Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

QUOTE(joreta @ 2009 10 08, 14:32)
šitam reikalui tinka bet kokia jūsų žinoma pasaka. Kuo daugiau veikėjų, tuo linksmiau  mirksiukas.gif

taip, suprantu , kad tinka be kokia, bet norėtųsi, kad būtų linksma. Gal kuri jau darėt tą pasaką ir gerai gavosi, gal pasidalintumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2009 10 09, 13:51)
taip, suprantu , kad tinka be kokia, bet norėtųsi, kad būtų linksma. Gal kuri jau darėt tą pasaką ir gerai gavosi, gal pasidalintumėt mirksiukas.gif

aš pati per vakarėlį esu dariusi kitokį pasakos variantą. Pasaka vištytės pyragas: veikėjai - višta, viščiukas, grūdai, maišas, malūnas, krosnis, pyragas. Tai visi traukės lapelius kas tokie bus, o kai sekiau pasaką vaidino> sėjo grūdus, pylė į maišą, malė, maišė pyragą šovė į krosnį, valgė. Žodžiu, buvo labai juokinga kai tuos "grūdus" su "maišu" reikėjo nešioti, malti malūne ir pyrago tešlą maišyti mirksiukas.gif
Atsakyti
...o as pikta,mano saldainiu popieriukai per mazi...Kaip jus nustatot ismatavimus,nesu su situo reikalu susidurus.Dariau su loonapix,bet ...duoda arba 9 arba 4 foto.4 per dideles,o 9 mazokos...na gal mazus sokoladukus isuksiu,arba kitus su folija kurie ...patarkit man....O medaus bitutem sugalvojau kaip papuost,kelia padariau.LIUKS!Parodysiu veliau,suprantat pacios,ten ir ju foto yra...Myliu jus,buciuoju!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etadilu @ 2009 10 10, 00:36)
...o as pikta,mano saldainiu popieriukai per mazi...Kaip jus nustatot ismatavimus,nesu su situo reikalu susidurus.Dariau su loonapix,bet ...duoda arba 9 arba 4 foto.4 per dideles,o 9 mazokos...na gal mazus sokoladukus isuksiu,arba kitus su folija kurie ...patarkit man....O medaus bitutem sugalvojau kaip papuost,kelia padariau.LIUKS!Parodysiu veliau,suprantat pacios,ten ir ju foto yra...Myliu  jus,buciuoju!!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif

aš su photoshop`u visus tuos reikalus daru, tai negaliu nė kuo padėt ax.gif reiks man irgi pradėt fotkint savo rankdarbius 4u.gif Šį vakarą butelį baltos saldainiukais aplipinau, atiduosiu jį stalo "pagrobėjams", nes gandrai ir vardai mano veseleėj nebetinka doh.gif
Atsakyti
su saldainiais viskas OK! Suku sokoladukus mazus.Skanu,saldu,daug :lotuliukas:Paskui dar didesniu pasuksiu ir bus dar geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos3
QUOTE(etadilu @ 2009 10 10, 04:51)
su saldainiais viskas OK! Suku sokoladukus mazus.Skanu,saldu,daug :lotuliukas:Paskui dar didesniu pasuksiu ir bus dar geriau drinks_cheers.gif

pažiūrėjau, kada parašyta blink.gif Ot misliju pareiginga svočoa - naktimis, naktimis.
O paskui žvilgt į profilį - Los Angeles. Tai už Atlanto svočiausit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 10 spalio 2009 - 10:38
QUOTE(joreta @ 2009 10 10, 01:38)
Sveikos3

pažiūrėjau, kada parašyta  blink.gif Ot misliju pareiginga svočoa - naktimis, naktimis.
O paskui žvilgt į profilį - Los Angeles. Tai už Atlanto svočiausit?

neaa,Lietuvoj vestuves.Tame ir blogybe,nes negaliu visko iki galo padaryt,nes dar ir pargabent reikia.Vestuves 24 spalio,o grisiu 15.Dar biski laiko bus doh.gif Ale kaip nors.O panaktinet irgi tenka.Svarbiausia,kad oras geras butu,o visa kita dzin
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2009 10 09, 18:26)
aš pati per vakarėlį esu dariusi kitokį pasakos variantą. Pasaka vištytės pyragas: veikėjai - višta, viščiukas, grūdai, maišas, malūnas, krosnis, pyragas. Tai visi traukės lapelius kas tokie bus, o kai sekiau pasaką vaidino> sėjo grūdus, pylė į maišą, malė, maišė pyragą šovė į krosnį, valgė. Žodžiu, buvo labai juokinga kai tuos "grūdus" su "maišu" reikėjo nešioti, malti malūne ir pyrago tešlą maišyti  mirksiukas.gif

thumbup.gif sauniai sugalvojai, dar tokia negirdeta pasaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etadilu @ 2009 10 10, 17:20)
neaa,Lietuvoj vestuves.Tame ir blogybe,nes negaliu visko iki galo padaryt,nes dar ir pargabent reikia.Vestuves 24 spalio,o grisiu 15.Dar biski laiko bus doh.gif Ale kaip nors.O panaktinet irgi tenka.Svarbiausia,kad oras geras butu,o visa kita dzin

nu su oru čia tai problemos tokiai datai blush2.gif Aš tai pulkui visas užduotis planuoju limuzine, o ir kailinę peleriną ant suknės siuvuosi, nes bijau į ragą sušalt doh.gif
Atsakyti
Viska sukroviau beveik...Lagaminine nuotaika....jauciuos pavargus kaip suo,visada taip pries kelione.Mamos nemaciau pusantru metu jau...Pazliumbt noreciau.....Aisku ne i tema as cia,bet...Aciu jei supratot...
Atsakyti
QUOTE(etadilu @ 2009 10 12, 04:24)
Viska sukroviau beveik...Lagaminine nuotaika....jauciuos pavargus kaip suo,visada taip  pries kelione.Mamos nemaciau pusantru metu jau...Pazliumbt noreciau.....Aisku ne i tema as cia,bet...Aciu jei supratot...

console.gif pasimatysit ir palengvės abiems wub.gif wub.gif wub.gif Gero skrydžio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2009 10 12, 00:17)
console.gif pasimatysit ir palengvės abiems  wub.gif  wub.gif  wub.gif Gero skrydžio  4u.gif

aciu tau,net silta sirdyje pasidare.Viskas bus gerai,tiesiog suirute,begimas,laukimas,ilgesys...jau valandas skaiciuoju iki skrydzio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etadilu: 13 spalio 2009 - 02:52