Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

Sveikos, nuvaziuokit i Arena, Silit virtuves indai, viskas sutarta, mama parinks.
Pati esu ne LT galeciau atvesti, deja... Ten labai maziukas skyrelis, salia YSKo, ji dirba viena, taip kad atpazinsit mirksiukas.gif Jai viskas perduota, kad atvaziuosit apie 18 val.
Sekmes mergaites 4u.gif
Atsakyti
Susisiekiau su vyru, deziu galim parupinti sociai, visokiu dydziu, sake, gali, kad ir dabar kas nors atvaziuoti pas ji i darba.
Atsakyti
Dabar nėra Ugninės namuose, bus vakare. Jei kils bėdų, parašysim, ačiū bigsmile.gif O jei ką, gal ryt (jei pritrūks)?

Dija, perduosiu informaciją, ačiū smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi į palaikymo komandą 4u.gif 4u.gif Stiprybes tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, kai Inesa prisijungs, ji tikėkimės parašys jei pritrūks, susiorganizuosit jeigu ką, bet gal užteks 4u.gif
Ryt manęs nebus
Atsakyti
As taip pat negalesiu ryt, nes neturiu savaitgaliais, kolkas, interneto gero verysad.gif .Jei truks, nuvaziuokite ryt vel pas mano mamuka, ji ir ryt dirbs, parinks jums dezuciu mirksiukas.gif .Zinote kur dirba, pades mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija @ 2009 08 07, 15:21)
As taip pat negalesiu ryt,

Čia gi pulkas šauniausių mamyčių group.gif
Atsakyti
Jeigu truks deziu, as galesiu ryt is ryto mirksiukas.gif (tik si vakara vakare negalesiu)
Atsakyti
QUOTE(Pienė * @ 2009 08 07, 15:33)
Jeigu truks deziu, as galesiu ryt is ryto  mirksiukas.gif (tik si vakara vakare negalesiu)

Tavo informaciją, dar vienos mamytės siūlomą pagalbą dėl dėžių perduosiu jai į a.ž., nes ji gal lakstys, nesuskaitys visko. Ačiū, mergaitės, kokios jūs visos fainos, eina sau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 07 rugpjūčio 2009 - 14:39
QUOTE(Abo @ 2009 08 07, 15:37)
Tavo informaciją, dar vienos mamytės siūlomą pagalbą dėl dėžių perduosiu jai į a.ž., nes ji gal lakstys, nesuskaitys visko. Ačiū, mergaitės, kokios jūs visos fainos, eina sau  bigsmile.gif  thumbup.gif

gerai mirksiukas.gif

Mano kontaktus dar zino viena forumiete SVETA K, kuri taip pat, manau, i si skyreli uzeina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienė * @ 2009 08 07, 16:48)
gerai  mirksiukas.gif

Mano kontaktus dar zino viena forumiete SVETA K, kuri taip pat, manau, i si skyreli uzeina  mirksiukas.gif

Aga mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazin kaip sekasi Ugn*Ine - ar nusiziurejo lova? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti