Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

QUOTE(Lindra @ 2009 08 06, 23:53)
Inesa, STIPRYBĖS

Ačiū Linda...
Atsakyti
QUOTE(kazačka @ 2009 08 06, 22:49)
MERGAITES, UGNINES OPERACIJOS DIENA IR VALANDA, NORS TRUPUTI METAM SAVO DARBELIUS IR PASIMELSKIM DIEVULIUI, KAD VISKAS PAVYKTU KAIP GALIMA GERIAU  wub.gif

4u.gif mes visa sirdimi su tavim Ugn*Ine. Stiprybes 4u.gif

Kazkas temoje buvo uzsimine apie specialu ciuzini. Gal zinote, kokio reikia, kokios firmos? Kokios turi buti funkcijos? Is kokios medziagos?
Norisi padeti, bet bijau is nezinojimo pakenkti... 4u.gif
Lauksiu atsakymu
Atsakyti
Pervertino žurnalistė žmogaus stiprybę... Gink Dieve, nekaltinu, manau, kad straipsnis labai reikalingas.
Inesa, pažiūrėk į reikalą kitaip- ką tokio super naujo sužinojai? Kad rizikinga, kad bus sunku? Juk žinojai. Dabar tik viskas įvilkta į medicininius terminus su aibe įjungtų saugiklių. Na medikus galima suprasti, jie taip šneka (aš finansininkė- kai pašneku, nuo manęs irgi žmonės kraupsta bigsmile.gif ). O ir žadėt kažką jiems sunku, ne dievai. Kai viskas bus gerai- žinai kaip didžiuosis ir kokie straipsniai bus 4u.gif O prognozės... Nu čia kaip orą spėt (šiemet niekas nepasitvirtino mirksiukas.gif ).
Aš užaugau nedideliame miestelyje. Vajetau, kokių istorijų galiu papasakot, ten visi "po viena kaldra miega". Su viena moteriške kaimynės n kartų atsisveikint ėjo. Ir taip jau kokių 20 metų, o gal dar daugiau vis eina...
O finansines problemas padėsim išspręst, labai tikiu, nes gerų žmonių daug.
Ir dar. Gyvenu Karoliniškėse, nuo Lazdynų ligoninės man su mašiniuku- 10 minučių. O ir ligoninė jau "sava", pati ten ne kartą operuota ir tėtį slaugiau. Visus kelius žinau. Jei ką perduot- atvežt, parvežt, nupirkt- visada prašom. Nenoriu įkyrėt, bet labai prašau- neatsisakyk pagalbos. Vat butas tik mano nedidukas, tai su nakvynėm ne taip lengva, ale pailsėt , pasidėt- irgi visada prašom.
Išsiverk. Padeda. Neliks ašarų, pradėsi blaiviai mąstyt.
Meldžiuosi už TAVE.

P.S. Kokios Jūs abi gražios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kandis: 06 rugpjūčio 2009 - 23:22
QUOTE(pakasiukas @ 2009 08 07, 00:09)
4u.gif mes visa sirdimi su tavim Ugn*Ine. Stiprybes  4u.gif

Kazkas temoje buvo uzsimine apie specialu ciuzini. Gal zinote, kokio reikia, kokios firmos? Kokios turi buti funkcijos? Is kokios medziagos?
Norisi padeti, bet bijau is nezinojimo pakenkti...  4u.gif
Lauksiu atsakymu

turiu tokį, nelabai jis man padeda, ligoninėje buvo gerai bet namie nelabai skausmas čia ne nugaros, čia skausmas kai kaulą ėda navikas... verysad.gif

bet tą čiužinį kur turiu tikrai panaudosiu po operacijos... dėkoju tiek gerų žmo nių vienoje vietoje dar nesu sutikusi...
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2009 08 06, 23:53)

Kas prieina prie Ugn*Ines puslapelio,gal gerai butu patalpint jos paskutini postą į tą puslapėlį? Na bent jau tokia mano mintis  ax.gif  Jau papaltinau info kiek galėjau e'mailu ir kt. puslapiuose.
Papildyta:

as irgi manau, kad si posta reiketu ideti... cia labai tiksliai parasyta, kam konkreciai reikalinga parama (kad zmones is salies zinotu mazdaug)...

taip pat, pirmame psl desineje puseje kur rasoma, kur pervesti lesas: reiketu isskirti aiskiau: pervesti lesas Lietuvoje - ir stulpeliu surasyti info.. ir is naujos eilutes taip pat: pervedant lesas is uzsienio.. ir vel tvarkingai stulpeliu, ypac kai bus uzsienio kalba, kad zmones is karto aiskiai matytu kur pervesti ir kam ir nesusimaisytu. Gal kita spalva net paryskinti (pvz melyna) kur skirta LT pervedimams, o kur is kitu saliu.. nes dabar mums aisku, o siaip daug teksto neisskiriant nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(kandis @ 2009 08 07, 00:17)
Pervertino žurnalistė žmogaus stiprybę... Gink Dieve, nekaltinu, manau, kad straipsnis labai reikalingas.
P.S. Kokios Jūs abi gražios.

Deja žurnalistė ne prie ko..ji tik uždavė daktarui klausimus, o aš šnd jo atsakymus gavau į savo el.paštą ir turiu nuspręsti ar noriu viešinti šią info žurnalistei ar ne..vat kaip yra, čia mano daktaro žodžiai ir mintys...

labanakt, pavargau...

Viską kas susiję su tuo puslapiu, visas pastabas rašykit man į až, dėkoju
Atsakyti
Laikykis ir kovok 4u.gif As tavo istorija jau seniai seku ir visada laikiau kumscius, kad tik tu issikapstytum. Paplatinau tavo puslapi kur galejau, gal taip dar daugiau zmoniu atsisauks, ne tik is SM'o
Atsakyti
Stiprybes tau Ugn*Ine 4u.gif Noriu paklausti, kaip tu vazineji i Vilniu? Autobusu? Jei taip, bandyciau "pramust" koki nemokama bilieta-dirbu autobusu kompanijoj, tiesa ne Klaipedos, bet pabandyt galima.
Atsakyti
Ugn*Ine kovok kaip tik gali - mintimis, tikėjimu, viltimi. Jungiuosi į palaikymo komandą 4u.gif
Atsakyti
Laikykis Ugn*Ine, visa sirdimi uz tave melsiuos
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2009 08 06, 21:27)
Nmančiuk, nedaryk tarpelių tarp skaičių, jei bandai nukopinti sąskaitos numerį ir įkelti į banko pavedimą  4u.gif

Tikrai,pavyko,aciu labai,Laisvuze 4u.gif
Atsakyti
Ugnine laikykis, tikejimas daro stebuklus, bent truputi prisidedam 4u.gif
Atsakyti