Inesiuk noreciau tave labai labai apkabinti, bet tikek kad ir si karta pasiseks. Juk po sepsio klaipedoje tave irgi jau buvo palaidoje, o tavo mama nenuleido ranku ir esi gyva, tad ir si karta netikek visomis gydytoju spelionemis, tai tik speliones, viskas gali pasisukti ir i gera puse, juk tai dar ne verdiktas. Zodis "abejotina" juk suteikia daugiau vilties negu "neimanoma".
Tikiu kad visi musu paguodos zodziai prasvilpia pra ausis kaip vejas, juk esam taip toli nuo tavo kanciu ir tikiuos nei vienai neteks taves is tikruju suprasti, bet zinau kad visos linkim tau pasveikti. As sakiau tau kad neesu labai dievobaiminga ar pan bet meldziuos uz tave tikrai nuosirdziai ir tikiu kad mano maldele prisides prie to viso palaikymo kuri gauni.
Nezinia ziaurus dalykas varantis is proto, bet tikejimas gali ji praskaidrinti.
Inesa, nebekankink saves, leisk pagaliau sau pailseti...Atsikvek giliai ir susiimk vardan saves, dukrytes, teveliu...nurimk ir nebeverk bent kuri laika...cia tiek daug graziu minciu ir zodziu, palinkejimu, tiesiog isikaityk i juos ir patikek jais...ismok apgauti save vardan poilsio, kurio tau labai siuo metu reikia...tukstanciai zmoniu siuo metu meldziasi uz tave, Dievas negali neisgirsti......
Įsibroviau čia, norėdama palaikyt, palinkėt, paguost, nors kruopelyte sustiprint tokios ir taip be galo stiprios moters tikėjimą. Nesu buvus, kaip sakai, ant "va taip ir va tiek" ribos, bet žinau, ką reiškia skausmas iš kitos pusės - vienąkart į mano ašaras dėl sūnaus gydytojai nusukdami akis kartojo tik žodžius: "nebent stebuklas... ". Jis - tas stebuklas, visų nuostabai, įvyko. Ir aš, nors gal tai kvaila kitų ausiai ir supratimui, esu įsitikinus, kad prie to didele dalim prisidėjo mylinčios, geros, artimos širdys, jų palaikymas, maldos ir tikėjimas. Tau tiesiog negali nepasisekti - dėl tos pačios priežasties. Pažiūrėk, kokią palaikymo komandą turi, kiek gerų minčių supa Tave! Liga neatsilaikys prieš tokią jėgą.
Nepasiduok, būk gera...
Nepasiduok, būk gera...
Dabar ieškau sau ir dukrytei lovytes, nes mano ir Ugnytės jau visiškai netinkamos gulėt, skausmai didžiuliai šitoj lovoje miegant, bet niekaip nerandu tinkamų, kad kaina ir kokybė tiktų...tačiau
Dabar labai noriu visų Jūsų paprašyti, perduokite mano puslapėlį visiems visiems kam galite,reikia pinigų viskam ir operacijai, ir pooperaciniam gydymui, paskui važinėjimui vėl į chemoterapiją iš Klaipėdos į Vilnių, reikia palatoms, daktarams, maistui, butui, paskolai, darželiui, vaistams....viskam kad išgyvenčiau, mano ex vyras nemoka alimentų jau daugiau nei metus laiko, per tiek laiko sumokėjo tik kelis kartus, deja nt antstoliai jam nieko padaryt negali...Gyvensiu tik iš invalidumo, tačiau mano mielieji, vis gi.....
jei gyvenimas apsivers aukštyn kojomis, ir deja, šitą kovą aš pralaimėsiu, labai prašau jūsų surinkite pinigėlių tiek, kad galima būtų išmokėti mano paimtą būsto paskolą biški daugiau nei 30 000 lt, ir iš mano dukrytės bankas neatimtų to mūsų mažiuko vos 20 kv.m. butuko...Noriu, kad ji turėtų savo butelį, kaip mamytės dovanėlę, ten sukauptus mūsų prisiminimus.........surinkite nors mažytę dalį, nes Ugnytė tėčio kaip ir neturi, ji turi mane ir senelius...
Negaliu daugiau rašyti, atsiprašau....
Dabar labai noriu visų Jūsų paprašyti, perduokite mano puslapėlį visiems visiems kam galite,reikia pinigų viskam ir operacijai, ir pooperaciniam gydymui, paskui važinėjimui vėl į chemoterapiją iš Klaipėdos į Vilnių, reikia palatoms, daktarams, maistui, butui, paskolai, darželiui, vaistams....viskam kad išgyvenčiau, mano ex vyras nemoka alimentų jau daugiau nei metus laiko, per tiek laiko sumokėjo tik kelis kartus, deja nt antstoliai jam nieko padaryt negali...Gyvensiu tik iš invalidumo, tačiau mano mielieji, vis gi.....
jei gyvenimas apsivers aukštyn kojomis, ir deja, šitą kovą aš pralaimėsiu, labai prašau jūsų surinkite pinigėlių tiek, kad galima būtų išmokėti mano paimtą būsto paskolą biški daugiau nei 30 000 lt, ir iš mano dukrytės bankas neatimtų to mūsų mažiuko vos 20 kv.m. butuko...Noriu, kad ji turėtų savo butelį, kaip mamytės dovanėlę, ten sukauptus mūsų prisiminimus.........surinkite nors mažytę dalį, nes Ugnytė tėčio kaip ir neturi, ji turi mane ir senelius...
