Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

QUOTE(rds @ 2009 08 10, 18:20)
as cia tik is neto istraukiau, bet paskaiciau truputi SM ir as jau taip nemanau  unsure.gif

Čia visokių mamyčių užeina, smagu apsikeist informacija ir atseikėt kas yra aišku, o kas nelabai bigsmile.gif
Atsakyti
kazkas minejo,kad pas Mildazyte nebutinai pati Inesa turetu eiti smile.gif galetu kokia jos gera drauge,ar kas geriau pazysta,geriau zino visa situacija smile.gif manau tikrai nemenkos pagalbos sulauktume.. ax.gif
Atsakyti
As parasiau i bedu turgu..tikiuosi atsilieps..labai tikiuosi..
QUOTE(SECREAT @ 2009 08 10, 19:35)
kazkas minejo,kad pas Mildazyte nebutinai pati Inesa turetu eiti smile.gif galetu kokia jos gera drauge,ar kas geriau pazysta,geriau zino visa situacija smile.gif manau tikrai nemenkos pagalbos sulauktume..  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Vėjas_plaukuose @ 2009 08 10, 19:43)

As ir ka tik pasiunciau siek tiek pinigeliu i jos saskaitele. Aisku tai kapeikos bet manau jei visi kas gali prisides gal padesi jai labai tuo tikiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:23)
Paypal nėra korta  4u.gif

Ne taip išsireiškiau ax.gif bet kalbam apie tą patį smile.gif
Atsakyti
Anglų ir ispanų kalbų vertimai jau patalpinti, galite drąsiai platinti nuorodą užsienyje ax.gif Ačiū šauniosioms vertėjoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2009 08 10, 21:13)
Anglų ir ispanų kalbų vertimai jau patalpinti, galite drąsiai platinti nuorodą užsienyje  ax.gif  Ačiū šauniosioms vertėjoms  4u.gif

Su Italų kalba žmogus vargsta, nes išvertė ant lapo, dabar spausdina smile.gif
Atsakyti
Kaip Inesiuko sveikatyte ir nuotaikos siand? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 08 10, 21:23)
Su Italų kalba žmogus vargsta, nes išvertė ant lapo, dabar spausdina smile.gif

O vokiečių gal kažkas daro? ax.gif

P.S. Puslapį jau aplankė beveik 4000 žmonių, tai maždaug po 550 per dieną nuo to laiko, kai jis buvo sukurtas (prieš savaitę).
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2009 08 10, 21:32)
O vokiečių gal kažkas daro?  ax.gif

iš dalies verčiu aš, žiūrėsiu, kaip seksis su sudėtinga medicinos kalba susidoroti ax.gif susirašiau su Kavyte dėl vertimo.

temos neskaičiau visos, tad gal jau ir kalbėta apie tai, bet Berlyne yra Berlyno lietuvių bendruomenė, gal galima būtų su jais pakontaktuoti, gal galėtų padėti greičiau pasiekti gydytojus, išsiaiškinti dėl visų mokėjimo niuansų ir pan. Gal kas iš jų galėtų tiesiogiai pakalbėti su atitinkamais gydytojais? Sorry, jei jau tai aptarėt ax.gif Tiesiog ši mintis man ką tik šovė į galvą ax.gif

Bendruomenė
Atsakyti
Inesa,
Tavo istoriją seku nuo pat pradžių, jaudinuosi dėl tavo nesėkmių, džiaugiuosi, kai džiaugiesi tu, tik mažai rašau... Mažu lašeliu prisidėjau ir aš, norėdama tau kuo nors pagelbėti. Aš tave palaikau, Inesa.
Atsakyti
QUOTE(Vėjas_plaukuose @ 2009 08 10, 19:43)

Kai supratau, kad Inesa lyg ir neprieštarauja istorijos viešinimui, parašiau ir aš, įkėliau nuorodą. Bet, matyt, jie ten tikrai atostogauja. Nes neatsiliepė...
O dar ten jų puslapyje yra toks lyg ir mini forumas , mačiau, kad ir rėmėjai paskaito, tai įdėjau nuorodą į Ugninės puslapį.
Atsakyti