Kad ir katino ašaros tie mano pinigėliai(studentė esu, neišgaliu daugiau), bet siunčiu Jums glėbį geros energijos. Laikykitės, pasauliui Jūsų reikia
QUOTE(kavyte @ 2009 08 08, 21:12)
Vis galvoju, kad reikia Ugninei važiuoti į Vokietiją................ kodėl nepabandžius............ Lietuvoj operaciją padarys, bet gal įmanoma apseiti ir be jos, gal yra kitoks gydymo būdas, be dubens išėmimo Jos saitas verčiamas į Italų, Ispanų ir Anglų kalbas, juk įmanoma surinkti tiek, kad užtektų konsultuotis ir gydytis pas profesionalesnius daktarus, kuriems toks atvėjas nėra jau toks retas............ aš taip noriu, kad ji pasveiktų, kad vėl galėtų būti kokia buvo.........
As taip pat galvoju apie ta pati, gi pinigeliu surinksim, visos smarkiai prie sito prisideda, mano pacios aplinkiniu ratas ruosiasi prisideti,o gaal jau ir prisidejo kai kurie, nemanau, kad pinigeliai bus kliutis.
Reikia tiko noro, o mes gi visos norim, kad ji butu sveika ir visos pasiruosusios jai padeti, ar ne taip?! Gi suorganizuosim ta konsultacija Vokietijoje....
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 08, 23:38)
Kazkur jau klausiau nieks neatsake.
Kokia ten klinka Vokietijoj specializuojasi Ugnines liga? Tiksliau, kur ta klinika yra... Vokietija didele, jei kur pietu/pietvakariu dalyje, gal galeciau kuom padeti
Kokia ten klinka Vokietijoj specializuojasi Ugnines liga? Tiksliau, kur ta klinika yra... Vokietija didele, jei kur pietu/pietvakariu dalyje, gal galeciau kuom padeti
Va radau,kur adis rase apie ta klinika :Patyrę Lietuvos chirurgai mano pažįstamai, sergančiai chondrosarkoma, pasiūlė pasirašyti raštą, kad jeigu operacija nepavyktų, ji sutiktų su kojos amputacija. Moteriai tada buvo 38 m. Atsisakė. Išvažiavo konsultuotis į Helios kliniką Berlyne. Ten pasakė, jog tokių operacijų neatlieka seniausia, kad jie operuodami koją išsaugotų. Tiesa, atlikus visus tyrimus, operacijos atsisakyta. paskirtas stebėjimas, nes diferencijos laipsnis G1, vėžys lėtaeigis. Buvo taikyta Lietuvoje chemoterapija, pasirodo ji šio tipo vėžiui neveiksminga. Vokietijoje toks gydymas taikomas ypatingai retai, kai išsemti kiti gydymo metodai.
Berlynas nuo manes labai toli Bet man rodos, nemazai lietuviu gyvena Berlyne, kurie galbut padetu
Mergaites, as lygiai tokiom paciom mintim gyvenu galvojau, kad reikia ta puslapiuka isversti i kelias kalbas, paplatinti tarp uzsienyje gyvenanciu ir tikrai visi kartu bendrom jegom surinksim manau labai labai labai butu svarbu, kad Inesa patektu pas patyrusius gydytojus, i ju rankas
Inesa, dar karteli Mes su Tavim
Inesa, dar karteli Mes su Tavim
Va ka parase man mano pazistama zurnaliste,kuri nusiunte informacija i laikrasti ir padejo organizuoti intervju :Sveta, istorija apie Inesą bus "Vakarų eksprese", tik nežinau, kada. Žurnalistė buvo šokiruota tos istorijos ir iš kur tai mamytei yra tiek jėgų... Sakė, tokio gražaus žmogaus dar nėra mačiusi
QUOTE(kavyte @ 2009 08 08, 22:12)
Vis galvoju, kad reikia Ugninei važiuoti į Vokietiją................ kodėl nepabandžius............ Lietuvoj operaciją padarys, bet gal įmanoma apseiti ir be jos, gal yra kitoks gydymo būdas, be dubens išėmimo Jos saitas verčiamas į Italų, Ispanų ir Anglų kalbas, juk įmanoma surinkti tiek, kad užtektų konsultuotis ir gydytis pas profesionalesnius daktarus, kuriems toks atvėjas nėra jau toks retas............ aš taip noriu, kad ji pasveiktų, kad vėl galėtų būti kokia buvo.........
butina isversti ir i vokieciu kalba, nes as siunciau dokus del savo mamos (pas ja letine kraujo liga), tai angliskai ten niekas neskaite kaip ir minejau, jei reikia pagalbos verciant i anglu ar italu kalbas, labai prasau kreiptis jau paplatinau info tarp italu ir ispanu, tikekimes, kad ir tarp ju atsiras zmoniu, norinciu paremti... tik kad greiciau puslapiukas butu isverstas, nes uzsienieciai labai atsargiai ziuri, nori paskaityti viska daugiau, nei as jiems papasakoju (jie persiuncia dar savo pazistamiems)...
Labas rytas,mergaites! gal mane durna isvadinsit,bet as taip pagalvojau,gi yra tu laidu,kur padeda visiem sergantiem.kiek zmoniu buvo suteikta parama pinigine,kad galetu gydytis..ar nepabanyti Inesai sudalyvauti? taip daugiau zmoniu pastebetu jos beda,daugiau galetu paremti manau..
QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 09, 00:52)
Va ka parase man mano pazistama zurnaliste,kuri nusiunte informacija i laikrasti ir padejo organizuoti intervju :Sveta, istorija apie Inesą bus "Vakarų eksprese", tik nežinau, kada. Žurnalistė buvo šokiruota tos istorijos ir iš kur tai mamytei yra tiek jėgų... Sakė, tokio gražaus žmogaus dar nėra mačiusi
Kasryt apie 7 jau turiu ekspresą - gal jau antradienį su sveikatos rubrika pasirodys, nes dabar vasara, nėra labai apie ką rašyti
labutis, butu gerai ugnines puslapiuka isversti i anglu kalba tada as ir savo klientem parodyciau uk
Ugn*Inuke - gražių ir prasmingų tau akimirkų šventose vietose...