Dar galima kreiptis į garsesnius vardus arba patyrusius pinigų rinkime, kad padėtų piarą padaryti. Galima rašyti politikams. Galima kreiptis į užsienio lietuvių bendruomenes, pvz. JAV kurios turi ilgas labdaros tradicijas ir šiaip dažnai yra linkę padėti. Anglijos lietuviai irgi kiek žinau kažką čia bendradarbiauja su Lietuvos fondais, rengia visokias konferencijas, moko angliškų labdaros tradicijų, tai gal ir patys galėtų kažką suorganizuoti realaus, o ne tik konferencijas. Nu žodžiu, reik sukti galvą ir veikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 13, 22:17)
Na paprasčiausiai va kaip ir Lietuvoje: jei viskas ok tai tada vienaip, jei kažkokios komplikacijos, automatiškai ilgiau užsibūni ir t.t. tada viskas daugiau kainuoja ir tiek...

Psio, mergytės ačiū jums labai, bet man jau taip liūdna darosi, ir taip baisu, ką aš vaikui pasakysiu......... unsure.gif
Belieka Lietuvos milijonierių prašyti, kitaip ta suma man atrodo kosminė todėl kai gavome tą laišką ir nusiminėme, nes tiek net pardavusi butą aš negaučiau, mano butukas vertas vos 50000 litų, jei reiktų ir jį parduočiau, turbūt teks ir jį ir mašiniuką parduoti, tačiau kaip vaikas, Dievuli brangus, atrodo tuoj nebeatlaikysiu ......

Eik tu, nepagelbės tavo mašiniukai, dar to betrūko, kad benamė būtumei, taip džiaugeis, kai lovą radau, dar kad pagelbėtų ta suma, bet dabar lašeliukas huh.gif
Pabūk verčiau su dukriuku mirksiukas.gif

Gerai rašė prieš tai, kad ne gal ne visiems tokios sumos kosminės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 13 rugpjūčio 2009 - 21:24
O gal galima gauti is Ligoniu kasu bent kazkokia dali lesu jei gydomasi uzsieny? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 08 13, 22:25)
O gal galima gauti is Ligoniu kasu bent kazkokia dali lesu jei gydomasi uzsieny?  g.gif
klausimas g.gif
kaži klinikos ne privačios g.gif Girdėjau viena ausim, kad bet kur galima bus gydytis ar konsultuotis ES (bet kai tokie pinigai, labai įdomu kaip su vokietijos piliečiais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 13 rugpjūčio 2009 - 21:27
Aš juk mergytės taip ir rašiau, kad neskalbiu kokios sumos reikia, nes jos dabartiniu momentu kol kas tiesiog nežinau, ta suma buvo nurodyta kai dar nebuvau praėjusi chemo, galbūt dabar viskas kainuotų mažiau, juk chemo nebereikia, o jei reikia gal kitokios, veltui čia kalbėti ir diskutuoti, esmė, kad reikia sulaukti atsakymų iš klinikų, yada parašysiu ir tikslius skaičius, kol kas viskas bereikalo.

Galiu skelbti tik skaičius iš sąskaitos, bet koks tikslas??? Juk nežinau kiek dar trūksta....

Ačiū labai visoms, jūs visos labai geros mamytės esate, suprantate taip mane...linkiu jums ir jūsų mažiukams daug sveikatytės, ramių naktelių ir daug daug šypseniukių...Branginkite kiekvieną akimirką kartu...
Atsakyti

Nu tai jei reikia, tai ir prašysim tų milijonierių 4u.gif Padarysim viską, ką galima, kad nereiktų tau nieko parduoti, o tu tik turėk vilties ir nepasiduok 4u.gif
O gal galima gauti is Ligoniu kasu bent kazkokia dali lesu jei gydomasi uzsieny? g.gif

Irgi variantas, reikia domėtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 08 13, 22:27)
klausimas  g.gif
kaži klinikos ne privačios  g.gif  Girdėjau viena ausim, kad bet kur galima bus gydytis ar konsultuotis ES (bet kai tokie pinigai, labai įdomu kaip su vokietijos piliečiais).

as manau, kad kasos turetu kazkiek kompensuot, aisku, ne visa suma, kad ir maza dalyte, bet vis sis tas butu g.gif gal galima i VLK pasiskaambint ir pasiteiraut kaip tokiais atvejais buna kai gydomasi uzsieny unsure.gif
Atsakyti

ir aš manau, kad 70 000 Eurų - tai čia gydymas nuo pat pradžios, o kiek jau etapų praeita!

manau, kad dokumentus BŪTINAI reikia siųsti į Vokietiją ir klausti konkrečiai, su konkrečiu atveju.

QUOTE(Copacabana @ 2009 08 13, 22:23)
Na manau vis tiek reikės "eiti" mums per įmones - rašyti laiškus visiems, kurie tų pinigų turi ir prašyti, kad duotų  ax.gif Dar galima kreiptis į garsesnius vardus arba patyrusius pinigų rinkime, kad padėtų piarą padaryti. Galima rašyti politikams. Galima kreiptis į užsienio lietuvių bendruomenes, pvz. JAV kurios turi ilgas labdaros tradicijas ir šiaip dažnai yra linkę padėti. Anglijos lietuviai irgi kiek žinau kažką čia bendradarbiauja su Lietuvos fondais, rengia visokias konferencijas, moko angliškų labdaros tradicijų, tai gal ir patys galėtų kažką suorganizuoti realaus, o ne tik konferencijas. Nu žodžiu, reik sukti galvą ir veikt  4u.gif

dar reikėtų tos informacijos puslapyje, kurį visiems platiname - kiek pinigų jau surinkta ir kiek dar trūksta. tai labai žmones paskatina padėti, nes mato, kad skaičiukas didėja jų akyse.

jeigu Vokietijoje pasakytų tą patį, ką ir Lietuvoj, o Lietuvoj operacija pasiseks, tai tuos pinigėlius bus galima paskolai už butuką padengti smile.gif

Palaikykime Ugninę optimistinėmis nuotaikomis, to jai labai reikia - KASDIEN

QUOTE(Abo @ 2009 08 13, 22:23)
Gerai rašė prieš tai, kad ne gal ne visiems tokios sumos kosminės  unsure.gif
drinks_cheers.gif

ir nebesiginčykite apie tuos paypal'us
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 08 13, 22:29)
as manau, kad kasos turetu kazkiek kompensuot, aisku, ne visa suma, kad ir maza dalyte, bet vis sis tas butu  g.gif gal galima i VLK pasiskaambint ir pasiteiraut kaip tokiais atvejais buna kai gydomasi uzsieny  unsure.gif

Gal galit kas ryt taip paimt ir paskambint, aš asmeniškai neaprėpsiu, turiu keletą reikalų rytojui šia ir ne tik šia tema biggrin.gif

Gal tu pati galėtum, rds? Žinai, kad pagelbėtum jau vien bet kokia informacija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2009 08 13, 22:39)
Šaunuolė Lindra clap_1.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 13 rugpjūčio 2009 - 21:43