Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

QUOTE(LauraSim @ 2009 08 08, 12:19)
Kaip smagu,kad palaikymo komanda taip plečiasi  bigsmile.gif  Gal kas žinot ar puslapiuko lankomumas padidėjo? Ar davė mūsų info ir adresiuko paplatinimas pažįstamiems ir draugams rezultatų?  g.gif

Manau, kad duoda rezultatų... nors po truputį... nors po lašelį... nes jau iš išsiųstų laiškų keli žmonės atsišaukė su klausimu, ar pažįstu šią merginą, ar tikrai galima pervesti pinigėlius... blush2.gif Ir dar patys persiuntė kitiems savo pažįstamiems informaciją.
Atsakyti
Mergytės, viską "išklosiu tiesiai", iš jūsų visų, surinktų pinigukų vakar nusipirkau sau lovą kampą, kurį patarė pirkti draugė, nes gerai laiko, patogus, ir mažai vietos užima, bei šiandien nupirkau dukrytei dviejų aukštų lovytę, nes reikės vietos ir mano mamytei ji po operacijos kažkiek pagyvens pas mane, sunku buvo išsirinkti labai noriu sutaupyti kuo daugiau pinigėlių, nesinori iššvaistyti, todėl rinkausi labai kruopščiai, bet buvo taip sunku, nes tai ko reikėjo man buvo gan brangu "bet jau mano akiai ir padėčiai", mano butuko bendras plotas yra 20 kv.metrų, čia įeina viskas ir kambariukas ir virtuvė ir wc su dušu, tad lovos turėjo būti kompaktiškos, todėl dukrytei pirkau dviejų aukštų, na kad išnaudoti aukštį, nufotografau lovytę, norėsiu jums parodyti, bet dabar jau su mamyte nešime dėžes į apačią ir temsim į butą, gal kas ant staigiųjų žinot kas turi mikroautobusiuką?? Bet čia jei greit, nes manau reikia mašiniuką samdyti,ir vyrukus kurie nuneš viską, nes aš laiptais nulipu tik laikydamasi į turėklus, tad nešti žemyn negalėsiu, lieka tik mamytė, o norime būtinai staigiai susivežti, nes turim per vakarą susitvarkyti ir per naktį, o ryt apie septintą kelsimės ir važiuosim į šventą vietą prie šventų akmenų, noriu ten suspėti iki operacijos, jei dar spėsiu ryt ir į kitą šventą vietą pasimelsti nuvažiuosime, tad rytoj visa diena kelionėje, grįšim naktį, o mamytei jau į darbuką pirmadienį, tad šis vakaras paskutinis baigti tvarkytis, nes svajoju, kad bent jau kitą savaitę pailsėsiu, ji paskutinė iki operacijos.....

Ačiū jums ir jūsų artimiesiems, jūsų dėka mes turime kur patogiai miegoti, jūsų dėka mes jaučiamės šiek tiek atsipalaidavusios, juk taip malonu grįžti namučio, kur gražu, miela ir gera....myliu jus visas, tesaugo jus Dievuliukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugn*Ine: 08 rugpjūčio 2009 - 17:52
tikrai super sprendimas thumbup.gif tokiam mazam plotui

Dabar daiktus susivezti, susidelioti ir bus galima sveikinti jus su mazomis ikurtuvemis wub.gif
Atsakyti
Žinau, koks yra tas mažas butukas - pati tokiame puse gyvenimo pragyvenau. Svarbiausia, kad turėsi ramią tylią vietą sveikimui 4u.gif

O dviaukštė lova dukrytei - manau pats tas, atsimenu, būdama vienturtė labai norėjau dviaukštės lovos biggrin.gif Vėliau, pirmą lovos aukštą bus galima perdaryti į vietą stalui ar žaislams.

O dabar svarbiausia bus - sveikti 4u.gif
Atsakyti
Radau šią temą vienos forumietės paraše... Kažkaip anksčiau nelabai eidavau į tokias temas, nes paskui prisiskaičiusi pradėdavau visus simptomus taikyti sau ir įtarinėti negerus dalykus..Matyt kaltas perdėtas jautrumas...Tačiau šį kartą paskaičiau viską...

