Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

QUOTE(Vėjas_plaukuose @ 2009 08 10, 14:23)
Manyčiau, kas Inesai būtų gerai gauti tumpąjį Nr., kad galėtų gauti aukas telefonu. Telefonu paprasčiau-nusiuntei žinutę ir viskas, nereikia eit į banką. Vistiek kažkiek surinktume. Beje, dar yra ir bėdų turgus. reik ieškot Mildažytės.

as sita irgi varijanta buvau siulius ankciau bet niekas neatkreipe demesio ax.gif o su trumpuoju nr dar lengviau butu istikruju..nes per tuos darbukus as vis iki banko nueit negaliu..viena mano draugyte pinigeliu siand paliko kad Inesai pervesciau.tai reik kazkada nuvaryt iki banko,kad i kortele isimest pinigu ax.gif o su trumpuoju tel nr,nereiktu ne is namu kojos kelt,pinigelius i kaire i desine siust galetume biggrin.gif
Atsakyti
Ar jau radote žmogų, kuris paims ir nuveš dokumentus iš Lazdynų į stotį? Galiu padėti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onyx: 10 rugpjūčio 2009 - 15:21
Ši istorija įkrito taip giliai į širdį, kad pasakodama vyrui verkiau. Nežinau, gal todėl, kad patys turim 2.5 metų sūnų, gal dėl kitų priežasčių spaudžia širdį. Juk dar pati jaunystė, o jau tiek pereita. Belieka linkėt stiprybės 4u.gif

beje, su vokiečių kalba galėčiau padėt šią savaitę, nes kitą jau pati Vokeitijoje būsiu, tai ryšio nepalaikysiu.

Įsidėjau ir aš į savo parašą nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusma: 10 rugpjūčio 2009 - 16:09
QUOTE(Vėjas_plaukuose @ 2009 08 10, 14:23)
Beje, dar yra ir bėdų turgus. reik ieškot Mildažytės.

Mildažytės kontaktus turiu, kas apsiimtų "šefuot" tą reikalą, galiu permest į AŽ. Gal net ne jai pačai geriausiai būtų skambnt, o Henrietai.
Dėl galimybės filmuotis kalbėjau su žmogumi iš TV3. Yra vienas didelis BET- dabar TV atostogos, naujų laidų niekas nefilmuoja, pirmosios sezono laidos, kurios bus rodomos rugsėjo pabaigoje, jau kadais nufilmuotos. Tad kažin kaip būtų g.gif
Realiausia pagalba ir galimybė, manau, būtų straipsniai šeštadieniniuose "Lietuvos Ryto" ar "Respublikos" prieduose. Tokiu atveju į žurnalistus kreiptis reiktų jau šiandien.
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 08 10, 13:02)
GAL KAS GALĖTŲ PADĖTI IR PAIMTI DOKUMENTUS IR ĮDUOTI AUTOBUSO VAIRUOTOJUI.

Galiu.Parasiau a.z.
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 08 10, 12:18)

Dėl paypal, pasirodo Inesa turi šitą kortelę, tai bus papraščiau užsieniečiams, kurie norėtų prisidėti  bigsmile.gif

cia gera naujiena ,tikiuos paskelbsit kaip pervesti turiu ir as paypala... noreciau nors kazkiek prisideti ... blush2.gif as ir auginu dukra viena .. blush2.gif
laikykis Inesa ,dievas su tavim 4u.gif
Atsakyti
O idomu Mikelkeviciutes "Mamu unija" negaletu prisidet.. kaip tik dabar surinktus pinigus is filmo apie serganti vaika skyre lyg onkologinemis ligomis sergantiems vaikams
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 08 10, 17:49)
O idomu Mikelkeviciutes "Mamu unija" negaletu prisidet.. kaip tik dabar surinktus  pinigus is filmo apie serganti vaika skyre lyg onkologinemis ligomis sergantiems vaikams

Tai kad mamų unija prieštaringai vertinama blush2.gif čia jau gali supermamytės pasisakyt ta tema iš pagalbos skyrelio, nes gal aš susidarius nuomonę neteisingą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 08 10, 17:49)
O idomu Mikelkeviciutes "Mamu unija" negaletu prisidet.. kaip tik dabar surinktus  pinigus is filmo apie serganti vaika skyre lyg onkologinemis ligomis sergantiems vaikams

nemanau, nes fondo "tikslas - padėti vėžiu sergantiems vaikams ir juos auginančioms šeimoms"... kaip suprantu jis skirtas vaikams g.gif
Atsakyti

QUOTE(jovana @ 2009 08 10, 16:49)

Mamu unijos temoje pokalbiai is unijos puses vyko labai negraziai... Paskaitykite pati ir suprasite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 08 10, 17:55)
nemanau, nes fondo "tikslas - padėti vėžiu sergantiems vaikams ir juos auginančioms šeimoms"... kaip suprantu jis skirtas vaikams  g.gif
O aš taip nemanau, bet gal ir klystu (kartais žmonės naudojasi, nepamirškim ir to).

Edita Mildažyte labai pasitikiu, mane žavi jos darbai wub.gif Ciocia Polia, šaunu, kad gali padėti, tik va, Inesa lyg minejo, kad nelabai norėtų, bet gal jau persilaužė thumbup.gif bigsmile.gif Iš esmės ten laidose būna ir kitų asmenų, kurie KAŽKAM ieško pagalbos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 10 rugpjūčio 2009 - 17:02
QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 18:02)
O aš taip nemanau, bet gal ir klystu (kartais žmonės naudojasi, nepamirškim ir to).

as cia tik is neto istraukiau, bet paskaiciau truputi SM ir as jau taip nemanau unsure.gif
Atsakyti