Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

Laikykis Inesiuk smile.gif Turi dar daug daug metu nugyventi mirksiukas.gif

Bet kaip kvaila ir neteisinga atrodo, kai zmones bunantys sveiki neverta gyvenimo, zudosi... O toks fainas zmogutis, taip norintis gyventi serga tokia negailestinga liga... Netesinga. Dievulis turi israisyti sia klaida!!!

Pinigu neturiu... Nors ir kaip noreciau skirti tiek tukstanciu litu, kiek reikia... Na, bet siunciu jai savo sveikatos ir energijos... Tikiu sveikatos perdavimu ir zinau, kad ji prisides prie jos visisko isgyjimo. Svarbu, kad tik laiminga ji visa butu ir daug sypsotusi, kad ir kaip siuo metu jai sunku tai daryti verysad.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Prieš porą savaičių maniau, kad nėra prasmės gyventi.kad viskas jau žinoma ir neįdomu. kad gyvenimas per daug sudėtingas ir per daug jame mįslių, kurių nebenorėjau minti..
Dabar netikėtai sujaudinusi žinia vėl privertė pažvelgti kitu kampu ir gyvenime iš naujo ieškoti prasmės.
Gyvenimas yra per trumpas visoms mįslėms...
Inesa, surask jėgų savyje. Tu privalai. Tu esi jauna ir pasaulis yra skirtas Tau. Kovok ir nepasiduok.
QUOTE(MergyteSaulyte @ 2009 08 10, 23:00)
Laikykis Inesiuk smile.gif Turi dar daug daug metu nugyventi  mirksiukas.gif

Bet kaip kvaila ir neteisinga atrodo, kai zmones bunantys sveiki neverta gyvenimo, zudosi... O toks fainas zmogutis, taip norintis gyventi serga tokia negailestinga liga... Netesinga. Dievulis turi israisyti sia klaida!!!

Pinigu neturiu... Nors ir kaip noreciau skirti tiek tukstanciu litu, kiek reikia... Na, bet siunciu jai savo sveikatos ir energijos... Tikiu sveikatos perdavimu ir zinau, kad ji prisides prie jos visisko isgyjimo. Svarbu, kad tik laiminga ji visa butu ir daug sypsotusi, kad ir kaip siuo metu jai sunku tai daryti  verysad.gif  bigsmile.gif

Atsakyti
inesiuk 4u.gif 4u.gif stiprybes tau begalines 4u.gif 4u.gif 4u.gif pazada istesejau ir permeciau pinigeliu dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas22 @ 2009 08 11, 00:20)
inesiuk 4u.gif  4u.gif stiprybes tau begalines 4u.gif  4u.gif  4u.gif  pazada istesejau ir permeciau pinigeliu dar ax.gif

Kasdien jai po tiek pametek smile.gif Tokiai zavingai mergytei nereikia gaileti popieriuku kazkokiu suskaiciukais thumbup.gif Kaip sakoma, bus tu pinigu, dabar svarbiau, kad tik ji gyventu! rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MergyteSaulyte: 10 rugpjūčio 2009 - 22:30
QUOTE(Copacabana @ 2009 08 10, 21:13)
Anglų ir ispanų kalbų vertimai jau patalpinti, galite drąsiai platinti nuorodą užsienyje  ax.gif  Ačiū šauniosioms vertėjoms  4u.gif

būtų galima dėl medicininių terminų apie pačią sarkomą - įdėti anglišką nuorodą, pvz šią http://en.wikipedia....Ewing's_sarcoma arba bent tekstą perkopijuoti (ten., kur yra aprašyta apie pačią sarkomą)

QUOTE(Gervela @ 2009 08 10, 21:50)
iš dalies verčiu aš, žiūrėsiu, kaip seksis su sudėtinga medicinos kalba susidoroti  ax.gif susirašiau su Kavyte dėl vertimo.

čia yra šiek tiek vokiškai apie sarkomą - medicininių terminų http://de.wikipedia....ki/Ewing-Sarkom
Atsakyti
merginos,jau ir straipsnis yra wub.gif

http://www.ve.lt/?da...p;id=1249924438

stiprybes ir tikejimo Inesai 4u.gif
Atsakyti
O jei straipsni Vakaru Ekspreso perspausdintu dar delfi.lt ? g.gif

Visgi delfi.lt tarp naujienu portalu Lietuvoje pats populiariausias, kasdien ji aplanko 800 tukstanciai skirtingu zmoniu. Aisku, straipsniuka nukistu i tam tikra rubrika, kuri gal nebutu labai visiems matoma, bet jei bent pabutu valandele iskeltas paciame virsuje - Inesos gyvenimo istorijos neliktu nezinantis, o ir tuo paciu jai finansines iplaukos gydymui i banko saskaita kelis kartus, manau, padidetu.

Siaip ar taip, delfi.lt daznai ivairios spaudos straipsnius perspausdina. Taigi, viskas imanoma. Tereiktu kazkam paprasyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kandis @ 2009 08 10, 22:54)
Bet, matyt, jie ten tikrai atostogauja. Nes neatsiliepė...

Nieks ir neatsilieps. Reikia skambinti. Ir tai- yra laaabai daug niuansų doh.gif
QUOTE(MergyteSaulyte @ 2009 08 11, 01:46)
O jei straipsni Vakaru Ekspreso perspausdintu dar delfi.lt ?  g.gif

Delfi yra delfi... irnesakyk.gif Rimtų žmonių reikia, ne bulvaro.
O gal klaipėdietėms išeitų susisiekti su straipsnio žurnaliste, kad ši leistų perspausdint (ko gero, ir papildytą) straipsnį didiesiems dienraščiams?
Atsakyti
Labas rytas,

Nuoširdus ačiū savo, Ugnytės ir savo mamytės vardu, ačiū Jums visiems ir visoms už pastangas, už pinigėlius, už sugaištą laiką, už gerą valią ir didelę širdelę, ačiū, kad mums padedate ir kad tiesiog esate kartu ir PALAIKOTE wub.gif

vakar apsisprendžiau....operaciją Lietuvoje atidėjau, visi ženklai rodė, kad operuoti dabar nereikia, o aš ženklais kurie atrodė neįtikėtini pradėjau tikėti.....Gal ir kvaila, tačiau aš tikiu, tad....gavus visus savo dok.iš savo daktarėlio bandysiu kuo skubiau gauti Vokietijos sarkomų klinikos daktarų konsultaciją, per kelias ne vieną atvėjį išgirdau, kad siūlant čia Lietuvoje kardinalias operacijas šalinant laaaaabai daug, ten Vokietijoje šitokie dalykai vadinami "atgyvenomis", tad svajoju, kad ir man jie pasakys, kad tokių drastiškų priemonių nereikia, na o jei pasakys tą patį kaip ir Lietuvoje, tada man bent bus ramiau, nes turėsiu dviejų gerų klinikų daktarų nuomones, ir tada bent jau jei kas nors atsitiks aš nesigriaušiu schmoll.gif
Aš negaliu va taip va lengvai sutikt tokiai baisiai operacijai, na tikrai reikia bandyti viską, reikės bandysiu važiuoti ir į Braziliją (kelios dienos-ir išgirdau įtikinamus faktus, beje gerus apie tą gydymą, kalbėjau su žmonėmis, kurie vežė savo giminaičius, tik neužsikabinkite ant tos Brazilijos skaičiau kaip jūs čia diskutavote ir visokios nuomonės pas jus, tiesiog pagalvokite štai ką:kaip jūs elgtumėtės mano vietoje mirksiukas.gif)bet esmė tame, kad aš išbandysiu viską viską, neatsisakysiu nieko, kas man atrodys reikalinga ir būtina, o šita operacija kuri turėjo būti šį antradienį....man kėlė tokias abejones, norėjau išgirsti dar vieną nuomonę, prie leidžiant geriausiu atveju pašalinti man visą dešinę dubens pusę. Tikiuosi suprasite......deja tėvelis manęs nesuprato, ir ne tik kad nepalaikė bet dar ir susipykom dėl to verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 08 10, 22:50)
iš dalies verčiu aš, žiūrėsiu, kaip seksis su sudėtinga medicinos kalba susidoroti  ax.gif susirašiau su Kavyte dėl vertimo.

temos neskaičiau visos, tad  gal jau ir kalbėta apie tai, bet Berlyne yra Berlyno lietuvių bendruomenė, gal galima būtų su jais pakontaktuoti, gal galėtų padėti greičiau pasiekti gydytojus, išsiaiškinti dėl visų mokėjimo niuansų ir pan. Gal kas iš jų galėtų tiesiogiai pakalbėti su atitinkamais gydytojais? Sorry, jei jau tai aptarėt  ax.gif Tiesiog ši mintis man ką tik šovė į galvą  ax.gif

Bendruomenė

Labai gera Gervelos mintis kreiptis pagalbos į Berlyno lietuvių bendruomenę. Ar parašė jiem kas nors ar dar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 11 rugpjūčio 2009 - 07:11
Sekmes Tau Ugn*ine 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nors ir nedaug,bet siomis dienomis pasistengsiu ir as prisideti prie Tavo pasveikimo kelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas Ugn*Ine wub.gif

Atsimenu tave is mokylos vyresnes klases. Nesam ir nebuvom labai pazystamos, tik gal matem viena kita, bet man begalo skauda sirdi, todel nusprendziau tau parasyti, kad tu daugiau nei SAUNUOLE, net zodis cia per silpnas tam isreiksti.
Tavo dukryte begalo grazi, maza princese....
Labai sunku isvis man kazka rasyti, bet isgirsti Tau ir kitu daktaru nuomone svetur manau tiesiog butina....jeigu aisku operacija gali ir palaukti

Butinai su vyru kazkiek tau pervesim pinigeliu, kaip bebutu gaila, tu pinigu galia didele ir ju tikrai reikia

Buk stipri, buk stipri!!!! Visos grazios sviesios dienos Tau priesaky

4u.gif

Atsakyti