Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

Manau, pirmiausia reikia delfi.lt jums, mielosios, parasyti ir supazindinti su Inesos gyvenimo istorija, o tada pasakyti kokios problemos susijusios su netolima jos ateitimi, kiek reikia pinigeliu gydymui, pragyvemui... Tada parodyti Vakaru Expreso straipsni. Ir paprasyti ji perspausdinti ir kad palaikytu ji paciame virsuje. Jei ta straipsniuka nukis i Sveikatos rubrika, tai nezinia ar daug kas perskaitys (as bent jau niekada delfi.lt sveikatos skyrelio neskaitau), bet jei palaikys virsuje kaip pagrindine tema bent pora valandeliu: straipsi perskaitys maziausiai 300 tukstanciu zmoniu. Siaip ar taip net V.Kernagiui buvo renkami per labdaros koncertus pinigai, o jis nebuvo is skurstanciu, o ka jau kalbeti apie paprasta zmogu. Tik isivaizduoti galima kiek daug reikia tokiai ligai iveikti pinigeliu... Manau, delfi.lt supazindinta su jos istorija - tikrai padetu. Tereikia viska grazia forma jiems pateikti!

P.S. Jie beabejo tures gauti "Vakaru Expreso" redaktoriu leidima. Tad jei kas rasys delfi.lt redaktoriams - palikite jiems tel. nr. Vakaru Expreso redaktoriaus.

QUOTE(Copacabana @ 2009 08 11, 12:36)
Kokios gražuolės  wub.gif
P.S. Gal kas nors norėtų išversti puslapiuką į rusų kalbą?  4u.gif
Papildyta:

Manau, reikia būtinai bandyti patekti į delfi.lt, tai juk populiariausias portalas, jį skaito ir rimti, ir nerimti, bet svarbu, kad tikrai labai daug žmonių. Nereikėtų lengva ranka atsisakyti tokios galimybės. Tik nežinau, kaip viskas vyksta tarp skirtingų portalų ir kaip jie susitaria dėl straipsnių "perspausdinimo".  Ar užtenka tik nusiųsti nuorodą į delfi redakciją, o jie patys išsiaiškins su Vakarų ekspreso žurnaliste, jeigu norės to straipsnio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MergyteSaulyte: 11 rugpjūčio 2009 - 11:06
Kokios gražios merginos,nuotraukos puikios.Inesa,ką tik tu nuspręsi,mes tave palaikysime,manau,kad gerai,kad nenuleidi rankų ir ieškai visokių būdų,kaip pasveikti,o kad pasveiksi aš tikiu smile.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Inesiuk heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 11, 08:43)
Bet aš NORIU GAUTI TIK dar vieną nuomonę, negi tai blogai??? Nešvaistau laiko veltui, kiek galima greičiau kreipsiuosi į Vokietijos kliniką tik gavusi atsakymą jau žinosiu ką daryti, jei jie pritars lietuviams, tai ok, aš tada jau tikrai ramesne širdimi gulsiuosi ant operacinio stalo.....Jei jie nepritars, labai įdėmiai išklausysiu ką jie siūlo ir ką jie mano, o tada spręsiu, čia ne žaidimas kortomis, tai gyvybės ir mirties klausimas.........

Ačiū visiems kurie palaikote, man labai labai svarbu, taip norėčiau, kad nežiūrint į nieką mane palaikytų ir mano šeima, nes tai mano noras, mano nuomonė verysad.gif

Ugn*ine, turi savo apsisprendimą ir puiku, gi visokių zmonių yra ir visi galvos skirtingai, vieni smerks, kiti palaikys....
Aš palaikau ir labai palaikau tave, reikia viską kas įmanoma išbandyti ir į Braziliją važiuočiau ax.gif

QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 11, 10:04)
Dėl Brazilijos....Na labai prašau, nustokit apie ją kalbėt, nereikia, niekas nepakeis

Ne prie ko ta televizija, ji parodė, tik kai ką...kas labai pašiurpino žmones, o išties mamytės draugė buvo ten su jos sergančiu tėveliu ir ji sakė, kad ten kaip niekur kitur labai gera atmosfera, ir dvasiškai labai gerai atsigauti.....
man svarbu viena, kad nors vienas mažytis procentas būtų, kad aš galėčiau pasveikti ir auginti Ugnytę............................

Manau laikas keisti temą, Braziliją paliekant kitur, jei Dievulis duos važiuosiu nors ir į pasaulio kraštą.........

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ugn*ine, kokia tu drąsi, žaviuosi tavim, nežinau, bet aš tikriausia nepakelčiau tokios naštos blush2.gif
Atsakyti
Inesos nuotraukytės tokios gražios wub.gif Susijaudinau net žiūrėdama ....... blush2.gif Visi šeimos nariai tokie puikūs žmonės atrodo 4u.gif Stiprybės Inesiuk, stiprybės wub.gif Nors net nepažystu tavęs bet labai palaikau blush2.gif Tu tikrai nuostabi wub.gif wub.gif Sveik 4u.gif
Atsakyti
Inesiuk smile.gif
as tave palaikau ir del vokietijos, ir del brazilijos smile.gif as manau taip pat galvociau ir noreciau....
imkit su mazaja balionuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MergyteSaulyte @ 2009 08 11, 11:05)
Manau, pirmiausia reikia delfi.lt jums, mielosios, parasyti ir supazindinti su Inesos gyvenimo istorija,

4u.gif sutinku su jusu nuomone. Kodel jums delfi redakcijai ir neparasyti? mirksiukas.gif Isdestykite viska taip puikiai kaip cia thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labai gražios nuotraukytės

Stprybės Tau

pagalvojau,kad ramybės ir stiprybės gali pas brolius pranciškonus rasti... esu pati važiavusi į Kretingą, Šiaulius. Tokia tikra žmogiška ramuma pas juos.

kiek įmanoma - siunčiu ir aš Tau, Inesa, Tavo šeimai tos stiprybės, ramybės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2009 08 11, 11:36)
P.S. Gal kas nors norėtų išversti puslapiuką į rusų kalbą?  4u.gif

Galiu padeti isversti i rusu kalba 4u.gif
Atsakyti
Labai palaikau tave, Inesa...Gaila, kad tik dabar susižinojau viską, kas ir kaip...bet viską papasakosiu vėliau blush2.gif mirksiukas.gif
didelio tikėjimo, vilties....linkiu ir siunčiu...žinau pati savo kailiu, ką reiškia baisi liga verysad.gif 4u.gif bet taip pat ir žinau, kad ji kaip tik suteikia dvigubo noro, sveiko įniršio, noro kovoti ir nugalėti wub.gif
Papildyta:
p.s dėl vertimų- jeigu reikia, galiu pagelbėti švediškai mirksiukas.gif dabar retokai būnu forume, bet jeigu reikia- tai padirbėsiu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Inesa wub.gif
Mes su tavimi
Viskas bus gerai
wub.gif
Melsimės už tave wub.gif
Atsakyti
Cia komentaras vienos lankytojos po straipsniu Vakaru Ekspreso puslapyje:

aida (masteroftattoo@yahoo.com), 46 metų. 2009-08-11 11:58

mieloji Inesa,
atsiuskit savo telefono numeri. I Klaipeda yra atvaziaves samanas is Vidurines Azijos. Jis gydo tokius susirgimus.Susitariau su juo. Pades. Nieko nekainuos.
Aida 860083310

http://www.ve.lt/?da...=...&page=atsil

Nezinia tik rimtai ji ta parase ar ne rimtai...
Atsakyti