Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

Oj oj ir man pilvą pučia doh.gif , bet man tokia būsena praktiškai nuo tos dienos, kai sužinojom kad teks piršliauti wacko.gif bet kasdien vis stipriau ohmy.gif .
Aš tai galvoju paskaityti gandro atsakymą (aišku, jeigu bus laiko) , bet niekur pas save neberandu to laiškučio doh.gif , gal galėtumėt kuri atsiųsti blush2.gif jolanta.veikutiene@gmail.com 4u.gif .

Šiandien fotografuosiu pasiruošimo darbus, kad būtų atsiminimas. Nors vakar mb pažiūrėjo i visus maišus maišiukas ir sako : "man atrodo tu su šitais maišais grįši namo". Sakau negrįšiu, pakeliui žmonėms išdalinsiu biggrin.gif .

Gal kuri turit idėjų šukuosenai trumpų plaukų? Na iki pečių ilgis, bet kaip tyčia, tik nusikirpau plaukus ir tą pačią dieną pakvietė į vestuves doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 25 rugpjūčio 2009 - 09:40
QUOTE(ronile @ 2009 08 25, 11:31)
sveikos!
ziuriu Jusu grazias nuotraukeles,skaitau pavykusius pirsliavimus( su kuo nuosirdziai sveikinu thumbup.gif ) ir man pilva jau suka  schmoll.gif
  liko tik savaite su trupuciu,siaubas kazkoks doh.gif
o vakar visa vakara lipdziau magnetukus,o po to paaiskejo kad visus reikia ismest lauk,nes ant to modelino fotkes negraziai persikele,ir visos dienos darbas nuejo suniui ant uodegos...
tai va taip vyksta mano pasiruosimas pirsliavimo debiutui lotuliukas.gif

ojetau. kaip gaila rankdarbių...gal dar ne viskas taip blogai buvo kaip tau pasirodė...
Atsakyti
SpaNguole,gandro atsakyma issiunciau i pasta smile.gif
del magnetuku,tai reikejo ant fimo daryt,o as prie namu Lyra nusipirkau,tai ant jos nuotraukos negraziu spalvu,tokiu isplaukusiu gaunas...
tai sakiau nusipirksiu fimo,ir tada darysiu is naujo smile.gif
arba dar bandysiu angeliukus is karoliuku vert,labai greit ir neblogi gaunas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ronile: 25 rugpjūčio 2009 - 09:52
QUOTE(ronile @ 2009 08 25, 11:50)
del magnetuku,tai reikejo ant fimo daryt,o as prie namu Lyra nusipirkau,tai ant jos nuotraukos negraziu spalvu,tokiu isplaukusiu gaunas...
tai sakiau nusipirksiu fimo,ir tada darysiu is naujo smile.gif

taip, fimas geriausias. o tu spalvotas bandai daryti? iš viso apie tą techniką gal galėtum man plačiau, gal į až. dėkui 4u.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...117&st=216#
va cia viena mergaite daro tokius,visai simpatiski mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ronile @ 2009 08 25, 10:50)
arba dar bandysiu angeliukus is karoliuku vert,labai greit ir neblogi gaunas ax.gif

Ačiū 4u.gif .
O tuos angeliukus svečiams dovanosi? ar kur kitur panaudosi? Pažiūrėjau, turėtų būti nesudėtinga padaryti rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 08 25, 10:09)
Sveikutės visos  4u.gif . Ar būtinai parašius laišką gandrui turi ateiti "atsakymas". Aš tai galvoju tik laišką gandrui paleisti ir viskas. smile.gif

mes irgi tik ishsiuntem laishka gandrui vandens pastu. Atsakyma gaus kai bus nescia biggrin.gif zinos kad gandras laishkuti gavo mirksiukas.gif
Atsakyti
pati laiska gandrui daviau parasyt patiems jauniesiems.buvo grazu ziuret kaip jie taresi kiek vaiku noretu.atsakyma as skaiciau,bet jei nebutu buve laiko,buciau neskaicius
Atsakyti
Sveikutes sauniosios svociutes wink.gif
Jau tiek ideju pas jus, tikros saunuoles. Mums su vyru irgi teks toks malonumas kita savaitgali. Viska kaip ir susiruosem, liko keleta rankdarbiu padaryti smile.gif Norejau paprasyti, gal kas galetu atsiusti darbu pasidalijimo ramunes schema ir jaunikio tech. apziuros pasa? (jolitazz@hotmail.com) Tikrai buvau radus kazkurioj temoj, bet neissaugojau, o dabar bandau ieskoti, bet nesekmingai. Labai buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Dew @ 2009 08 25, 13:31)
Sveikutes sauniosios svociutes wink.gif
Jau tiek ideju pas jus, tikros saunuoles. Mums su vyru irgi teks toks malonumas kita savaitgali. Viska kaip ir susiruosem, liko keleta rankdarbiu padaryti smile.gif Norejau paprasyti, gal kas galetu atsiusti darbu pasidalijimo ramunes schema ir jaunikio tech. apziuros pasa? (jolitazz@hotmail.com) Tikrai buvau radus kazkurioj temoj, bet neissaugojau, o dabar bandau ieskoti, bet nesekmingai. Labai buciau dekinga.

stai 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites, labai norejau jusu paklausti kur jus pirkote akmenukus kaune. Turiu omenyje tuos ant kurių rašėte su markeriu. šiandien buvau senukuose ten jų nėra. O jeigu nerasiu gal galit patari kuom juos pakeisti??
Atsakyti