Sveikos, nuvaziuokit i Arena, Silit virtuves indai, viskas sutarta, mama parinks.
Pati esu ne LT galeciau atvesti, deja... Ten labai maziukas skyrelis, salia YSKo, ji dirba viena, taip kad atpazinsit Jai viskas perduota, kad atvaziuosit apie 18 val.
Sekmes mergaites
Susisiekiau su vyru, deziu galim parupinti sociai, visokiu dydziu, sake, gali, kad ir dabar kas nors atvaziuoti pas ji i darba.
Dabar nėra Ugninės namuose, bus vakare. Jei kils bėdų, parašysim, ačiū O jei ką, gal ryt (jei pritrūks)?
Dija, perduosiu informaciją, ačiū
Dija, perduosiu informaciją, ačiū
Jungiuosi į palaikymo komandą Stiprybes tau
Ačiū, mergaitės, kai Inesa prisijungs, ji tikėkimės parašys jei pritrūks, susiorganizuosit jeigu ką, bet gal užteks
Ryt manęs nebus
Ryt manęs nebus
QUOTE(Dija @ 2009 08 07, 15:21)
As taip pat negalesiu ryt,
Čia gi pulkas šauniausių mamyčių
Jeigu truks deziu, as galesiu ryt is ryto (tik si vakara vakare negalesiu)
QUOTE(Pienė * @ 2009 08 07, 15:33)
Jeigu truks deziu, as galesiu ryt is ryto (tik si vakara vakare negalesiu)
Tavo informaciją, dar vienos mamytės siūlomą pagalbą dėl dėžių perduosiu jai į a.ž., nes ji gal lakstys, nesuskaitys visko. Ačiū, mergaitės, kokios jūs visos fainos, eina sau
QUOTE(Abo @ 2009 08 07, 15:37)
Tavo informaciją, dar vienos mamytės siūlomą pagalbą dėl dėžių perduosiu jai į a.ž., nes ji gal lakstys, nesuskaitys visko. Ačiū, mergaitės, kokios jūs visos fainos, eina sau
gerai
Mano kontaktus dar zino viena forumiete SVETA K, kuri taip pat, manau, i si skyreli uzeina
QUOTE(Pienė * @ 2009 08 07, 16:48)
gerai
Mano kontaktus dar zino viena forumiete SVETA K, kuri taip pat, manau, i si skyreli uzeina
Aga
Kazin kaip sekasi Ugn*Ine - ar nusiziurejo lova?