[quote=Oreste,2009 08 26, 23:23]
[quote=Jolanteleg69,2009 08 27, 00:12]
oi, kaip aciu...uz supratima...
mazai kas siuo momentu supranta mane, nesusidure dar ..
eilini syki dziaugiuosi siuo forumu..
o su gelem, tai man gyvenime nera taip buve.. esme tame, kad esam sutare su pulku ir nuotaka imt vienodas geles tik skirtingu spalvu, aj istorija ilga nenoriu prisimint, neteko jie lojalios klientes.. o as dbr pasimetus.. bet tikiuos viskas susitvarkys su minimaliais netekimais..
galvojau, kad viskas bus paprasciau..
Papildyta:
[quote=skgreta,2009 08 27, 00:19]
dekui....
neisivaizduojat ka man reiskia jusu visu palaikymas..
[/quote]
tikrai nesijaudink, neturi foto - nieko ir nedaryk, kazko nespeji - taip pat palik kitam kartui. zinok, kiek pasiruosi, tiek uzteks
Papildyta:
QUOTE(spaNguolė @ 2009 08 26, 23:58)
Aš irgi negaunu jaunųjų foto. Tiksliau turiu porą, bet jau toookios nekokybiškos, kad nieko nepavyks man su jom padaryti
, na ir nebesinervuoju per daug.
Dabar didžiausias skausmas, kaip visas mintis, užduotis, pokštus sudėlioti į scenarijų
. Gal jūs padėsit sudėlioti :
1.kopūstų žaidimas,
2.svečių spėjimas ir pinigėlių dėjimas į kelnytes
3.vestuvinio medaus instrukcija
4.gandro laiškas
5.kraičio skrynelė
6. rūtų vainikėlio nusegimas
7. puokštės metimas
6 ir 7 tai jau po 12 prieš išleidžiant miegot, tikriausiai
O kada būna karti karti? prieš 12?
židinys bus pasitinkant jaunuosius.
Ir dar klausimas: ar labai keistai atrodys tik 2 dangaus žibintai? ar vienas širdelės formos?
Norėjau pasižadėjimų tortą daryti, bet matau kad jau nespėsiu sulankstyti gabaliukų. Tai dabar nžn kur įterpti tuos pasižadėjimus?
Gal kartu su svečių prisitatymu?
Va kiek daug klausimų. Ir kuo toliau, tuo daugiau jų kyla, o laikas vis tirpsta pamažu
.
jei vestuves 2 d., tai 1-5 daryciau antra diena, 6 ir 7 daryciau po 12 val., karti karti - pries 12
geriau 1 dangaus zibintas, mano manymu
o pasizadejimai tikrai tiktu su sveciu prisistatymais