QUOTE(kavyte @ 2009 08 10, 12:08)
Inesa pasimetusi, kiek sutiko svetimų žmonių, visi kaip vienas sakė nesioperuoti, vakar net būdama prie šventų akmenų sutiko moteris kurios taip pat ją atkalbinėjo.
Atsiprašau, kad ne į temą.
Kur yra šventi akmenys?
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 10, 13:45)
Jei Inesa turi saskaita paypale patvirtinkit kas nors jos emeila prasau cia ir but gerai ji taip pat nurodyti jos psl.
Lyg ne, viena mama man persiunte, o aš Inesai dar persiųsiu, nes negavau (šiandien, ryt bus). Jei nebaisu, gali man siųsti (bet reikia palaukti ar pavyks su kitos forumietės pinigėliais ). manau, Inesai reiktų įsirašyti į darbų sąrašą virtuono užsakymą, bet labai jau nemažai laiko praeis kol kortą padarys , užsiregistruot Paypal jau padėtume.
QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:09)
Lyg ne, viena mama man persiunte, o aš Inesai dar persiųsiu, nes negavau (šiandien, ryt bus). Jei nebaisu, gali man siųsti (bet reikia palaukti ar pavyks su kitos forumietės pinigėliais ).
manau, Inesai reiktų įsirašyti į darbų sąrašą virtuono užsakymą, bet labai jau nemažai laiko praeis kol kortą padarys , užsiregistruot Paypal jau padėtume.
manau, Inesai reiktų įsirašyti į darbų sąrašą virtuono užsakymą, bet labai jau nemažai laiko praeis kol kortą padarys , užsiregistruot Paypal jau padėtume.
Inesa turi paypal kortą, šiandien susižinos numerį ir vakare patalpinsiu puslapyje.
QUOTE(kavyte @ 2009 08 10, 14:17)
Inesa turi paypal kortą, šiandien susižinos numerį ir vakare patalpinsiu puslapyje.
Paypal nėra korta
Tačiau jeigu turi virtuono kortą, arba kreditinę (su kuria surištas PAYPAL), tuomet tereikia tik jos elektroninio pašto (būtinai to, su kuriuo užsiregistravusi). Ir tegul būtinai patikrina tos kortelės su kuria surištas PAYPAL'as galiojimą
Manyčiau, kas Inesai būtų gerai gauti tumpąjį Nr., kad galėtų gauti aukas telefonu. Telefonu paprasčiau-nusiuntei žinutę ir viskas, nereikia eit į banką. Vistiek kažkiek surinktume. Beje, dar yra ir bėdų turgus. reik ieškot Mildažytės.
Ai, dar vardo lyg reik, kokiu užsiregistravusi.
Vėjas plaukuose, jei kas žino kaip susitarti, kad nemokėt mokesčių būtų valio, būna taip nes didžiausia dalis deja atitenka ne gavėjui... Pamaniau, va eurovizijai surinko ar ten keliasdešimt tūkstančių, nu tikrai surinktume su reklama. Bet va, sakau, tie mokesčiai yra dideli (kas nusimano, galėtų padėt).
Vėjas plaukuose, jei kas žino kaip susitarti, kad nemokėt mokesčių būtų valio, būna taip nes didžiausia dalis deja atitenka ne gavėjui... Pamaniau, va eurovizijai surinko ar ten keliasdešimt tūkstančių, nu tikrai surinktume su reklama. Bet va, sakau, tie mokesčiai yra dideli (kas nusimano, galėtų padėt).
QUOTE(kavyte @ 2009 08 10, 12:18)
Tai, kad Inesa gydo geriausi onkologai, bet alternatyvos išskyrus dubens kaulo išėmimą jie nesiūlo. Bandys siųsti vėl užklausą į vokietiją, aną kartą atėjo atsakymas, kad ji Lt gauna geriausia gydymą, tai va labai įdomu ar jie pritars šį kartą.
