Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

QUOTE(Abo @ 2009 08 13, 13:28)
Užsienietės, kurios norite pagelbėti, ką manot apie Money Gram ?

Paypal labai ilgai užtrunka  doh.gif  Mano pažįstami per snoriukus siuntė, tai kažkaip bėdų nėra, tik va reiktų pasiimti iš banko (konkrečiai iš snoriuko, nes kitur nėra)

kazka snekate is fantastikos srities, paypalas tikrai ilgai netrunka, jei ji jau turi saskaita jame paklauskite, emeilo taip tikrai daug paprasciau nei money gram ar kt persiuntinejimo budai.
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 13, 19:07)
kazka snekate is fantastikos srities, paypalas tikrai ilgai netrunka, jei ji jau turi saskaita jame paklauskite, emeilo taip tikrai daug paprasciau nei money gram ar kt persiuntinejimo budai.

jei tiesiai is paypal, tai galima tik i kreditines korteles saskaita pervesti.. jei ugnine jos neturi, tai ta, kuri gauna i savo kreditines saskaita, gali persiusti i ugnines paprasta saskaita, bet valiuta konvertuojama baisiu kursu, per daug prarandama.. uztrunka kazkur 3 dienas pervesti pinigus (man tiek uztruko).

MoneyGram = yra mokestis, bet pinigus uz poros valandu galima nusiimti, kaip ir Western Union
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 08 13, 19:30)
jei tiesiai is paypal, tai galima tik i kreditines korteles saskaita pervesti.. jei ugnine jos neturi, tai ta, kuri gauna i savo kreditines saskaita, gali persiusti i ugnines paprasta saskaita, bet valiuta konvertuojama baisiu kursu, per daug prarandama.. uztrunka kazkur 3 dienas pervesti pinigus (man tiek uztruko).

MoneyGram = yra mokestis, bet pinigus uz poros valandu galima nusiimti, kaip ir Western Union

Paypale yra du valiutu kursu konvertavimo budai: galite pasirinkti ta, kad skaiciuotu, pagal LT bankus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 08 13, 17:30)

anksciau buvo mineta, kad turi, o siuntimo tu firmu irgi daug yra kad ir wester union ar kt visi ima uz persiuntima kazkiek. ne apie tai reikalas, tai turi ar neturi paypala ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 13, 19:07)

Ania? smile.gif Vienas laukė 20 dienų kol atsiras Virtuone. Jei žinai, kad aš blogai ką darau, rašyk į a.ž. su konkrečiais pasiūlymais cool.gif Būsiu dėkinga biggrin.gif

Jei būtų taip paprasta, seniai tie pinigėliai būtų pas Inesą dry.gif Galėčiau siųsti atgal, kad siųstų tuo money gram, bet vėlgi užtruktų, belieka tik laukti, o man tai jokio smagumo, kai Paypal'e yra svetimi pinigai (ir dar skubūs!), o pati juk apsipirkinėju pvz ebay ir kai noriu kokį daiktą nusipirkti nuskaičiuoja ne nuo mano virtuono, o nuo sąskaitos kuri yra pačiame Paypale, t.y. konkrečiai nuo Inesos pinigų (nors virtuone yra pirkiniams skirtų pinigų). Taigi nekalbėkit, kai nežinot ką kalbat, būčiau labai apsidžiaugus, jei būtų pervesta per penkias dienas doh.gif kaip būna, tikrinu ir tikrinu sąskaitą, nusibodo biggrin.gif

Žodžiu, yra pas mane Inesos pinigėliai, niekur neprapuls šiaip ar taip, yra konkreti suma ir ji bus įteikta, o kitą savaitę dar palauksiu pirmadienio, jei ne, susitarsim su siuntėja ką daryti (siųsti atgal, rašyti Paypal'ui ar bandyti siųsti neva į sąskaitą, ko nemoku, nes šiaip virtuonas surištas su Paypalu, iš Paypal nereik į jį siųsti, jame turi atsirasti (kai gražino vienas iš ebay u= neatsiųstą prekę pinigus, taip ir buvo, beje, buvo keli svarai, tai net nežinojau per kiek laiko, t.y. net nerūpėjo).
Beje, kitose šalyse įmanoma net išgryninti iš Paypalo, o pas mus vis džiunglės.
Inesa PayPal turi sąskaitą, bet jau jai nepatarčiau žaisti schmoll.gif (prisiskaičiau forumuose kaip žmonės vargsta doh.gif )

Western Union brangesnis būdas negu "snoriukas". Iš emigrantų patirties biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2009 08 13, 19:41)
Paypale yra du valiutu kursu konvertavimo budai: galite pasirinkti ta, kad skaiciuotu, pagal LT bankus  4u.gif
Bet kiek pvz apsipirkinėjau internete, visuomet pigiau kai ne pagal LT bankus. Žiūrint koks pirkinys, bet šiaip dažnai litu dviem. Anksčiau nepastebėdavau, bet pradėjau stebėt kai forume paprotino kažkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 13 rugpjūčio 2009 - 19:04
QUOTE(Abo @ 2009 08 13, 19:53)
Ania? smile.gif Vienas laukė 20 dienų kol atsiras Virtuone. Jei žinai, kad aš blogai ką darau, rašyk į a.ž. su konkrečiais pasiūlymais  cool.gif Būsiu dėkinga biggrin.gif

