Labas visoms... Dieve, kaip aš verkiu dėl Inesos. Netyčia užkliuvo vienos iš forumo dalyvių parašas.... Ašaros byra kaip pupos rodos dėl svetimo žmogaus, bet jaučiuos lyg Inesą seniai pažinočiau. Stiprybės tau, didžiausios stiprybės!!! Pervesiu pinigėlių gydymui, kad tik padėtų... Laikykis Inesa, tu manęs nepažysti, bet aš visa širdimi su tavimi. Jei tik dar kuom nors galėčiau padėti...
Stiprybes jums. Tik nenuleiskite ranku.
Stiprybes.... Tikiu, kad isaus grazus rytas....
Stiprybės Jums ir Jūsų dukrytei
Padėjau kiek leido mano kišenė, atrodo nepažystu žmogaus, bet širdį palietė, nenorėjau likt abejinga. linkiu sėkmės
Merginos, Inesa labai laiminga ir dėkoja visoms kurios prisidėjo, ačiū, dėžių sakė iki soties
Dija, perduok savo mamytei irgi ačiū
Dija, perduok savo mamytei irgi ačiū
Šaunu, kad Inesėlei tai suteikė džiaugsmo.. apie ją patalpinau ir savo svetainėje ir draugams išsiuntinėjau...pervedžiau pinigėlių ir dar pravesiu.. tikrai tikiu, kad viskas bus gerai..
Pagaliau baiges mano ilgiausi sios savaites darbai..poros dienu atlyginima skirsiu Inesai ir jos mergytei..tik pervesti galesiu ryt..pazadu,kad tai dar ne galutine suma bus Inesa,tik buk gerute,nepasiduok!norim matyti tave kovojancia!visos zinom,kad tu gali!isaus geresnis rytojus,tik buk kantri buckis Jums abiems su dukriuku
QUOTE(pakasiukas @ 2009 08 07, 17:14)
Kazin kaip sekasi Ugn*Ine - ar nusiziurejo lova?
Taip nusipirko, labai gražią, patogią ir kompaktišką, gražiai įsilieja į butuką. Jau sėdėjom ant jos ir ta proga ir pienu su šakočiu vaišinomės
QUOTE(kavyte @ 2009 08 07, 20:11)
Taip nusipirko, labai gražią, patogią ir kompaktišką, gražiai įsilieja į butuką. Jau sėdėjom ant jos ir ta proga ir pienu su šakočiu vaišinomės