Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Ugn*Inei pasveikti

QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 06, 16:58)
drinks_cheers.gif As irgi taip manau ir dar juk yra dukryte,jai reikes gal ir aukles ,jeigu Ugnine gules metus po operaciju ir mes visos zinom kiek dabar kainuoja vaistai,maistas,vanduo .Man katik skambino zurnaliste,labai svelni moteris,turinti patirties,jau padejusi ne vienam ligoniukui,ji tikrai nerasys ir neklausines apie asmeninius dalykus.Bet kaip ikalbeti Ugnine? Be jos sutikimo as nieko napasakosiu.Straipsnis iseitu jai si sestadieni...

as ir manau, kad reiketu sutikti smile.gif nelinkime mes Tau blogo, patikek. sutik ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2009 08 06, 15:31)
na kad dariau is swedbanko...reiks gal darkart bandyt

daryk dar karta...man iš pirmo kart nepasisekė iš seb banko...pamėginau antra kart ir viskas ok buvo
Atsakyti
prisidėjau mažu lašeliu, aplinkybės kitaip neleidžia, labai nuoširdžiai linkiu sveikatos, ištvermės ir kantrybės, aš tikiu, kad viskas bus gerai, kitaip negali būti, Jūs esat reikalinga pačiam brangiausiam žmogučiui wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2009 08 04, 11:07)
Ugninuke Tavo reikaliukas dabar sveikti ir pasveikti, o mes Tavim pasirupinsim, palaikysim.

QUOTE(julijajus @ 2009 08 04, 11:37)
Mieloji, apkabinu visa siela, be galo liūdna skaityt tavo žinutę.

Mes su tavimi. 4u.gif

ačiū Jums visiems labai tik kažkaip šiandien gavus daktaro atsakymus, man taip bėga ašaros...nespėsiu nieko....Ne gi Dievulis mano kruvino šauksmo negirdi.........
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 06, 20:32)
ačiū Jums visiems labai tik kažkaip šiandien gavus daktaro atsakymus, man taip bėga ašaros...nespėsiu nieko....Ne gi Dievulis mano kruvino šauksmo negirdi.........

kas nutiko? nesijaudink 4u.gif mes visos su Tavimi 4u.gif
Atsakyti
Ugninuk wub.gif , kokie tie atsakymai? Ko nespėsi?
Atsakyti
Ugn*Ine perskaičiau ir apsiašarojau, iki šiol gerklėj gumulas stovi... Prisidedu ir aš nors kiek prie šios pagalbos, nes žinau, mačiau, kaip žmonės kenčia, nuleidžia rankas, neištveria skausmo kaip fizinio taip ir dvasinio verysad.gif
Linkiu tau begalines stiprybes, kantrybės, sveikatos ir sėkmės. Ir mes visi lauksime stebuklo kartu su tavimi, svarbiausia nenuleisk ranku dėl savo stebuklėlio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2009 08 06, 14:31)
na kad dariau is swedbanko...reiks gal darkart bandyt

Nmančiuk, nedaryk tarpelių tarp skaičių, jei bandai nukopinti sąskaitos numerį ir įkelti į banko pavedimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 06, 19:32)
Spėsi, viską suspėsi, verksi vieną dieną iš džiaugsmo kai viskas bus praeity. Esi pervargus, mintys visokios kabinasi, gaila, kad negali pamiegoti ir ramiau toliau tikėti visa širdim 4u.gif

Konsultacija Vokietijoje, mamytės, ką manot?
I, nenuleisk rankų, nelaidok savęs, nusiramink ir mąstyk blaiviai, kad ir kaip sunku būtų. Atsakymas baisus, perskaičiau kitoje temoje, bet pripažinkim, žmogaus galimybės neribotos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 06 rugpjūčio 2009 - 20:56
QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 06, 19:53)
Ugninuk wub.gif , kokie tie atsakymai? Ko nespėsi?

Ai mergytės, prisiverkiau kiek, atrodo sprogsiu nuo ašarų, iš kur jų tiek daug?? Žurnalistai uždavė klausimus mano daktarui, gavau tuos klausimus ir atsakymus, kai kurie atsakymai mane labai nuliūdino....

"1. Šis piktybiškas tumoras (Ewing sarkoma) neturi aiškių ribų, yra peraugęs gretimus organus, todėl radikalus pašalinimas dubens srityje yra labais sudėtingas. Prieš tai atliktos operacijos, buvęs infekcinis procesas labai pakeičia anatomiją, dėl susidariusių randų sunku atskirti audnius ir organus jų nepažeidžiant. Tam, kad neliktų pakitusių ląstelių organizme, tumoras turėtų būti pašalintas su 4-5 cm aplinkinių sveikų audinių sluoksniu. Dėja taip padaryti dubenyje neįmanoma. Kraujagyslių ir nervų pluoštas yra vos už keliolikos milimetrų nuo pažeistų audinių. Operacija didelės apimties, pavojinga gyvybei, galimos beveik visos įmanomos komplikacijos tiek operacinės, tiek pooperacinės. Pacientė jau yra buvusi kraštutinai sunkioje būklėje po vienos iš buvusių operacijų. Po operacijos bus vėl tęsiama chemoterapija. Išliks didelė rizika, jog tumoras gali vėl atsinaujinti. Taip pat ateityje teks spręsti didelės dalies dubens kaulų pašalinimo ortopedines pasekmes.
2.Pasveikimo galimybė abejotina.

Aš tap bijau, kad tai nebūtų paskutinė savaitė su dukrele, Viešpatie, išsikraustysiu iš proto verysad.gif Žinot aš suprantu, jūs mane raminate, tačiau...tai beprasmiška, kadangi vargu ar bet kuri iš jūsų mąstytų blaiviai ir ramiai kai žinotumėte ir sirgtumėte va taip ir va tiek....ačiū jums, aš dar pakankamai gerai laikausi, tačiau kaukti, tai vienintėlis dalykas kur man yra duotas ir kuri aš dabar galiu daryti, galbūt man pagerės...kitaip savo skausmo aš išreikšti nemoku........

Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 06, 22:05)
kadangi vargu ar bet kuri iš jūsų mąstytų blaiviai ir ramiai kai žinotumėte ir sirgtumėte va taip ir va tiek....ačiū jums, aš dar pakankamai gerai laikausi, tačiau kaukti, tai vienintėlis dalykas kur man yra duotas ir kuri aš dabar galiu daryti, galbūt man pagerės...kitaip savo skausmo aš išreikšti nemoku........
Išprotėt neleidžia tau tavo meilė dukrytei ir gyvenimui verysad.gif Išskraustysi, gal palengvės, nu taip savim tikėjai, patikėk... O jei negali, nu verk, kauk, verk, bet tikėk. Neleisk tam brudui augt. Jetus nebežinau ką pasakyt. Laikykis, tikėk, gydytojas yra gydytojas, jis kalba frazėm, o tu nepasiduok...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 06 rugpjūčio 2009 - 21:10
Tik nenuleiskite ranku.Mintyse kartokite sau ,kad viskas bus gerai.
Jokiu budu nenuleiskite.
Jus dar praleisite daug metu su dukryte.
Stiprybes jums daug daug
Atsakyti