Jei būtų taip paprasta, seniai tie pinigėliai būtų pas Inesą  dry.gif Galėčiau siųsti atgal, kad siųstų tuo money gram, bet vėlgi užtruktų, belieka tik laukti, o man tai jokio smagumo, kai Paypal'e yra svetimi pinigai (ir dar skubūs!), o pati juk apsipirkinėju pvz ebay ir kai noriu kokį daiktą nusipirkti nuskaičiuoja ne nuo mano virtuono, o nuo sąskaitos kuri yra pačiame Paypale, t.y. konkrečiai nuo Inesos pinigų (nors virtuone yra pirkiniams skirtų pinigų). Taigi nekalbėkit, kai nežinot ką kalbat, būčiau labai apsidžiaugus, jei būtų pervesta per penkias dienas  doh.gif kaip  būna, tikrinu ir tikrinu sąskaitą, nusibodo biggrin.gif

Žodžiu, yra pas mane Inesos pinigėliai, niekur neprapuls šiaip ar taip, yra konkreti suma ir ji bus įteikta, o  kitą savaitę dar palauksiu pirmadienio, jei ne, susitarsim su siuntėja ką daryti (siųsti atgal, rašyti Paypal'ui ar bandyti siųsti neva į sąskaitą, ko nemoku, nes šiaip virtuonas surištas su Paypalu, iš Paypal nereik į jį siųsti, jame turi atsirasti (kai gražino vienas iš ebay u= neatsiųstą prekę pinigus, taip ir buvo, beje, buvo keli svarai, tai net nežinojau per kiek laiko, t.y. net nerūpėjo).
Beje, kitose šalyse įmanoma net išgryninti iš Paypalo, o pas mus vis džiunglės.
Inesa PayPal turi sąskaitą, bet jau jai nepatarčiau žaisti  schmoll.gif (prisiskaičiau forumuose kaip žmonės vargsta  doh.gif )

Western Union brangesnis būdas negu "snoriukas". Iš emigrantų patirties biggrin.gif
Bet kiek pvz apsipirkinėjau internete, visuomet pigiau kai ne pagal LT bankus. Žiūrint koks pirkinys, bet šiaip dažnai litu dviem. Anksčiau nepastebėdavau, bet pradėjau stebėt kai forume paprotino kažkas.

nelabai supratau... isgryninti LT gali i bet kokia kreditines saskaita, kaip ir Virtuon.. gali uztrukti tas tiesa... man neleido rinktis kurso valiutos, net rasiau ju vadybininkams emeila, ir pasake, kad tai kas parasyta, tokiu kursu ir verciama, taip kad pasirinkimo man tikrai neteko matyti (praradau pagal ju shh kursa pinigus)... i saskaita neissiusi, tik i kreditines korteles saskaita, LT neleidzia persiusti i saskaita, tai net nebandyk deja, as jau bandziau... persivesk pas save LT banke ir is ten pervesi i Ugnines saskaita ir tiek.. prarasi pinigu aisku nuo pradines sumos, bet pervesi...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 08 13, 20:53)
nelabai supratau... isgryninti LT gali i bet kokia kreditines saskaita, kaip ir Virtuon.. gali uztrukti tas tiesa... man neleido rinktis kurso valiutos, net rasiau ju vadybininkams emeila, ir pasake, kad tai kas parasyta, tokiu kursu ir verciama, taip kad pasirinkimo man tikrai neteko matyti (praradau pagal ju shh kursa pinigus)... i saskaita neissiusi, tik i kreditines korteles saskaita, LT neleidzia persiusti i saskaita, tai net nebandyk deja, as jau bandziau... persivesk pas save LT banke ir is ten pervesi i Ugnines saskaita ir tiek.. prarasi pinigu aisku nuo pradines sumos, bet pervesi...

Parašysiu trumpiau ir aiškiau. Tam kad išgryninti, reikia kad pinigai būtų Visa Virtuon'e (arba kreditinėj). Pinigai Paypal'e, tačiau ne Virtuone. Kartais labai ilgai reikia laukti, kad iš Paypal'o atsirastų Virtuone smile.gif Kai kurie sako, kad per kelias dienas. Kai kurie, kad per pora savaičių. Dar radau vieną, kurio Virtuone atsirado tik po 20 dienų smile.gif
Kai atsiras Virtuone, tada galėsiu vesti kur tik panorėsiu tiesiai. Tačiau šiuo metu pinigai kažkur, nors jie matomi.

Ai, neparašiau, kad laukiu 4 darbo dienas berods smile.gif Penktadienį nežinau ar skaičiuot, nes nežiūrėjau. Tai dar labai nedaug. Iš paypal gavau laišką pirmadienį, na, kad pinigėliai yra.

