Oj oj ir man pilvą pučia , bet man tokia būsena praktiškai nuo tos dienos, kai sužinojom kad teks piršliauti bet kasdien vis stipriau .
Aš tai galvoju paskaityti gandro atsakymą (aišku, jeigu bus laiko) , bet niekur pas save neberandu to laiškučio , gal galėtumėt kuri atsiųsti jolanta.veikutiene@gmail.com .
Šiandien fotografuosiu pasiruošimo darbus, kad būtų atsiminimas. Nors vakar mb pažiūrėjo i visus maišus maišiukas ir sako : "man atrodo tu su šitais maišais grįši namo". Sakau negrįšiu, pakeliui žmonėms išdalinsiu .
Gal kuri turit idėjų šukuosenai trumpų plaukų? Na iki pečių ilgis, bet kaip tyčia, tik nusikirpau plaukus ir tą pačią dieną pakvietė į vestuves .
QUOTE(ronile @ 2009 08 25, 11:31)
sveikos!
ziuriu Jusu grazias nuotraukeles,skaitau pavykusius pirsliavimus( su kuo nuosirdziai sveikinu ) ir man pilva jau suka
liko tik savaite su trupuciu,siaubas kazkoks
o vakar visa vakara lipdziau magnetukus,o po to paaiskejo kad visus reikia ismest lauk,nes ant to modelino fotkes negraziai persikele,ir visos dienos darbas nuejo suniui ant uodegos...
tai va taip vyksta mano pasiruosimas pirsliavimo debiutui
ziuriu Jusu grazias nuotraukeles,skaitau pavykusius pirsliavimus( su kuo nuosirdziai sveikinu ) ir man pilva jau suka
liko tik savaite su trupuciu,siaubas kazkoks
o vakar visa vakara lipdziau magnetukus,o po to paaiskejo kad visus reikia ismest lauk,nes ant to modelino fotkes negraziai persikele,ir visos dienos darbas nuejo suniui ant uodegos...
tai va taip vyksta mano pasiruosimas pirsliavimo debiutui
ojetau. kaip gaila rankdarbių...gal dar ne viskas taip blogai buvo kaip tau pasirodė...
SpaNguole,gandro atsakyma issiunciau i pasta
del magnetuku,tai reikejo ant fimo daryt,o as prie namu Lyra nusipirkau,tai ant jos nuotraukos negraziu spalvu,tokiu isplaukusiu gaunas...
tai sakiau nusipirksiu fimo,ir tada darysiu is naujo
arba dar bandysiu angeliukus is karoliuku vert,labai greit ir neblogi gaunas
del magnetuku,tai reikejo ant fimo daryt,o as prie namu Lyra nusipirkau,tai ant jos nuotraukos negraziu spalvu,tokiu isplaukusiu gaunas...
QUOTE(ronile @ 2009 08 25, 11:50)
taip, fimas geriausias. o tu spalvotas bandai daryti? iš viso apie tą techniką gal galėtum man plačiau, gal į až. dėkui
http://www.supermama...?...117&st=216#
va cia viena mergaite daro tokius,visai simpatiski
va cia viena mergaite daro tokius,visai simpatiski
QUOTE(ronile @ 2009 08 25, 10:50)
Ačiū .
O tuos angeliukus svečiams dovanosi? ar kur kitur panaudosi? Pažiūrėjau, turėtų būti nesudėtinga padaryti .
QUOTE(iquana @ 2009 08 25, 10:09)
Sveikutės visos . Ar būtinai parašius laišką gandrui turi ateiti "atsakymas". Aš tai galvoju tik laišką gandrui paleisti ir viskas.
mes irgi tik ishsiuntem laishka gandrui vandens pastu. Atsakyma gaus kai bus nescia zinos kad gandras laishkuti gavo
Sveikutes sauniosios svociutes
Jau tiek ideju pas jus, tikros saunuoles. Mums su vyru irgi teks toks malonumas kita savaitgali. Viska kaip ir susiruosem, liko keleta rankdarbiu padaryti Norejau paprasyti, gal kas galetu atsiusti darbu pasidalijimo ramunes schema ir jaunikio tech. apziuros pasa? (jolitazz@hotmail.com) Tikrai buvau radus kazkurioj temoj, bet neissaugojau, o dabar bandau ieskoti, bet nesekmingai. Labai buciau dekinga.
Jau tiek ideju pas jus, tikros saunuoles. Mums su vyru irgi teks toks malonumas kita savaitgali. Viska kaip ir susiruosem, liko keleta rankdarbiu padaryti Norejau paprasyti, gal kas galetu atsiusti darbu pasidalijimo ramunes schema ir jaunikio tech. apziuros pasa? (jolitazz@hotmail.com) Tikrai buvau radus kazkurioj temoj, bet neissaugojau, o dabar bandau ieskoti, bet nesekmingai. Labai buciau dekinga.
QUOTE(Dew @ 2009 08 25, 13:31)
Sveikutes sauniosios svociutes
stai
Aciu labai