Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

Kaip smagu kai jau nuotaikos žyyymiai geresnės thumbup.gif
Atsakyti
Laseli prisidesiu prie jusu beribio gerumo juros.

Ugnine, wub.gif Dukruze kiekviena vakara kalba poteriukus. Paprasysiu, kad ir uz tave su dukruze pasimelstu wub.gif
Atsakyti
Ugn*Ine , tau privalo pasisekti, kai turi tiek stiprybės wub.gif kaži ar pavyktų man likti tokiai stipriai kaip tu smile.gif ... sunku kažką iš tiesų ir rašyti... skaitant tavo istorija kaupiasi ašaros unsure.gif .... truputį prisidėjau ir aš prie visų čia tave palaikančių mamyčių wub.gif
seku temute, prisidėsiu dar tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 07 rugpjūčio 2009 - 22:59
Inesut,as cia masciau masciau ir sumasciau biggrin.gif melsk Dievuliuka,kad kuo daugiau klienciuku pas mane butu.as kiekvienos savaites uzdarbio vidurki tau pervesiu i saskaitele 4u.gif kad tik moteriskiu ta krize nepaliestu,ir toliau lankytusi,tai be problemu galesiu padeti daugiau 4u.gif na o dabar jau sakau saldziu sapnu,mielosios!Sveikatytes Inesut wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 07, 23:12)
nemiegu dar ten, dabar esu tėvelių namučiuose, krauname su mamyte visus daiktus į dėžutes. Ačiū jums mergytės,jūs tokios šaunuolės. kad net nėra tinkamų žodžių, esu plepė, bet dabar nežinau ką ir rašyti.....
Lovytė man labai tiko, rytoj ieškosiu mažylei lovelės, manau ryt vakarop jau kraustysimės į butą, suvešim viską, tada vakare su mama, kai dukrytė užmigs, ramiai dėliosime į vietas  bigsmile.gif , o kai sudėliosim, niu ką, kviesiu į svečius susipažinti, norėsiu pamatyti tas nuostabias mamytes, kurios man tiek padeda ir kurios tik galės atvykti pas mane  blush2.gif  ir aišku kurios norės  ax.gif  Kavyte tu su Devaltuku tikrai būsit ane.......mano mergytės iš onko temutės būsit juk kąąąąą?????????????

o kitos ar būsit?? blush2.gif  nu kurį nors vakarą wub.gif

Kaip saunu, kad tas ratelis isisuko, saunuoles Klaipedos mamytes, labai noreciau padeti, bet esu Kaune, gal galesiu padeti, kai busi Vilniuje Ugninuke, o su Tavim mes visada. Dziaugiuosi Tavo naujuoju pirkiniu, tikiu ir linkiu, kad si lovele Tau pades kuo greiciau atsistoti ant kojyciu.
Atsakyti
Ačiū jums visoms, jus pildote mano svajones....Ačiū ne tik savo, bet ir savo mažiukės bei mamytės vardu wub.gif

QUOTE(Rudaakė @ 2009 08 07, 23:32)
labutes... nezinau ka parasyt, nes vos tik kur paskaitau apie Inesa, tai verkt pradedu.... ot silpna, aaaa  blush2.gif  Didziuojuos Tavo stiprybe ir tikejimu, duok Dieve tau sveikatytes ir kad po metuku, kitu, tai liktu tik blogas prisiminimas su kaupu gyvenimiskos patirties.... Mano mergyte taip pat Ugne, todel gal ir jauciuos tarsi tave zinociau labai labai artimai, nezinau kaip issireiksti... sad.gif

Vienoj temutej rasiau, bet gal neuzklydai, tad rasau cia smile.gif  Regis nori vert papuosaliukus? Tuo uzsiimu jau trys metai, tad mielai tau padeciau smile.gif Paziuresiu ka detaliu galiu padovanot, pakonsultuot, pamokyt smile.gif Nebijok man parasyt ir sakyt ko norisi, ka reikia, ka moki, o ka dar ismokt nori  drinks_cheers.gif

Rudaake, tu turbūt neprisimeni manęs, senai senai, mes bendravom klaipėdiečių temoje, tada tu laukeisi smile.gif o aš turėjau dukrytę Ugnytę ir šuniuką Dadą, gyvenom tada prie simonaitytės kalno smile.gif gera ten buvo prie to kalno.....

QUOTE(SECREAT @ 2009 08 08, 00:25)
Inesut,as cia masciau masciau ir sumasciau biggrin.gif melsk Dievuliuka,kad kuo daugiau klienciuku pas mane butu.as kiekvienos savaites uzdarbio vidurki tau pervesiu i saskaitele  4u.gif kad tik moteriskiu ta krize nepaliestu,ir toliau lankytusi,tai be problemu galesiu padeti daugiau  4u.gif na o dabar jau sakau saldziu sapnu,mielosios!Sveikatytes Inesut  wub.gif

aš meldžiuosi, meldžiuosi kiekvieną dieną ir vakarą, meldžiu visiems ir visoms, tokiems geriems ir geroms, džiaugsmo, laimės...kad Dievulis jus ir jūsų šeimas saugotų....
Atsakyti
Dziaugiasi mano sirdis, kad ir as jau kazkiek prisidejau wub.gif Tik sivakar atradau sia tema...
Kokia grazi ir silta MAMA, ir DUKRYTE wub.gif wub.gif wub.gif
Pacios silciausios, tyriausios mintys pasveikimo link wub.gif
Linkiu SVEIKATOS! Kokios laimingos, kad viena kita turit wub.gif
STIPRIAI STIPRIAI, LABAI LABAI linkiu, kad butumet sveikos ir viena salia kitos wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, linkiu visoms labai geros ir šiltos dienelės wub.gif

Dėkoju už dėžes dar kartą, nei vienos tuščios neliko schmoll.gif negalvojau kad tiek daiktų turime su dukryte, tačiau juk jau per metus laiko ketvirtą kart kraustausi unsure.gif Ir labai dėkoju už tai, ką radau tarp maišų blush2.gif bigsmile.gif Nuostabu, kito žodžio nėra, gal galite parašyti į až, savininkė to siurprizo, na labai prašau blush2.gif
Atsakyti
Nors paremti tikrai negaliu,giliai sirdimi tikiu ir meldziuosi,kad Jus pasweiktumete,tepadeda Jums Dievas wub.gif
Atsakyti
skaitau šia temą ir žaviuosi Ung*Ine wub.gif tikiu, kad viskas bus gerai, tau tikrai pasiseks, kitaip ir būti negali wub.gif , nors mažu lašeliu tegaliu prisideti, bet lašelis prie lašelio ir bus visa jūra vilties wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai labai nedaug prisidėjau prie vilčių išsaugojimo, bet tai geriausia mano gimtadienio dovana wub.gif Stiprybės ir mažiau ašarų, nes pro jas nesimato pasaulio ir dukrytės grožio wub.gif
Atsakyti
Šiandien mano diena duoti.
Ugn*Ine, apkabinu Tave ir meldžiuosi. Stiprybės Tau ir tikėjimo wub.gif
Atsakyti