Žodžiu, nesvarbu, tiesiog nepatariu. Geriau sumokėsiu daugiau, bet gaus iškart, negu ten laukt balažino kiek. Jei būčiau viena laukianti, ieškočiau problemų, tačiau pilna forumų su tais pačiais klausimais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 13 rugpjūčio 2009 - 20:49
Nežinau ką jums skelbti sumas kai kam jau sakiau, dabar mano sąskaitoje (bent jau ryte buvo) biški virš 17 250 lt, tai didžiulė suma kasdienybėje, tačiau mažytė suma gydymui....visas mano gydymas, prieš operacijas ir prieš antrą chemiją vienoje Vokietijos klinikoje buvo įkainuotas: "Tokio kompleksiško gydymo kursas tikrai kainuos apie 70 000 eurų. Pinigų suma gali ir keistis"....

QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 13, 16:41)
Jau karta rasiau,kad paskelbti suma - kiek reikia ir kiek truksta,kazkas rase kad man cia nesvarbu kiek Inesai perves,man siaip irgi nesvarbu,bet daug kas megsta konkretuma,ypac jeigu kokia imone ar didesne suma koks zmogus nori pervesti,be to kai matysim kiek dar truksta stengsimes "datraukti" iki reikiamos sumos.

atsakiau..

QUOTE(Dija @ 2009 08 13, 16:50)
Beje, visoms pats didžiausias AČIŪ  wub.gif

AČIŪ jums visoms supermamytėms, jūs visos tikrai esate super... wub.gif

QUOTE(Pinacea @ 2009 08 13, 17:43)
http://klinikum.uni-...dex.php?id=cccm

Visuose forumuose rasho, kad shi klinika pirmauja Ewingo Sarcomu gydyme.

Aš nemoku nei vieno žodelio vokiškai, kertu tik anglų klb...kur radai info, kad šita klinika pirmauja Ewingo sarkomos gydyme?
Gal man tą puslapį vertėjai nunešti, bent jau turiu kažką žinoti jei siųsiu savo duomenis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 13, 21:49)
Nežinau ką jums skelbti sumas kai kam jau sakiau, dabar mano sąskaitoje (bent jau ryte buvo) biški virš 17 250 lt, tai didžiulė suma kasdienybėje, tačiau mažytė suma gydymui....visas mano gydymas, prieš operacijas ir prieš antrą chemiją vienoje Vokietijos klinikoje buvo įkainuotas: "Tokio kompleksiško gydymo kursas tikrai kainuos apie 70 000 eurų. Pinigų suma gali ir keistis"....
atsakiau..
eurų?.. unsure.gif
O siaubeli, čia tai užduotėlė... wacko.gif
Nenuostabi tuomet buvo tavo reakcija unsure.gif

QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 13, 21:49)
Aš nemoku nei vieno žodelio vokiškai, kertu tik anglų klb...kur radai info, kad šita klinika pirmauja Ewingo sarkomos gydyme?
Gal man tą puslapį vertėjai nunešti, bent jau turiu kažką žinoti jei siųsiu savo duomenis  g.gif
Parašyk jai į a.ž., ji ryt iki pietų tik bus, neprisijungs per savaitgalį ir šiai klinikai bandys prisiskambinti iki piet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 13 rugpjūčio 2009 - 20:59
QUOTE(Abo @ 2009 08 13, 21:58)
eurų?..  unsure.gif
O siaubeli, čia tai užduotėlė... wacko.gif
Nenuostabi tuomet buvo tavo reakcija  unsure.gif

Tai gaunasi apie 250 000 litų. g.gif Suma didelė mums, todėl reikia kažkaip nusikasti iki žmonių, kuriems ji neatrodys tokia gasdinanti ax.gif Tik nepradedam panikuoti cool.gif
Atsakyti
Kas mokate vokiškai išverskite čia viešai prašau, čia iš to laiško iš vienos klinikos, gal ką ne taip supratom, ar ne taip mums išvertė bigsmile.gif
"Ein Ewing Sarkom des Beckens hat unter optimalen Behandlungsbedingungen eine Heilungsrate von 50-60%..

Die Kosten einer solch komplexen Behandlung belaufen sich sicher auf ca.70.000 Euro. Der Betrag kann

auch abweichen."
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 13, 22:08)
Kas mokate vokiškai išverskite čia viešai prašau, čia iš to laiško iš vienos klinikos, gal ką ne taip supratom, ar ne taip mums išvertė  bigsmile.gif
"Ein Ewing Sarkom des Beckens hat unter optimalen Behandlungsbedingungen eine Heilungsrate von 50-60%..

Die Kosten einer solch komplexen Behandlung belaufen sich sicher auf ca.70.000 Euro. Der Betrag kann

auch abweichen."

Na taip, tas ir parašyta - pasveiksta 50-60 procentų, toks gydymas kainuoja tikrai ne mažiau 70 000 eurų. g.gif

p.s. Nors kaip supratau, tai gydymas eina stadijomis, tai gal ir mokėti galima etapais? Ta prasme, parašyta, kad suma pasiekia iki 70 000 eurų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Copacabana: 13 rugpjūčio 2009 - 21:12