Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

Inesa, labai teisingai mastai. 100% ir as viska isbandyciau. Tai visiskai palaikau tavo mintis smile.gif Labai geri sprendimai pirma Vokietijoje isbandyti laime, o po to, jei prireiks, ir Brazilijoje. O gal ir ketvirta nuomone is kitos salies atsiras, jei verciate istorija i ispanu, italu, anglu kalbas, tai gal ir is kitos salies koks sios srities profesionalas atsilieps ir nores tau nuosirdziai padeti. Zodziu, eini labai teisingu keliu smile.gif

QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 11, 09:10)
Labas rytas,

Nuoširdus ačiū savo, Ugnytės ir savo mamytės vardu, ačiū Jums visiems ir visoms už pastangas, už pinigėlius, už sugaištą laiką, už gerą valią ir didelę širdelę, ačiū, kad mums padedate ir kad tiesiog esate kartu ir PALAIKOTE wub.gif

vakar apsisprendžiau....operaciją Lietuvoje atidėjau, visi ženklai rodė, kad operuoti dabar nereikia, o aš ženklais kurie atrodė neįtikėtini pradėjau tikėti.....Gal ir kvaila, tačiau aš tikiu, tad....gavus visus savo dok.iš savo daktarėlio bandysiu kuo skubiau gauti Vokietijos sarkomų klinikos daktarų konsultaciją, per kelias ne vieną atvėjį išgirdau, kad siūlant čia Lietuvoje kardinalias operacijas šalinant laaaaabai daug, ten Vokietijoje šitokie dalykai vadinami "atgyvenomis", tad svajoju, kad ir man jie pasakys, kad tokių drastiškų priemonių nereikia, na o jei pasakys tą patį kaip ir Lietuvoje, tada man bent bus ramiau, nes turėsiu dviejų gerų klinikų daktarų nuomones, ir tada bent jau jei kas nors atsitiks aš nesigriaušiu schmoll.gif
Aš negaliu va taip va lengvai sutikt tokiai baisiai operacijai, na tikrai reikia bandyti viską, reikės bandysiu važiuoti ir į Braziliją (kelios dienos-ir išgirdau įtikinamus faktus, beje gerus apie tą gydymą, kalbėjau su žmonėmis, kurie vežė savo giminaičius, tik neužsikabinkite ant tos Brazilijos skaičiau kaip jūs čia diskutavote ir visokios nuomonės pas jus, tiesiog pagalvokite štai ką:kaip jūs elgtumėtės mano vietoje mirksiukas.gif)bet esmė tame, kad aš išbandysiu viską viską, neatsisakysiu nieko, kas man atrodys reikalinga ir būtina, o šita operacija kuri turėjo būti šį antradienį....man kėlė tokias abejones, norėjau išgirsti dar vieną nuomonę, prie leidžiant geriausiu atveju pašalinti man visą dešinę dubens pusę. Tikiuosi suprasite......deja tėvelis manęs nesuprato, ir ne tik kad nepalaikė bet dar ir susipykom dėl to verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 08 11, 08:57)
Labas Ugn*Ine  wub.gif
Atsimenu tave is mokylos vyresnes klases...

Laba, ačiū už palaikymą, tiek daug gerų žmonių viename forume...turbūt siekiame rekordo gražaus wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(MergyteSaulyte @ 2009 08 11, 08:59)
Inesa, labai teisingai mastai. 100% ir as viska isbandyciau. Tai visiskai palaikau tavo mintis smile.gif Labai geri sprendimai pirma Vokietijoje isbandyti laime, o po to, jei prireiks, ir Brazilijoje. O gal ir ketvirta nuomone is kitos salies atsiras, jei verciate istorija i ispanu, italu, anglu kalbas, tai gal ir is kitos salies koks sios srities profesionalas atsilieps ir nores tau nuosirdziai padeti. Zodziu, eini labai teisingu keliu smile.gif

Ačiū, kad palaikai, man būtent ir reikia palaikymo...žinau, kad užviriau košę ir gausiu visko ir palaikymo ir deja...
Bet aš NORIU GAUTI TIK dar vieną nuomonę, negi tai blogai??? Nešvaistau laiko veltui, kiek galima greičiau kreipsiuosi į Vokietijos kliniką tik gavusi atsakymą jau žinosiu ką daryti, jei jie pritars lietuviams, tai ok, aš tada jau tikrai ramesne širdimi gulsiuosi ant operacinio stalo.....Jei jie nepritars, labai įdėmiai išklausysiu ką jie siūlo ir ką jie mano, o tada spręsiu, čia ne žaidimas kortomis, tai gyvybės ir mirties klausimas.........

