Kaip gera, kad gerų ŠIRDŽIŲ dėka, nors kelios akimirkos tampa gražesnės, paprastesnės, ir šviesesnės trims mylinčioms ir mylimoms mergaitėms , Ugninuk laikykis , kaip ir žadėjau susirasiu tave ir būtinai aplankysiu
, turiu ten blatą
sveikos mergaites,gal galetu kuri parasyti Ugn*Ines adresiuka i az.Noriu mergytei persiusti siuntinuka
mamytei,linkiu daug stiprybes,viskas bus gerai mes su tavim
QUOTE(labamba @ 2009 08 08, 11:48)
sveikos mergaites,gal galetu kuri parasyti Ugn*Ines adresiuka i az.Noriu mergytei persiusti siuntinuka
Parašiau.
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 07, 23:58)
Ačiū jums visoms, jus pildote mano svajones....Ačiū ne tik savo, bet ir savo mažiukės bei mamytės vardu
Rudaake, tu turbūt neprisimeni manęs, senai senai, mes bendravom klaipėdiečių temoje, tada tu laukeisi o aš turėjau dukrytę Ugnytę ir šuniuką Dadą, gyvenom tada prie simonaitytės kalno gera ten buvo prie to kalno.....
aš meldžiuosi, meldžiuosi kiekvieną dieną ir vakarą, meldžiu visiems ir visoms, tokiems geriems ir geroms, džiaugsmo, laimės...kad Dievulis jus ir jūsų šeimas saugotų....
Rudaake, tu turbūt neprisimeni manęs, senai senai, mes bendravom klaipėdiečių temoje, tada tu laukeisi o aš turėjau dukrytę Ugnytę ir šuniuką Dadą, gyvenom tada prie simonaitytės kalno gera ten buvo prie to kalno.....
aš meldžiuosi, meldžiuosi kiekvieną dieną ir vakarą, meldžiu visiems ir visoms, tokiems geriems ir geroms, džiaugsmo, laimės...kad Dievulis jus ir jūsų šeimas saugotų....
pamenu tave tik regis tu kelis kart buvai keitus nika, ir is LR kazak esi pirkus per mane, ar tavo drauge Ne esme, as tikrai pamenu Ir labai tikiu tavimi esi saunuole, nereali saunuole, tikrai ne kiekviena turbut taip elgtusi, kaip tu.....
o del verimo, buk drasi, nesuk temos parasyk man kas kaip, ko reiktu, ar siaip kuo galeciau padeti
Finansiskai siai dienai negaliu padet, kai baigsis sioks toks remontas, tada zinosiu savo kisenes padeti, ir prisidesiu prie vaistuku bei gydymo
Prisidedu kiek galiu.
Styprybes tau Ugn*Ine! Te saugo jus DIEVAS.
Styprybes tau Ugn*Ine! Te saugo jus DIEVAS.
Nežinau, kaltas mano padidėjęs jautrumas, ar velniškai graudi istorija... Bet žliumbiu kaip vaikas... Ugn*ines tokios spindinčios, gėrio pilnos akys. Tokia jauna, graži moteris (apie dukrytės groži net nekalbu), o tenka tiek iškęsti.... Bet tu šaunuolė, vistiek eini gyvenimu su šypsena. Laikykis. Nors nepažistu tavęs, bet kiek galėsiu, būsiu šalia (nors ir virtualiai) ir kartu su visomis kitomis mergytėmis padėsiu kaip galėsiu
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 07, 23:12)
o kitos ar būsit?? nu kurį nors vakarą
tik parašyk, kada ir atžingsniuosim netoli juk
Inesiuk,pinigeliai turetu ikristi i saskaitele..bleen,lb nesmagu man,bet mokejimo paskirty nick irasiau ko nenorejau daryti.ale dar labiau nenorejau aiskinti vyrui kas ir kaip,nes jo paprasiau pervesti uz mane.. na bet svarbiausia,kad galejau prisideti!sveikatytes