Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

QUOTE(Abo @ 2009 08 07, 19:40)
Merginos, Inesa labai laiminga ir dėkoja visoms kurios prisidėjo, ačiū, dėžių sakė iki soties biggrin.gif  thumbup.gif
Dija, perduok savo mamytei irgi ačiū  biggrin.gif  wub.gif

Ji tik dziaugiasi galedama jums padeti mirksiukas.gif , nedekokit, kiek reikes tiek padesim 4u.gif .
Kad tik Ineselei suteiktu vien dziaugsma ir kuo maziau asareliu, ju tikrai niekam nereikia.
Pinigeliu taip pat pervedem ir dar pervesim, ju tau Ugn*ine nebepritruks.Tau belieka tik stipriai TIKETI! Ir kuo maziau pergyventi, pries operacija tau reikalingas tik poilsis ir ramybe!

Viskas bus gerai!

Papildyta:
QUOTE(kavyte @ 2009 08 07, 20:11)
Taip nusipirko, labai gražią, patogią ir kompaktišką, gražiai įsilieja į butuką. Jau sėdėjom ant jos ir ta proga ir pienu su šakočiu vaišinomės  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija: 07 rugpjūčio 2009 - 20:20
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 07, 12:13)
Mergaites, gal kas turite Paypal, galetumete man padeti prisideti prie Ugnines paremimo. Buvau shiandien musu Banke, tai man uz pervedima bet kokios sumos nuima beveik 30 Eur  blink.gif Ash juos geriau Ugninei padovanociau, nei bankui.. Jei galeciau kam nors per PayPal persiusti pinigelius, o tas "kas nors" pervestu Lietuvoj Ugninei, sutaupytume Ugninei 30 Eur  g.gif

As turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 07, 21:39)
As turiu  4u.gif

Ačiū 4u.gif Jau susitarėm, dabar savaitgalis, tai kitą savaitę bus pinigėliai (manau pirmadienį, antradienį) 4u.gif Tai persiųsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 07 rugpjūčio 2009 - 20:43
QUOTE(kavyte @ 2009 08 07, 22:11)
Taip nusipirko, labai gražią, patogią ir kompaktišką, gražiai įsilieja į butuką. Jau sėdėjom ant jos ir ta proga ir pienu su šakočiu vaišinomės  thumbup.gif

Puiku tongue.gif - vienu rūpestėliu mažiau... Ramaus tau miegelio naujoj lovytėj, Ugninuk. wub.gif O mažiulei irgi nupirko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 07 rugpjūčio 2009 - 20:45
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 07, 19:39)
As turiu  4u.gif

Aciu, jau per Abo pervedziau.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
" Pirkome" mintyse lovytę kartu, dabar džiaugiamės kartu... ir "geriame" pieną su šakočiu kartu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 07, 21:57)
" Pirkome"  mintyse lovytę kartu, dabar džiaugiamės kartu... ir "geriame" pieną su šakočiu kartu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2009 08 07, 21:59)

Kokios jūs visos mielos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 07, 21:45)
Puiku  tongue.gif - vienu rūpestėliu mažiau... Ramaus tau miegelio naujoj lovytėj, Ugninukwub.gif O mažiulei  irgi nupirko?

nemiegu dar ten, dabar esu tėvelių namučiuose, krauname su mamyte visus daiktus į dėžutes. Ačiū jums mergytės,jūs tokios šaunuolės. kad net nėra tinkamų žodžių, esu plepė, bet dabar nežinau ką ir rašyti.....
Lovytė man labai tiko, rytoj ieškosiu mažylei lovelės, manau ryt vakarop jau kraustysimės į butą, suvešim viską, tada vakare su mama, kai dukrytė užmigs, ramiai dėliosime į vietas bigsmile.gif , o kai sudėliosim, niu ką, kviesiu į svečius susipažinti, norėsiu pamatyti tas nuostabias mamytes, kurios man tiek padeda ir kurios tik galės atvykti pas mane blush2.gif ir aišku kurios norės ax.gif Kavyte tu su Devaltuku tikrai būsit ane.......mano mergytės iš onko temutės būsit juk kąąąąą?????????????

o kitos ar būsit?? blush2.gif nu kurį nors vakarą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 07, 23:12)
nemiegu dar ten, dabar esu tėvelių namučiuose, krauname su mamyte visus daiktus į dėžutes. Ačiū jums mergytės,jūs tokios šaunuolės. kad net nėra tinkamų žodžių, esu plepė, bet dabar nežinau ką ir rašyti.....
Lovytė man labai tiko, rytoj ieškosiu mažylei lovelės, manau ryt vakarop jau kraustysimės į butą, suvešim viską, tada vakare su mama, kai dukrytė užmigs, ramiai dėliosime į vietas  bigsmile.gif , o kai sudėliosim, niu ką, kviesiu į svečius susipažinti, norėsiu pamatyti tas nuostabias mamytes, kurios man tiek padeda ir kurios tik galės atvykti pas mane  blush2.gif  ir aišku kurios norės  ax.gif  Kavyte tu su Devaltuku tikrai būsit ane.......mano mergytės iš onko temutės būsit juk kąąąąą?????????????

o kitos ar būsit?? blush2.gif  nu kurį nors vakarą wub.gif

mes kita sav tikiuosi link palangos trauksim..jei imsi svecius,uzvaziuociau ir as.. ax.gif tik turi dar perspeti ko tau reik,ka atvezt..tik tark zodi ir tikrai nesikuklink,nes mums visoms(bent jau as taip manau) gera,kad galime kazkuo padeti,jauciames naudingos.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 07, 22:12)
Kavyte tu su Devaltuku tikrai būsit ane.......mano mergytės iš onko temutės būsit juk kąąąąą?????????????

o kitos ar būsit?? blush2.gif  nu kurį nors vakarą wub.gif

Ir as labai noreciau tave aplankyti, deja atstumas neleidzia...
Bet kai grysiu tikrai tikrai tave aplankysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija: 07 rugpjūčio 2009 - 22:32
labutes... nezinau ka parasyt, nes vos tik kur paskaitau apie Inesa, tai verkt pradedu.... ot silpna, aaaa blush2.gif Didziuojuos Tavo stiprybe ir tikejimu, duok Dieve tau sveikatytes ir kad po metuku, kitu, tai liktu tik blogas prisiminimas su kaupu gyvenimiskos patirties.... Mano mergyte taip pat Ugne, todel gal ir jauciuos tarsi tave zinociau labai labai artimai, nezinau kaip issireiksti... sad.gif

Vienoj temutej rasiau, bet gal neuzklydai, tad rasau cia smile.gif Regis nori vert papuosaliukus? Tuo uzsiimu jau trys metai, tad mielai tau padeciau smile.gif Paziuresiu ka detaliu galiu padovanot, pakonsultuot, pamokyt smile.gif Nebijok man parasyt ir sakyt ko norisi, ka reikia, ka moki, o ka dar ismokt nori drinks_cheers.gif
Atsakyti