Ugn*Ine, būk gera, tik nenuleisk rankų, tik nepasiduok. Šalia savęs turiu du stebuklingus išgijimo atvejus, kai jau beveik laidotuvėms ruošėmės, bet nugalėjo tą zarazą vėžį, pradėjau tikėt, kad vistik įveikiamas jis. Stiprybės, ištvermės ir sveikatos
Būtų gerai surinkti pinigėlių paskolai ir jai grąžinti, kad nebekamuotų bent ji Inesos, nes reikia gydymui, pragyvenimui, būtų ramu jei atiduotų
Būtų gerai surinkti pinigėlių paskolai ir jai grąžinti, kad nebekamuotų bent ji Inesos, nes reikia gydymui, pragyvenimui, būtų ramu jei atiduotų
Vis paskaitau, Ugni*ne, apie tave, bet taip ir nedrįstu parašyti, tik kaskart susigraudinu iki ašarų...Tu tokios šiltos, tyros širdelės, neeilinis žmogutis...ir nuostabią dukrytę turi...laikykis, kovok, nepasiduok, gyvenk dėl savo mergytės, dėl savęs...pasimelsiu, uždegsiu žvakelę už tave...
Mieloji, saunuole, kovok, nepasiduok tik!!!
sumokesim mes uz paskola, padesim kuo galesim, nagi mergaites, darom, siunciam visiem emeilus ir prasom kad nusiustu kitiem, dedam i skype profili info, rasom per interneta, kur tik galim!!! kad tik musu mylima mamyte galetu nesirupinti del tokiu dalyku kaip paskola ir pragyvenimas, kad galetu susikaupti kovai su liga!
Mieloji, tai nebus tavo paskutine savaite, patikek, o gydytojai- na zinai gydytojai apsidrausdami visada tirstina spalvas, o zurnalistai dar padramatizuoja. saunuole kad neatsisakei kreiptis i zurnalistus, as tikiu kad daug sirdziu plakancios vienu ritmu pasieks ta, kuris aukstybese ir jis neleis kad nutiktu kas bloga!
MERGAITES, UGNINES OPERACIJOS DIENA IR VALANDA, NORS TRUPUTI METAM SAVO DARBELIUS IR PASIMELSKIM DIEVULIUI, KAD VISKAS PAVYKTU KAIP GALIMA GERIAU
sumokesim mes uz paskola, padesim kuo galesim, nagi mergaites, darom, siunciam visiem emeilus ir prasom kad nusiustu kitiem, dedam i skype profili info, rasom per interneta, kur tik galim!!! kad tik musu mylima mamyte galetu nesirupinti del tokiu dalyku kaip paskola ir pragyvenimas, kad galetu susikaupti kovai su liga!
Mieloji, tai nebus tavo paskutine savaite, patikek, o gydytojai- na zinai gydytojai apsidrausdami visada tirstina spalvas, o zurnalistai dar padramatizuoja. saunuole kad neatsisakei kreiptis i zurnalistus, as tikiu kad daug sirdziu plakancios vienu ritmu pasieks ta, kuris aukstybese ir jis neleis kad nutiktu kas bloga!
MERGAITES, UGNINES OPERACIJOS DIENA IR VALANDA, NORS TRUPUTI METAM SAVO DARBELIUS IR PASIMELSKIM DIEVULIUI, KAD VISKAS PAVYKTU KAIP GALIMA GERIAU
Nuo pat pradžios seku šią temą... Kaskart susigraudinu,o nuėjus nuo pc mintimis dažnai būnu su Ugn*Ine Jungiuosi ir aš į Tavi palaikymo komandą Meldžiuos už Tave bei Tavo šeimą ir tikiu kad visų mūsų maldos bei linkėjimai padės įvykti dar vienam stebuklui.
Šįvakar pasistenk vieną- kaip nors nuvyt tas blogas mintis į šoną ir pailsėt ryt viskas gal atrodys truputį geriau. Mes visi labai pasistengsim kaip nors išspręst tą klausimą su paskola. Tu tik nors kiek pailsėk...
Kas prieina prie Ugn*Ines puslapelio,gal gerai butu patalpint jos paskutini postą į tą puslapėlį? Na bent jau tokia mano mintis Jau papaltinau info kiek galėjau e'mailu ir kt. puslapiuose.
Papildyta:
Šįvakar pasistenk vieną- kaip nors nuvyt tas blogas mintis į šoną ir pailsėt ryt viskas gal atrodys truputį geriau. Mes visi labai pasistengsim kaip nors išspręst tą klausimą su paskola. Tu tik nors kiek pailsėk...
Kas prieina prie Ugn*Ines puslapelio,gal gerai butu patalpint jos paskutini postą į tą puslapėlį? Na bent jau tokia mano mintis Jau papaltinau info kiek galėjau e'mailu ir kt. puslapiuose.
Papildyta:
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 06, 22:42)
Dabar ieškau sau ir dukrytei lovytes, nes mano ir Ugnytės jau visiškai netinkamos gulėt, skausmai didžiuliai šitoj lovoje miegant, bet niekaip nerandu tinkamų, kad kaina ir kokybė tiktų...tačiau
Inesa, STIPRYBĖS