Tikiu, kad Tau Ugn*Inė pavyks !!! Kitaip negali būti!!

Labai džiugu, kad yra tokių žmonių kurie inicijuoja pagalbą ir tikiu, kad jų tik daugės...
Stiprybės Tau ir Tavo šeimai!!!
Atsakyti
Stiprybes 4u.gif 4u.gif Negaliu patiketi, kad tokie dalykai vyksta, ir matyt niekad nesuprasiu, kodel ju negalima isvengti, pamirsti, kodel negali tiesiog isnykti.. laikykis, tu gali ir turi laikytis!!!
Atsakyti
Ugnine, visa širdimi ir maldomis, su tavimi. Laikykis, tu turi stengtis, dėl savo dukrytės. Neprarask tikėjimo ir pamatysi viskas bus gerai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vakar visa vakara skaiciau tavo temas.. iki 5 ryto... o ir po to niekaip negalejau uzmogti... Ryte pagalvojau, kad tai tik blogas sapnas, nes gyvenime taip negali ar bent jau neturetu buti... TU stipri, labai grazi moteris... Tu turi tiketi SAVIMI, nes tavimi tiki daugybe moteru wub.gif

Visa diena tik apie Tave galvojau ir labai nekantravau suzinoti, kaip tu laikais... Dabar matau, kad Tavo nuotaika geresne.. Stiprybes, kantrybes ir SVEIKATOS Tau ir tavo Mazutei...

O ir daiktus, tu tik svilptelk, mes greit sunesim, ania mergaites mirksiukas.gif

SM - viena didele seima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 08 rugpjūčio 2009 - 21:08
Vis galvoju, kad reikia Ugninei važiuoti į Vokietiją................ kodėl nepabandžius............ Lietuvoj operaciją padarys, bet gal įmanoma apseiti ir be jos, gal yra kitoks gydymo būdas, be dubens išėmimo g.gif Jos saitas verčiamas į Italų, Ispanų ir Anglų kalbas, juk įmanoma surinkti tiek, kad užtektų konsultuotis ir gydytis pas profesionalesnius daktarus, kuriems toks atvėjas nėra jau toks retas............ aš taip noriu, kad ji pasveiktų, kad vėl galėtų būti kokia buvo.........
Atsakyti
Ugn*Ine,tavo istorija perskaiciau atsitiktinai, ir mane labai sujaudino, nuo siol tu mano mano maldose.
Turi labai grazia dukryte... wub.gif
Sakoma kai Dievas uzdaro duris, jis atveria langa...
Dziaugiuosi galedama prisideti, ne kazin kas, bet is sirdies...Dideliausios STIPRYBĖS,VILTIES, TIKEJIMO 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 08 08, 20:12)
Vis galvoju, kad reikia Ugninei važiuoti į Vokietiją................ kodėl nepabandžius............ Lietuvoj operaciją padarys, bet gal įmanoma apseiti ir be jos, gal yra kitoks gydymo būdas, be dubens išėmimo  g.gif Jos saitas verčiamas į Italų, Ispanų ir Anglų kalbas, juk įmanoma surinkti tiek, kad užtektų konsultuotis ir gydytis pas profesionalesnius daktarus, kuriems toks atvėjas nėra jau toks retas............ aš taip noriu, kad ji pasveiktų, kad vėl galėtų būti kokia buvo.........

Kazkur jau klausiau ax.gif nieks neatsake.
Kokia ten klinka Vokietijoj specializuojasi Ugnines liga? Tiksliau, kur ta klinika yra... Vokietija didele, jei kur pietu/pietvakariu dalyje, gal galeciau kuom padeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 08, 22:38)
Kazkur jau klausiau ax.gif nieks neatsake.
Kokia ten klinka Vokietijoj specializuojasi Ugnines liga? Tiksliau, kur ta klinika yra... Vokietija didele, jei kur pietu/pietvakariu dalyje, gal galeciau kuom  padeti  g.gif

Dabar užkrito pavadinimas ir negaliu prisiminti. Rytoj paklausiu ir parašysiu, nes Inesa porą dienų gali būti be interneto.
Atsakyti