QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 06, 19:53)
Ugninuk , kokie tie atsakymai? Ko nespėsi?
Ai mergytės, prisiverkiau kiek, atrodo sprogsiu nuo ašarų, iš kur jų tiek daug?? Žurnalistai uždavė klausimus mano daktarui, gavau tuos klausimus ir atsakymus, kai kurie atsakymai mane labai nuliūdino....
"1. Šis piktybiškas tumoras (Ewing sarkoma) neturi aiškių ribų, yra peraugęs gretimus organus, todėl radikalus pašalinimas dubens srityje yra labais sudėtingas. Prieš tai atliktos operacijos, buvęs infekcinis procesas labai pakeičia anatomiją, dėl susidariusių randų sunku atskirti audnius ir organus jų nepažeidžiant. Tam, kad neliktų pakitusių ląstelių organizme, tumoras turėtų būti pašalintas su 4-5 cm aplinkinių sveikų audinių sluoksniu. Dėja taip padaryti dubenyje neįmanoma. Kraujagyslių ir nervų pluoštas yra vos už keliolikos milimetrų nuo pažeistų audinių. Operacija didelės apimties, pavojinga gyvybei, galimos beveik visos įmanomos komplikacijos tiek operacinės, tiek pooperacinės. Pacientė jau yra buvusi kraštutinai sunkioje būklėje po vienos iš buvusių operacijų. Po operacijos bus vėl tęsiama chemoterapija. Išliks didelė rizika, jog tumoras gali vėl atsinaujinti. Taip pat ateityje teks spręsti didelės dalies dubens kaulų pašalinimo ortopedines pasekmes.
2.Pasveikimo galimybė abejotina.
Aš tap bijau, kad tai nebūtų paskutinė savaitė su dukrele, Viešpatie, išsikraustysiu iš proto
Žinot aš suprantu, jūs mane raminate, tačiau...tai beprasmiška, kadangi vargu ar bet kuri iš jūsų mąstytų blaiviai ir ramiai kai žinotumėte ir sirgtumėte va taip ir va tiek....ačiū jums, aš dar pakankamai gerai laikausi, tačiau kaukti, tai vienintėlis dalykas kur man yra duotas ir kuri aš dabar galiu daryti, galbūt man pagerės...kitaip savo skausmo aš išreikšti nemoku........
Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....