QUOTE(čikuraku @ 2009 08 13, 19:07)
kazka snekate is fantastikos srities, paypalas tikrai ilgai netrunka, jei ji jau turi saskaita jame paklauskite, emeilo taip tikrai daug paprasciau nei money gram ar kt persiuntinejimo budai.
Ania?
Vienas laukė 20 dienų kol atsiras Virtuone. Jei žinai, kad aš blogai ką darau, rašyk į a.ž. su konkrečiais pasiūlymais
Būsiu dėkinga
Jei būtų taip paprasta, seniai tie pinigėliai būtų pas Inesą
Galėčiau siųsti atgal, kad siųstų tuo money gram, bet vėlgi užtruktų, belieka tik laukti, o man tai jokio smagumo, kai Paypal'e yra svetimi pinigai (ir dar skubūs!), o pati juk apsipirkinėju pvz ebay ir kai noriu kokį daiktą nusipirkti nuskaičiuoja ne nuo mano virtuono, o nuo sąskaitos kuri yra pačiame Paypale, t.y. konkrečiai nuo Inesos pinigų (nors virtuone yra pirkiniams skirtų pinigų). Taigi nekalbėkit, kai nežinot ką kalbat, būčiau labai apsidžiaugus, jei būtų pervesta per penkias dienas
kaip būna, tikrinu ir tikrinu sąskaitą, nusibodo
Žodžiu, yra pas mane Inesos pinigėliai, niekur neprapuls šiaip ar taip, yra konkreti suma ir ji bus įteikta, o kitą savaitę dar palauksiu pirmadienio, jei ne, susitarsim su siuntėja ką daryti (siųsti atgal, rašyti Paypal'ui ar bandyti siųsti neva į sąskaitą, ko nemoku, nes šiaip virtuonas surištas su Paypalu, iš Paypal nereik į jį siųsti, jame turi atsirasti (kai gražino vienas iš ebay u= neatsiųstą prekę pinigus, taip ir buvo, beje, buvo keli svarai, tai net nežinojau per kiek laiko, t.y. net nerūpėjo).
Beje, kitose šalyse įmanoma net išgryninti iš Paypalo, o pas mus vis džiunglės.
Inesa PayPal turi sąskaitą, bet jau jai nepatarčiau žaisti
(prisiskaičiau forumuose kaip žmonės vargsta
)
Western Union brangesnis būdas negu "snoriukas". Iš emigrantų patirties
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 13, 19:41)
Paypale yra du valiutu kursu konvertavimo budai: galite pasirinkti ta, kad skaiciuotu, pagal LT bankus
Bet kiek pvz apsipirkinėjau internete, visuomet pigiau kai ne pagal LT bankus. Žiūrint koks pirkinys, bet šiaip dažnai litu dviem. Anksčiau nepastebėdavau, bet pradėjau stebėt kai forume paprotino kažkas.