Ačiū visiems kurie palaikote, man labai labai svarbu, taip norėčiau, kad nežiūrint į nieką mane palaikytų ir mano šeima, nes tai mano noras, mano nuomonė verysad.gif
Atsakyti
Žinoma, kad nereikia pulti ant stalo dabar..
Kiek domėjausi šia liga - yra dar švitinimas, vaistai, chemoterapija, kaulų čiulpų persodinimas..reikia pabandyti viską.
Suprantu, tave, Inesiuk, bet nepulk į kraštutinumus su magija ar Brazilija-greičiausiai tai tik pasakos...
Patikėk savo sveikatą profesionalams. Suprantu, kad yra sunku ir tenka netgi šiaudo griebtis, bet visgi šiuo atveju daktarai geriau-tebūnie kelios nuomonės.Gal Anglijoj paprašyt klinikų pagalbos?
Bet kokiu atveju - tai tavo sprendimai, o jeigu reiks pagalbos ar donorystės-visada gali kreiptis..
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 11, 09:43)
Laba, ačiū už palaikymą, tiek daug gerų žmonių viename forume...turbūt siekiame rekordo gražaus wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ačiū, kad palaikai, man būtent ir reikia palaikymo...žinau, kad užviriau košę ir gausiu visko ir palaikymo ir deja...
Bet aš NORIU GAUTI TIK dar vieną nuomonę, negi tai blogai??? Nešvaistau laiko veltui, kiek galima greičiau kreipsiuosi į Vokietijos kliniką tik gavusi atsakymą jau žinosiu ką daryti, jei jie pritars lietuviams, tai ok, aš tada jau tikrai ramesne širdimi gulsiuosi ant operacinio stalo.....Jei jie nepritars, labai įdėmiai išklausysiu ką jie siūlo ir ką jie mano, o tada spręsiu, čia ne žaidimas kortomis, tai gyvybės ir mirties klausimas.........

Ačiū visiems kurie palaikote, man labai labai svarbu, taip norėčiau, kad nežiūrint į nieką mane palaikytų ir mano šeima, nes tai mano noras, mano nuomonė verysad.gif

Atsakyti
Iš kur tiek stiprybės ax.gif belieka tik žavėtis tavim, Ugnine smile.gif Gal ir gerai, kad nesileidai pjaustyti, juk nuojauta reikia pasikliauti mirksiukas.gif ir aš ją labai stiprią turiu, todėl, jei suabejojai, vadinasi, galbūt kelias veda kitur. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ugn*Ine, labai gerai, kad išgirsi dar vieną nuomonę. Linkiu, kad ji būtų optimistiška 4u.gif
Atsakyti
Kas galėtų likti abejingas... wub.gif Stiprybės, mergaitės!!!
Atsakyti

Artimieji, šeima, - dažnai būna, nepritaria mūsų norams. Bet, tikiu, tai tik dėl to, kad vistik nori mums gero, ir patys jaudinasi, kad viskas būtų gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Stprybės Tau Inesa, labai tikiu kad viskas pavyks
pati melstis nemoku , tai paprašysiu žmonių kurie tai geba geriausiai

QUOTE(Gervela @ 2009 08 09, 23:49)
Ugnele ir Ugnyte,

daug nekalbėsiu (nes gniaužia gerklę), prie "ūkiškų" reikalų- galiu prisidėti prie puslapio vertimo į vokiečių kalbą. Kas koordinuojate šį reikalą, parašykit man, kaip galiu prisidėti. ačiū  4u.gif

QUOTE(kavyte @ 2009 08 10, 11:12)
Gal dar yra vokiečių kalbos žinovų? Yra darbelio  ax.gif

kažkaip pagalvojau, kad gal viena kitos klausimo-pasiūlymo nepamatėt mirksiukas.gif yra kas gali vokiškai padėti smile.gif

Atsakyti

Bet aš NORIU GAUTI TIK dar vieną nuomonę, negi tai blogai??? Nešvaistau laiko veltui, kiek galima greičiau kreipsiuosi į Vokietijos kliniką tik gavusi atsakymą jau žinosiu ką daryti, jei jie pritars lietuviams, tai ok, aš tada jau tikrai ramesne širdimi gulsiuosi ant operacinio stalo....]

Dėl Vokietijos klinikos tai ploju atsistojus biggrin.gif Puikus sprendimas thumbup.gif

Nu bet tų šamanų Iš Brazilijos tai bijau blush2.gif Tikiu, kad jie įtaką kažkokią daro, alia matai kaip. Tik parodo ką per televizorių ir plaukia visi, kurie vilties netekę ir visko imasi. Juk jautrūs sergantys, juos lengviau į save patraukti, o dar toks kuris moka su kokia psichika sužaist, gali pridaryt ir bėdos. Na, čia mano tokia nuomonė smile.gif
Atsakyti
aš pasakomis netikiu, o labai tikiu žmonėmis kurie buvo net ir Brazilijoje ir kurie vežė ten savo artimuosius, kurie dabar jaučiasi daug geriau, na nereikia užsikabinti už tos Brazilijos, parašiau kur noriu ir tiek, aš daug kur noriu ir į Indiją noriu ir pas jogus noriu ir į vienuolyną noriu, nori ir į kokius šiltus kraštus ir čia yra mano norai ir mano svajonės wub.gif

Prašau visų tik vieno dalyko, palaikykite mane ir tiek......o jei dar ir pasimelsite būsiu jums dėkinga iš visos savo širdies...
Atsakyti
Mieloji
Liga tai ne gyvenimo pabaiga,tai slenkstis kurį reikia perlipti,
na čia nemano išmintis,bet vieno vaikinuko,teko ir man kai ką raminti, stengtis morališkai palaikyt
Su tom brazilijom bent aš labai abejoju,bet čia tavo nuomonė ir apsisprendimas,ją privalu gerbti.
Atsakyti
Miela Inesa, pervedziau siek tiek pinigeliu, nors mazyciu laseliu noreciau prisideti prie Jusu pasveikimo, sveikatos Jums ir sekmes. 4u.gif Jus saunuole, jus stipri, jus privalote pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti