Stiprybės ir tikėjimo tau, prisidėjau ir aš truputėlį
Ugn*Ine,
palinkesiu vilties ir tikejimo , kad viskas bus gerai
nepasiduok ir neprarask vilties kad ir kaip sunku butu, turi mazyti, bet galinga varikliuka- savo dukryte
stiprybes jums abiems ir dar daug graziu akimirku su dukriuku
palinkesiu vilties ir tikejimo , kad viskas bus gerai
nepasiduok ir neprarask vilties kad ir kaip sunku butu, turi mazyti, bet galinga varikliuka- savo dukryte
stiprybes jums abiems ir dar daug graziu akimirku su dukriuku
ugnyte,tau daug stiprybes ir zinok mes visos su tavimi ir uz tavo ir tavo sveikatele,kiek galimybes leidzia ,jauciu ,kad visos ir padeda,kas materialiai,o kas moraliai
Net nerandu zodziu . Stiprybes ir neprarask vilties pasveikti. Dieve kaip skaudu kai jauna mamyte priversta iskesti tokius likimo isbandymus. Tikiu kad Tau viskas bus gerai ir isauginsi savo mergyte, kuri taps grazia ir protinga moterim tokia kaip tu.
Prisidejau ir as trupineliu
Prisidejau ir as trupineliu
Mergaites, gal kas turite Paypal, galetumete man padeti prisideti prie Ugnines paremimo. Buvau shiandien musu Banke, tai man uz pervedima bet kokios sumos nuima beveik 30 Eur Ash juos geriau Ugninei padovanociau, nei bankui.. Jei galeciau kam nors per PayPal persiusti pinigelius, o tas "kas nors" pervestu Lietuvoj Ugninei, sutaupytume Ugninei 30 Eur
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 07, 12:13)
Mergaites, gal kas turite Paypal, galetumete man padeti prisideti prie Ugnines paremimo. Buvau shiandien musu Banke, tai man uz pervedima bet kokios sumos nuima beveik 30 Eur Ash juos geriau Ugninei padovanociau, nei bankui.. Jei galeciau kam nors per PayPal persiusti pinigelius, o tas "kas nors" pervestu Lietuvoj Ugninei, sutaupytume Ugninei 30 Eur
Turiu, manęs galit nebijot
Bet gal ji pati turi, reik palaukt kada grįš.
QUOTE(Abo @ 2009 08 07, 10:19)
Abejoju, ar ji pati turi... bet palaukim... Tada man i AZ savo kontaktus parashykit, man regis E-Mailo ir vardo reikia
QUOTE(Pinacea @ 2009 08 07, 12:43)
Abejoju, ar ji pati turi... bet palaukim... Tada man i AZ savo kontaktus parashykit, man regis E-Mailo ir vardo reikia
aha, man irgi taip atrodo, einu prisiregistruosiu, pažiūrėsiu tiksliai. Man į Virtuoną nueitų, o tada iš virtuono galima vest kam nori
------
Dar galima prisiregistruoti entropay.com Ten pervedus galima vest į bet kokią šalį, tik užtrunka apie 4 dienas. Ima pusę procento už pervedimą į entropay ir dar pusę procento kiek pervesi iš entropay į sąskaitą. Yra ten apribojimai, t.y. į tą virtualią kortelę gali pervest nuo 10 (svarų, gal doleriams ar eurams kitaip, čia kaip pasirenki), tačiau iš jos galima pervest jau nuo 1 (svaro).
Va radau info, gal bus aiškiau ir kam pravers Apie entropay Tik ten doleriais žmogus užsiregistravęs (kai jau pasirenki vieną valiutą, negali keist)
Stiprybės ir vilties Nuoširdžiai linkiu, kad likimas dovanotų dar daug daug metų džiaugtis gyvenimu
Klaipėdiečiai, kas labai labai norit padėt? Reikia kartoninių dėžių, deja tai sunkoka užduotis, nes dabar jas dažniausiai iškart plėšo, vyras pervažiavo per kelias, rado tik tris, kurias sakė iš vežimėlių ištraukė.
Gal galit kas padėt, a? Ir būt gerai, kad kas parašytų, kas imasi. Reikia šiandien, iki vakaro. Sakė daug, o kiek tas daug neaišku, tris turi, tai gal dar dešimt
Gal galit kas padėt, a? Ir būt gerai, kad kas parašytų, kas imasi. Reikia šiandien, iki vakaro. Sakė daug, o kiek tas daug neaišku, tris turi, tai gal dar dešimt