Dėl paypal, pasirodo Inesa turi šitą kortelę, tai bus papraščiau užsieniečiams, kurie norėtų prisidėti
Dėl paypal, pasirodo Inesa turi šitą kortelę, tai bus papraščiau užsieniečiams, kurie norėtų prisidėti
Paypal nera kortele
QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:09)
Lyg ne, viena mama man persiunte, o aš Inesai dar persiųsiu, nes negavau (šiandien, ryt bus). Jei nebaisu, gali man siųsti (bet reikia palaukti ar pavyks su kitos forumietės pinigėliais ).
Jeigu siunte pinigelius paypalu, jie jusu saskaitoje buna minuciu begyje
QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:23)
Paypal nėra korta
Tačiau jeigu turi virtuono kortą, arba kreditinę (su kuria surištas PAYPAL), tuomet tereikia tik jos elektroninio pašto (būtinai to, su kuriuo užsiregistravusi). Ir tegul būtinai patikrina tos kortelės su kuria surištas PAYPAL'as galiojimą
Gavusi pinigelius paypale, tures daryti withdraw, ir per 7 dienas ikris jai i saskaita.
QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:24)
Ai, dar vardo lyg reik, kokiu užsiregistravusi.
Kai darysi pavedima, parasyk "personal" - "gift", - tuomet mokesciu nebus
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 10, 14:37)
Paypal nera kortele
Gavusi pinigelius paypale, tures daryti withdraw, ir per 7 dienas ikris jai i saskaita.
Ačiū už info
Siuntėja sakė, kad pinigėliu gausiu maždaug per tris dienas, matyt gal kažką tvarkė, nes sake seniai naudojo, ir taip, tiesa, pinigėlių virtuone dar nematau
Aš jai tiesiai į sąskaitą siųsiu, ne į virtuoną, maniau ka dbus tas standartinis 1,20 mokestis (kitas bankas )
aaa, supratau apie ką tu Maniau, kadangi surišta su virtuonu, turi pas mane virtuone ir atsirasti Einu patikrint į PayPal'ą
taip, matau pinigėlius Ot blondinė esu
QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:41)
Ačiū už info
Siuntėja sakė, kad pinigėliu gausiu maždaug per tris dienas, matyt gal kažką tvarkė, nes sake seniai naudojo, ir taip, tiesa, pinigėlių virtuone dar nematau
Aš jai tiesiai į sąskaitą siųsiu, ne į virtuoną, maniau ka dbus tas standartinis 1,20 mokestis (kitas bankas )
aaa, supratau apie ką tu Maniau, kadangi surišta su virtuonu, turi pas mane virtuone ir atsirasti Einu patikrint į PayPal'ą
Bet, ar paypale matote, kad juos gavote?
a, jei matai, tada gerai
Jei pas tave nera padaryta, kad automatiskai juos "nuleistu" i banko saskaita, tada turi pati padaryti withdraw to bank account
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 10, 14:44)
Bet, ar paypale matote, kad juos gavote?
a, jei matai, tada gerai
Jei pas tave nera padaryta, kad automatiskai juos "nuleistu" i banko saskaita, tada turi pati padaryti withdraw to bank account
a, jei matai, tada gerai
dabar kad nepridirbčiau, LABAI PRAŠAU, parašyti man į a.ž. su nurodymais kaip pervesti tiesiai į Inesos sąskaitą (jei įmanoma, bet kiek supratau iš tavęs, kad įmanoma arba bent į mano virtuoną )
Bus ačiū ačiū ačiū galiu skryną padaryt, kad suprastum kaip ten pas mane nustatyta
Mokejimo nurodyme parašysiu mamos, kuri siuntė niką
QUOTE(Abo @ 2009 08 10, 14:48)
dabar kad nepridirbčiau, LABAI PRAŠAU, parašyti man į a.ž. su nurodymais kaip pervesti tiesiai į Inesos sąskaitą (jei įmanoma, bet kiek supratau iš tavęs, kad įmanoma arba bent į mano virtuoną )
Bus ačiū ačiū ačiū galiu skryną padaryt, kad suprastum kaip ten pas mane nustatyta
Gerai, parasysiu.