Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 03, 22:51)
Kol kas man per sunku rašyti, nežinau kodėl bet nenustoju verkti, galbūt tai džiaugsmo ašaros, kad turiu jus visas....myliu

Laba vakara mergaites

Jusu visu bendra pagalba ir susiburimu radau si straipsni..... verysad.gif

Mano pacios pusbrolis pries menesiuka 17m mire nuo vezio.... gyvenimas jo nelepino... abu tevai zuve, paciam vezys.... bijodamas adatu po chemoterapijos pabego is ligonines... parbeges namo pas ji auginusia mociute praverke nakti kad daugiau nebenori.... sekanti ryta mire isvezus i ligonine nuo skausmu....

Gyvenimas buna labai neteisingas.....

Stiprybes ir sveikatytes mamytei 4u.gif prisidejau pagalba pinigeliais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 09 rugpjūčio 2009 - 22:50
Ugnele ir Ugnyte,

prisimenu jus iš labai senų laikų (pirkau iš UgneleK vieną knygą), net nustėrau suvokusi, kad čia tas pats asmuo, kuris paliko man šiltų prisiminimų unsure.gif

Galiu tik pasakyti, kad visi turi savo kovą ir visiems reikia stiprybės, tik labai apmaudu, kad kartais tos stiprybės pareikalaujama labai daug.

daug nekalbėsiu (nes gniaužia gerklę), prie "ūkiškų" reikalų- galiu prisidėti prie puslapio vertimo į vokiečių kalbą. Kas koordinuojate šį reikalą, parašykit man, kaip galiu prisidėti. ačiū 4u.gif
Atsakyti
dar vienas kumštis ir lašas jūroj už Tave 4u.gif
Atsakyti
Atėjau iš kažkieno parašo... Sunki istorija, negailestingas likimas. Tikiu, kad viskas bus gerai. Šiuo metu finansiškai prisidėti negaliu. Prieš eidama miegoti išsiųsiu nuorodą el.paštu. Gal taip nors kiek prisidėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 08 10, 00:49)
galiu prisidėti prie puslapio vertimo į vokiečių kalbą. Kas koordinuojate šį reikalą, parašykit man, kaip galiu prisidėti. ačiū  4u.gif

Reiktų su Kavyte kalbėti. Ji Gera Ugn*Inės draugė-sesutė. Gal jai į a.ž . parašyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 10 rugpjūčio 2009 - 06:24
na ka ir aš pradėjau darbuoti, paplatinau informacija tarp draugu, nemazai sake pades pervesdami pinigelius thumbup.gif thumbup.gif

Inesa, žinau kad pasveiksi, tik neprarask tikėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 08, 09:05)
L gal galite parašyti į až, savininkė to siurprizo, na labai prašau  blush2.gif
Padaryta biggrin.gif Jei dar neatsiliepė bigsmile.gif
Atsakyti
Inesa,
Mano manymu, nereiktų tau operuotis. Yra švitinimai, galų gale vaistai, chemoterapija..Gal surinksime pinigų - gal atsišauks Caritas...
bet kokiu atveju - stiprybės.
Atsakyti
Sveikos visos, gavau pranešimą iš pakasiuko (internetinės parduotuvės), esu labai sujaudinta dėl Inesos ir jų artimųjų nelaimės. Negalėjau net kelias dienas susikaupti parašyti. Esu 16 ir 3 metų vaikų mama, laukiam dar pagausėjimo, taigi pati laukiu genetikos tyrimų. Žinoma, pervesiu pinigėlių. Kadangi esu Klaipėdietė, galėčiau padėti prižiūrėti mergaitę, jei mama ir močiutė sutiktų.
Dar noriu pasiūlyti kreiptis į Klaipėdos moterų LIONS klubą, šios moterys yra padarę labai daug gerų darbų, padėję šeimoms kovojančioms su vėžiu.
Atsakyti
Atsitiktinai ir aš radau šią nuorodėlę...Stiprybės. 4u.gif Mintyse laikysiu kumščius,o šiaip-lašelis nuo manęs į bendrą katiliuką. 4u.gif
Atsakyti
Stiprybės ir sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
Ugn*Ine, nuo šiol savo maldose paminėsiu ir tave. Labai žaviuosi tavimi ir noru gyventi - taip ir turi būti. Prisidėsiu ir aš prie bendro katiliuko. Tegul Dievulis nebesiunčia tau išbandymų, o padeda iš viso to išbristi. Turi didelę palaikymo komandą, juk tikrus draugus tik nelaimėje pažįstame. Stiprybės jums visoms!
Atsakyti