Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

Jei Inesa turi saskaita paypale patvirtinkit kas nors jos emeila prasau cia ir but gerai ji taip pat nurodyti jos psl.
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 08 10, 12:08)
Inesa pasimetusi, kiek sutiko svetimų žmonių, visi kaip vienas sakė nesioperuoti, vakar net būdama prie šventų akmenų sutiko moteris kurios taip pat ją atkalbinėjo.

Atsiprašau, kad ne į temą. blush2.gif
Kur yra šventi akmenys?
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 10, 13:45)
Jei Inesa turi saskaita paypale patvirtinkit kas nors jos emeila prasau cia ir but gerai ji taip pat nurodyti jos psl.
Lyg ne, viena mama man persiunte, o aš Inesai dar persiųsiu, nes negavau (šiandien, ryt bus). Jei nebaisu, gali man siųsti (bet reikia palaukti ar pavyks su kitos forumietės pinigėliais smile.gif ).

manau, Inesai reiktų įsirašyti į darbų sąrašą virtuono užsakymą, bet labai jau nemažai laiko praeis kol kortą padarys doh.gif , užsiregistruot Paypal jau padėtume.

Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:09)
Lyg ne, viena mama man persiunte, o aš Inesai dar persiųsiu, nes negavau (šiandien, ryt bus). Jei nebaisu, gali man siųsti (bet reikia palaukti ar pavyks su kitos forumietės pinigėliais smile.gif ).

manau, Inesai reiktų įsirašyti į darbų sąrašą virtuono užsakymą, bet labai jau nemažai laiko praeis kol kortą padarys  doh.gif , užsiregistruot Paypal jau padėtume.

Inesa turi paypal kortą, šiandien susižinos numerį ir vakare patalpinsiu puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 08 10, 14:17)
Inesa turi paypal kortą, šiandien susižinos numerį ir vakare patalpinsiu puslapyje.

Paypal nėra korta 4u.gif

Tačiau jeigu turi virtuono kortą, arba kreditinę (su kuria surištas PAYPAL), tuomet tereikia tik jos elektroninio pašto (būtinai to, su kuriuo užsiregistravusi). Ir tegul būtinai patikrina tos kortelės su kuria surištas PAYPAL'as galiojimą 4u.gif
Atsakyti
Manyčiau, kas Inesai būtų gerai gauti tumpąjį Nr., kad galėtų gauti aukas telefonu. Telefonu paprasčiau-nusiuntei žinutę ir viskas, nereikia eit į banką. Vistiek kažkiek surinktume. Beje, dar yra ir bėdų turgus. reik ieškot Mildažytės.
Atsakyti
Ai, dar vardo lyg reik, kokiu užsiregistravusi.

Vėjas plaukuose, jei kas žino kaip susitarti, kad nemokėt mokesčių būtų valio, būna taip unsure.gif nes didžiausia dalis deja atitenka ne gavėjui... Pamaniau, va eurovizijai surinko ar ten keliasdešimt tūkstančių, nu tikrai surinktume su reklama. Bet va, sakau, tie mokesčiai yra dideli (kas nusimano, galėtų padėt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 10 rugpjūčio 2009 - 13:26
QUOTE(kavyte @ 2009 08 10, 12:18)
Tai, kad Inesa gydo geriausi onkologai, bet alternatyvos išskyrus dubens kaulo išėmimą jie nesiūlo. Bandys siųsti vėl užklausą į vokietiją, aną kartą atėjo atsakymas, kad ji Lt gauna geriausia gydymą, tai va labai įdomu ar jie pritars šį kartą.
Dėl paypal, pasirodo Inesa turi šitą kortelę, tai bus papraščiau užsieniečiams, kurie norėtų prisidėti  bigsmile.gif

Paypal nera kortele schmoll.gif

QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:09)

manau, Inesai reiktų įsirašyti į darbų sąrašą virtuono užsakymą, bet labai jau nemažai laiko praeis kol kortą padarys  doh.gif , užsiregistruot Paypal jau padėtume.

Jeigu siunte pinigelius paypalu, jie jusu saskaitoje buna minuciu begyje 4u.gif

QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:23)
Paypal nėra korta  4u.gif

Tačiau jeigu turi virtuono kortą, arba kreditinę (su kuria surištas PAYPAL), tuomet tereikia tik jos elektroninio pašto (būtinai to, su kuriuo užsiregistravusi). Ir tegul būtinai patikrina tos kortelės su kuria surištas PAYPAL'as galiojimą  4u.gif

drinks_cheers.gif
Gavusi pinigelius paypale, tures daryti withdraw, ir per 7 dienas ikris jai i saskaita.

QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:24)
Ai, dar vardo lyg reik, kokiu užsiregistravusi.

Vėjas plaukuose, jei kas žino kaip susitarti, kad nemokėt mokesčių būtų valio, būna taip  unsure.gif  nes didžiausia dalis deja atitenka ne gavėjui... Pamaniau, va eurovizijai surinko ar ten keliasdešimt tūkstančių, nu tikrai surinktume su reklama. Bet va, sakau, tie mokesčiai yra dideli (kas nusimano, galėtų padėt).

Kai darysi pavedima, parasyk "personal" - "gift", - tuomet mokesciu nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 10, 14:37)
Paypal nera kortele  schmoll.gif
Jeigu siunte pinigelius paypalu, jie jusu saskaitoje buna minuciu begyje  4u.gif
drinks_cheers.gif
Gavusi pinigelius paypale, tures daryti withdraw, ir per 7 dienas ikris jai i saskaita.
Kai darysi pavedima, parasyk "personal" - "gift", - tuomet mokesciu nebus  4u.gif

Ačiū už info smile.gif

Siuntėja sakė, kad pinigėliu gausiu maždaug per tris dienas, matyt gal kažką tvarkė, nes sake seniai naudojo, ir taip, tiesa, pinigėlių virtuone dar nematau smile.gif

aciuks.gif Aš jai tiesiai į sąskaitą siųsiu, ne į virtuoną, maniau ka dbus tas standartinis 1,20 mokestis (kitas bankas smile.gif )

aaa, supratau apie ką tu smile.gif Maniau, kadangi surišta su virtuonu, turi pas mane virtuone ir atsirasti biggrin.gif Einu patikrint į PayPal'ą biggrin.gif

taip, matau pinigėlius thumbup.gif Ot blondinė esu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 10 rugpjūčio 2009 - 13:47
QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:41)
Ačiū už info smile.gif

Siuntėja sakė, kad pinigėliu gausiu maždaug per tris dienas, matyt gal kažką tvarkė, nes sake seniai naudojo, ir taip, tiesa, pinigėlių virtuone dar nematau smile.gif

aciuks.gif Aš jai tiesiai į sąskaitą siųsiu, ne į virtuoną, maniau ka dbus tas standartinis 1,20 mokestis (kitas bankas smile.gif )

aaa, supratau apie ką tu smile.gif Maniau, kadangi surišta su virtuonu, turi pas mane virtuone ir atsirasti biggrin.gif Einu patikrint į PayPal'ą biggrin.gif

Bet, ar paypale matote, kad juos gavote? g.gif

a, jei matai, tada gerai thumbup.gif
Jei pas tave nera padaryta, kad automatiskai juos "nuleistu" i banko saskaita, tada turi pati padaryti withdraw to bank account 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 10 rugpjūčio 2009 - 13:45
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 10, 14:44)
Bet, ar paypale matote, kad juos gavote? g.gif

a, jei matai, tada gerai  thumbup.gif
Jei pas tave nera padaryta, kad automatiskai juos "nuleistu" i banko saskaita, tada turi pati padaryti withdraw to bank account  4u.gif

dabar kad nepridirbčiau, LABAI PRAŠAU, parašyti man į a.ž. su nurodymais kaip pervesti tiesiai į Inesos sąskaitą (jei įmanoma, bet kiek supratau iš tavęs, kad įmanoma smile.gif arba bent į mano virtuoną biggrin.gif )
Bus ačiū ačiū ačiū biggrin.gif galiu skryną padaryt, kad suprastum kaip ten pas mane nustatyta smile.gif
Mokejimo nurodyme parašysiu mamos, kuri siuntė niką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 10 rugpjūčio 2009 - 13:48
QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:48)
dabar kad nepridirbčiau, LABAI PRAŠAU, parašyti man į a.ž. su nurodymais kaip pervesti tiesiai į Inesos sąskaitą (jei įmanoma, bet kiek supratau iš tavęs, kad įmanoma smile.gif arba bent į mano virtuoną biggrin.gif )
Bus ačiū ačiū ačiū biggrin.gif galiu skryną padaryt, kad suprastum kaip ten pas mane nustatyta smile.gif
Mokejimo nurodyme parašysiu mamos, kuri siuntė niką smile.gif

Gerai, parasysiu. 4u.gif
Atsakyti