kaip cia tuscia nesezonas svocioms
Sveikutės ,
jungiuosi ir aš i jusu bureli, jei priimsit . Teks svočiauti gruodžio 26d., tad dabar renkuosi info, varau skaityt visa tema nuo pradžiu. Turiu šioki toki scenariju, bet dar daug ko reik pvz. žaidimu. Šiaip turiu ju, bet buvo pačios jubiliejus, panašus i vestuves su muzikantu, vedančiuoju ir žaidimais, jaunieji dalyvavo jame, taip kad nebegaliu kartotis. Tai bagalbos atvarau pas jus .
Tiesa norėjau paklausti, o tuos visokius poperėlius darotės pačios?
jungiuosi ir aš i jusu bureli, jei priimsit . Teks svočiauti gruodžio 26d., tad dabar renkuosi info, varau skaityt visa tema nuo pradžiu. Turiu šioki toki scenariju, bet dar daug ko reik pvz. žaidimu. Šiaip turiu ju, bet buvo pačios jubiliejus, panašus i vestuves su muzikantu, vedančiuoju ir žaidimais, jaunieji dalyvavo jame, taip kad nebegaliu kartotis. Tai bagalbos atvarau pas jus .
Tiesa norėjau paklausti, o tuos visokius poperėlius darotės pačios?
QUOTE(inevas @ 2009 10 19, 12:21)
aš tai pati makalioju
QUOTE(joreta @ 2009 10 19, 17:51)
aš tai pati makalioju
na tai jus šaunuolė , na bandyt reiks jei bus kada ir jei sugebėsiu, reiks saviškio prašyt pagalbos .
Dar man žiauriai faina ta paklodė su natom, bet šito pati tikrai nepasidarysiu, gal yra mamyčiu kurios daro ir galėtu pagelbėt?
QUOTE(inevas @ 2009 10 19, 18:03)
Dar man žiauriai faina ta paklodė su natom, bet šito pati tikrai nepasidarysiu, gal yra mamyčiu kurios daro ir galėtu pagelbėt?
tą irgi su sūnum drauge nupaišėm patys
QUOTE(joreta @ 2009 10 19, 19:13)
tą irgi su sūnum drauge nupaišėm patys
Sveikutės,
kaip jums fainai kad turit tiek gabumu.
Na o aš dar vis skaitau, bet dar labai daug klausymu yra, bet turėčiau rasti , gėda bet nesuprantu ka daro su tais akmenukais ir kas ant ju turi buti parašyta , ir tas laiškas gandrui, kada ir kur ji reik skaityt ir kas jeme turi buti parašyta? Nu vienu žodžiu žalia kaip lapas , bet manau rasiu čia viska, tik kad turėčiau laiko perskaityt ir susiruošti.
QUOTE(inevas @ 2009 10 20, 12:02)
Sveikutės,
Na o aš dar vis skaitau, bet dar labai daug klausymu yra, bet turėčiau rasti , gėda bet nesuprantu ka daro su tais akmenukais ir kas ant ju turi buti parašyta , ir tas laiškas gandrui, kada ir kur ji reik skaityt ir kas jeme turi buti parašyta? Nu vienu žodžiu žalia kaip lapas , bet manau rasiu čia viska, tik kad turėčiau laiko perskaityt ir susiruošti.
Na, jau.... natas parašyt labai didelių gabumų nereikia Linijas nusipaišyt sunkiau buvo
Iš akmenukų su jausmų pavadinimais (švelnumas, pyktis, meilė ir t.t.) daro šeimos receptą ar pamatus, renkasi ,kurie patinka ir išmeta tuos kurie nepatinka Laišką siunčia gandrui gamtoj, o paskui prie stalo ats gauna, bet pas mani tie dalykai atkrinta, bo jaunavedžiai seniai kartu ir gandras pas juos jau buvo
Šakės man paskutinės dienos, o scenarijus dar po visą kompą ištaškytas Nors daiktai jau gula į dėžes
QUOTE(joreta @ 2009 09 26, 19:46)
gulbę iš balto popieriaus draugė padarė,
tokiu principu ji daro
aš tik pažadų plunksneles (jos kol kas atskirai)
pažadų plunksnas į tarpelius kaišiosiu, kai bandžiau beblogai atrodė
tokiu principu ji daro
aš tik pažadų plunksneles (jos kol kas atskirai)
pažadų plunksnas į tarpelius kaišiosiu, kai bandžiau beblogai atrodė
Sveikute,nieko sau ,geras!!!!!Koks grazis,kazkaz naujo puslapiute pasirode,kuo tuolin tuo grazin einam......... nu dabar jau prasisim issemios atastaikos gulbeles padarymo.....nes rimtai atrodo super..
QUOTE(erjota @ 2009 10 20, 18:32)
Sveikute,nieko sau ,geras!!!!!Koks grazis,kazkaz naujo puslapiute pasirode,kuo tuolin tuo grazin einam......... nu dabar jau prasisim issemios atastaikos gulbeles padarymo.....nes rimtai atrodo super..
reik draugutės klaust, nes ji darė ne aš
sveikutės.
gal galit pasidalint patirtim, kokie aktyvūs žaidimai labiausiai pasiteisino per vestuves salėj?
gal galit pasidalint patirtim, kokie aktyvūs žaidimai labiausiai pasiteisino per vestuves salėj?
QUOTE(joreta @ 2009 10 20, 16:33)
reik draugutės klaust, nes ji darė ne aš
nu va,tai kaip cia bus dabar.......juokauju ..........dar karta pasikartosiu labai ciki,kad tokia padejeja turi ,cia jai