Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

kaip cia tuscia g.gif nesezonas svocioms bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, greitai teks man būti sesės vestuvėse liudininke. Prigalvojau jau visokių pramogų, nes vestuvės bus labai netradicinės. Bet va neikur nerandu temos apie mergvakarius doh.gif Gal galite padėti?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
jungiuosi ir aš i jusu bureli, jei priimsit mirksiukas.gif . Teks svočiauti gruodžio 26d., tad dabar renkuosi info, varau skaityt visa tema nuo pradžiu. Turiu šioki toki scenariju, bet dar daug ko reik pvz. žaidimu. Šiaip turiu ju, bet buvo pačios jubiliejus, panašus i vestuves su muzikantu, vedančiuoju ir žaidimais, jaunieji dalyvavo jame, taip kad nebegaliu kartotis. Tai bagalbos atvarau pas jus ax.gif 4u.gif .
Tiesa norėjau paklausti, o tuos visokius poperėlius darotės pačios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2009 10 19, 12:21)

Tiesa norėjau paklausti, o tuos visokius poperėlius darotės pačios? g.gif

aš tai pati makalioju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2009 10 19, 17:51)
aš tai pati makalioju  ax.gif

na tai jus šaunuolė thumbup.gif , na bandyt reiks jei bus kada ir jei sugebėsiu, reiks saviškio prašyt pagalbos g.gif .
Dar man žiauriai faina ta paklodė su natom, bet šito pati tikrai nepasidarysiu, gal yra mamyčiu kurios daro ir galėtu pagelbėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2009 10 19, 18:03)

Dar man žiauriai faina ta paklodė su natom, bet šito pati tikrai nepasidarysiu, gal yra mamyčiu kurios daro ir galėtu pagelbėt? ax.gif

tą irgi su sūnum drauge nupaišėm patys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2009 10 19, 19:13)
tą irgi su sūnum drauge nupaišėm patys  ax.gif

Sveikutės,
kaip jums fainai kad turit tiek gabumu.
Na o aš dar vis skaitau, bet dar labai daug klausymu yra, bet turėčiau rasti g.gif , gėda bet nesuprantu ka daro su tais akmenukais ir kas ant ju turi buti parašyta ax.gif , ir tas laiškas gandrui, kada ir kur ji reik skaityt ir kas jeme turi buti parašyta? Nu vienu žodžiu žalia kaip lapas doh.gif , bet manau rasiu čia viska, tik kad turėčiau laiko perskaityt ir susiruošti.
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2009 10 20, 12:02)
Sveikutės,
kaip jums fainai kad turit tiek gabumu.
Na o aš dar vis skaitau, bet dar labai daug klausymu yra, bet turėčiau rasti g.gif , gėda bet nesuprantu ka daro su tais akmenukais ir kas ant ju turi buti parašyta ax.gif , ir tas laiškas gandrui, kada ir kur ji reik skaityt ir kas jeme turi buti parašyta? Nu vienu žodžiu žalia kaip lapas doh.gif , bet manau rasiu čia viska, tik kad turėčiau laiko perskaityt ir susiruošti.

Na, jau.... natas parašyt labai didelių gabumų nereikia ax.gif Linijas nusipaišyt sunkiau buvo mirksiukas.gif
Iš akmenukų su jausmų pavadinimais (švelnumas, pyktis, meilė ir t.t.) daro šeimos receptą ar pamatus, renkasi ,kurie patinka ir išmeta tuos kurie nepatinka mirksiukas.gif Laišką siunčia gandrui gamtoj, o paskui prie stalo ats gauna, bet pas mani tie dalykai atkrinta, bo jaunavedžiai seniai kartu ir gandras pas juos jau buvo lotuliukas.gif
Šakės man paskutinės dienos, o scenarijus dar po visą kompą ištaškytas doh.gif Nors daiktai jau gula į dėžes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 20 spalio 2009 - 16:59
QUOTE(joreta @ 2009 09 26, 19:46)
gulbę iš balto popieriaus draugė padarė,
tokiu principu ji daro
user posted imageaš tik pažadų plunksneles (jos kol kas atskirai)
pažadų plunksnas į tarpelius kaišiosiu, kai bandžiau beblogai atrodė  mirksiukas.gif

Sveikute,nieko sau ,geras!!!!!Koks grazis,kazkaz naujo puslapiute pasirode,kuo tuolin tuo grazin einam......... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nu dabar jau prasisim issemios atastaikos gulbeles padarymo.....nes rimtai atrodo super.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erjota @ 2009 10 20, 18:32)
Sveikute,nieko sau ,geras!!!!!Koks grazis,kazkaz naujo puslapiute pasirode,kuo tuolin tuo grazin einam......... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif nu dabar jau prasisim issemios atastaikos gulbeles padarymo.....nes rimtai atrodo super.. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

reik draugutės klaust, nes ji darė ax.gif ne aš 4u.gif
Atsakyti
sveikutės.
gal galit pasidalint patirtim, kokie aktyvūs žaidimai labiausiai pasiteisino per vestuves salėj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2009 10 20, 16:33)
reik draugutės klaust, nes ji darė  ax.gif ne aš  4u.gif

nu va,tai kaip cia bus dabar.......juokauju bigsmile.gif bigsmile.gif tongue.gif ..........dar karta pasikartosiu labai ciki,kad tokia padejeja turi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ,cia jai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti