Pervertino žurnalistė žmogaus stiprybę... Gink Dieve, nekaltinu, manau, kad straipsnis labai reikalingas.
Inesa, pažiūrėk į reikalą kitaip- ką tokio super naujo sužinojai? Kad rizikinga, kad bus sunku? Juk žinojai. Dabar tik viskas įvilkta į medicininius terminus su aibe įjungtų saugiklių. Na medikus galima suprasti, jie taip šneka (aš finansininkė- kai pašneku, nuo manęs irgi žmonės kraupsta
). O ir žadėt kažką jiems sunku, ne dievai. Kai viskas bus gerai- žinai kaip didžiuosis ir kokie straipsniai bus
O prognozės... Nu čia kaip orą spėt (šiemet niekas nepasitvirtino
).
Aš užaugau nedideliame miestelyje. Vajetau, kokių istorijų galiu papasakot, ten visi "po viena kaldra miega". Su viena moteriške kaimynės n kartų atsisveikint ėjo. Ir taip jau kokių 20 metų, o gal dar daugiau vis eina...
O finansines problemas padėsim išspręst, labai tikiu, nes gerų žmonių daug.
Ir dar. Gyvenu Karoliniškėse, nuo Lazdynų ligoninės man su mašiniuku- 10 minučių. O ir ligoninė jau "sava", pati ten ne kartą operuota ir tėtį slaugiau. Visus kelius žinau. Jei ką perduot- atvežt, parvežt, nupirkt- visada prašom. Nenoriu įkyrėt, bet labai prašau- neatsisakyk pagalbos. Vat butas tik mano nedidukas, tai su nakvynėm ne taip lengva, ale pailsėt , pasidėt- irgi visada prašom.
Išsiverk. Padeda. Neliks ašarų, pradėsi blaiviai mąstyt.
Meldžiuosi už TAVE.
P.S. Kokios Jūs abi gražios.