Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

Kaip gera, kad gerų ŠIRDŽIŲ dėka, nors kelios akimirkos tampa gražesnės, paprastesnės, ir šviesesnės trims mylinčioms ir mylimoms mergaitėms wub.gif , Ugninuk laikykis wub.gif , kaip ir žadėjau susirasiu tave ir būtinai aplankysiu group.gif
, turiu ten blatą
Atsakyti
sveikos mergaites,gal galetu kuri parasyti Ugn*Ines adresiuka i az.Noriu mergytei persiusti siuntinuka 4u.gif
mamytei,linkiu daug stiprybes,viskas bus gerai 4u.gif wub.gif mes su tavim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2009 08 08, 11:48)
sveikos mergaites,gal galetu kuri parasyti Ugn*Ines adresiuka i az.Noriu mergytei persiusti siuntinuka 4u.gif
mamytei,linkiu daug stiprybes,viskas bus gerai 4u.gif  wub.gif mes su tavim smile.gif

Parašiau. smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu,kad palaikymo komanda taip plečiasi bigsmile.gif Gal kas žinot ar puslapiuko lankomumas padidėjo? Ar davė mūsų info ir adresiuko paplatinimas pažįstamiems ir draugams rezultatų? g.gif

Smagu skaityt,kad prisidėdami gali suteikt Inesos šeimynėlei laimingas akimirkas biggrin.gif džiaugiamės kartu su Jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 08, 10:57)
Parašiau. smile.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Ugnine, mano mamai prieš 10m buvo diagnozuota sarkoma II stadija. Tada nelabai dar supratau, kas tai yra. Tačiau mamos tikėjimas savimi, savo vaikais jai padėjo pasveikti, kuo medikai negalėjo patikėti. Labai svarbu vidinė būsena ir tikėjimas. O toliau jau viskas Dievo valioj.
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 07, 23:58)
Ačiū jums visoms, jus pildote mano svajones....Ačiū ne tik savo, bet ir savo mažiukės bei mamytės vardu wub.gif
Rudaake, tu turbūt neprisimeni manęs, senai senai, mes bendravom klaipėdiečių temoje, tada tu laukeisi smile.gif o aš turėjau dukrytę Ugnytę ir šuniuką Dadą, gyvenom tada prie simonaitytės kalno smile.gif gera ten buvo prie to kalno.....
aš meldžiuosi, meldžiuosi kiekvieną dieną ir vakarą, meldžiu visiems ir visoms, tokiems geriems ir geroms, džiaugsmo, laimės...kad Dievulis jus ir jūsų šeimas saugotų....

pamenu tave smile.gif mirksiukas.gif tik regis tu kelis kart buvai keitus nika, ir is LR kazak esi pirkus per mane, ar tavo drauge g.gif Ne esme, as tikrai pamenu biggrin.gif Ir labai tikiu tavimi mirksiukas.gif esi saunuole, nereali saunuole, tikrai ne kiekviena turbut taip elgtusi, kaip tu..... 4u.gif

o del verimo, buk drasi, nesuk temos biggrin.gif parasyk man kas kaip, ko reiktu, ar siaip kuo galeciau padeti smile.gif

Finansiskai siai dienai negaliu padet, kai baigsis sioks toks remontas, tada zinosiu savo kisenes padeti, ir prisidesiu prie vaistuku bei gydymo ax.gif
Atsakyti
Prisidedu kiek galiu.
Styprybes tau Ugn*Ine! Te saugo jus DIEVAS.
Atsakyti
Nežinau, kaltas mano padidėjęs jautrumas, ar velniškai graudi istorija... Bet žliumbiu kaip vaikas... Ugn*ines tokios spindinčios, gėrio pilnos akys. Tokia jauna, graži moteris (apie dukrytės groži net nekalbu), o tenka tiek iškęsti.... Bet tu šaunuolė, vistiek eini gyvenimu su šypsena. Laikykis. Nors nepažistu tavęs, bet kiek galėsiu, būsiu šalia (nors ir virtualiai) ir kartu su visomis kitomis mergytėmis padėsiu kaip galėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 07, 23:12)
o kitos ar būsit?? blush2.gif  nu kurį nors vakarą wub.gif

tik parašyk, kada ir atžingsniuosim mirksiukas.gif netoli juk mirksiukas.gif
Atsakyti
Inesiuk,pinigeliai turetu ikristi i saskaitele..bleen,lb nesmagu man,bet mokejimo paskirty nick irasiau ko nenorejau daryti.ale dar labiau nenorejau aiskinti vyrui kas ir kaip,nes jo paprasiau pervesti uz mane.. doh.gif na bet svarbiausia,kad galejau prisideti!sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
Ugnine,
Laikykis ir nepasiduok! Tikiu, kad tu iveiksi sia liga... Tu privalai iveikti, del tos mielos mergaiciukes!!
Atsakyti