Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

Sveikutes! Kazkoks uzburtas ratas, jau viskas vietose,bet dar karta patikslinkit,prasaaau..... fitness3.gif kuriuo momentu atiduoti kraicio dezute ir tuos akmenukus?Va,antra diena narsau ivairiausius puslapius ,visai susimaisiau.Pasufleruokit kaip jus tai iteikete,as vestuvese visa amzinybe nebuvus....Tikiuosi neapsunkinsiu,o vel versti visas temas neber laiko.aciu
Atsakyti
blush2.gif ir vel as cia...greit pati su savimi pradesiu kalbet.Ale,kad jus visos miegat tuo laiku,kai man klausimai sukyla.Sakykit,kai buna fejerverkai,dar reikalingi visokie dangaus zibintai,ar balionai su ugnelem....?Nes jau lyg kvailoka butu. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(etadilu @ 2009 10 06, 06:29)
blush2.gif ir vel as cia...greit pati su savimi pradesiu kalbet.Ale,kad jus visos miegat tuo laiku,kai man klausimai sukyla.Sakykit,kai buna fejerverkai,dar reikalingi visokie dangaus zibintai,ar balionai su ugnelem....?Nes jau lyg kvailoka butu. mastau.gif

Na, aš manau, kad iš tų dalykų pasirenki vieną. Jei jau fejerverkai, tai daugiau nieko ir nereikia. Pvz. mūsų vestuvėse buvo balionai su ugnelėm.
Atsakyti
QUOTE(etadilu @ 2009 10 06, 04:33)
patikslinkit,prasaaau..... fitness3.gif kuriuo momentu atiduoti kraicio dezute ir tuos akmenukus?

mes akmenukus davem pernesus per tilta, grizom atgal ir skaite ir mete nuo tilto. O kraicio skrynele kiek pamenu atiduoda antra diena. (mes nedarem, nes nelabai isivaizdavau kur det wink.gif )

o del 12 h, tai pas mus buvo ir fejerverkai ir dangaus zibintai. Paderinkit su giminem, nes mes suzinojom tik paskutini vakara kad bus fejerverkai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelika: 06 spalio 2009 - 07:42
Prieš pora saviačių buvau vestuvėse kur jaunieji paleido į dangų vieną širdies formos dangaus žibintą, kai jis pakilo ir užgeso, buvo paleisti fejerverkai.
viskas labai derėjo tarpusavy.
Atsakyti
Sveikutes!  Kazkoks uzburtas ratas, jau viskas vietose,bet  dar karta patikslinkit,prasaaau..... fitness3.gif kuriuo momentu atiduoti kraicio dezute ir tuos akmenukus?Va,antra diena narsau  ivairiausius puslapius ,visai susimaisiau.Pasufleruokit kaip jus tai iteikete,as vestuvese visa amzinybe nebuvus....Tikiuosi neapsunkinsiu,o vel versti visas temas neber laiko.aciu

Akmenukus išmetėm ant tilto, o kraičio skrynelę aš įteikiau pirmą diena, per pirmą užsėdimą.
Šeimos židinį tėvai įteikė prie durų, pasitinkant su duona ir druska 4u.gif .

Mes leidom fejerverkus, norėjau dar žibintų, bet mb sakė užteks ir fejerverkų (gerai kad nepirkau, nes buvo blogas oras, lyjo). Šiaip jeigu fejerverkai nėra labai dideli ir ilgi, tai manau galima paleisti kelis žibintus. Aš planavau kad jaunieji leistų raudoną širdelės formos, o abejų tėvai po paprastą žibintą ir dar pabrolių poroms ax.gif . Bet čia tik planai buvo...
Atsakyti
Aciu mielosios.prasviesinot galvele.O zibintai man atrodo tikrai nepamaisys......man tai grazu ax.gif As juos tik filmuotoj medziagoj macius,tai ir man atrakcija bus... na,o po ju fejerverkai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 10 05, 23:06)
thumbup.gif man labai patiko sirdutes, tokios linksmos su sypsena, pasiziures jaunieji ir linksma pasidarys biggrin.gif

Man irgi drinks_cheers.gif Jas radau vos ne paskutinę minutę doh.gif čia nuo pakabukų raktam, Droge radau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!  Kazkoks uzburtas ratas, jau viskas vietose,bet  dar karta patikslinkit,prasaaau..... fitness3.gif kuriuo momentu atiduoti kraicio dezute ir tuos akmenukus?Va,antra diena narsau  ivairiausius puslapius ,visai susimaisiau.Pasufleruokit kaip jus tai iteikete,as vestuvese visa amzinybe nebuvus....Tikiuosi neapsunkinsiu,o vel versti visas temas neber laiko.aciu

manau, kad nėra tikslaus momento. Krautį aš daviau pirmą vakarą per 2-ą užsėdimą, o akmenukų iš viso nedariau wub.gif

QUOTE(etadilu @ 2009 10 06, 06:29)

čia jau nuo jaunųjų noro ir piniginės priklauso, juk nebūtina per 1 min. viską atlikti. Tik reik nepamiršti, kad blogu oru: vėjas, lietus ar pan. - su žibintais tikrai nieko nebus. Per tokias vėtras kaip šį savaitgalį net fejerverkus išsklaido doh.gif
Atsakyti
isduosiu paslapti blush2.gif mes su pirshleliu dar shokiu pamokas turim, spec kad sudrebint vestuves su crazy pirshliu shokiu vietoj tradicines pirshlio polkos. nu kolkas sunkokai sekas doh.gif bet dar tik trys pamokos buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaurackaJ: 06 spalio 2009 - 23:10
IR ve as...bet dabar pasidziaugt...Prisispausdinau saldainiams,sokoladams...popieriuku ivairiu.Ir gavau didziuli sauksta su sakute thumbup.gif Liuks atrodo.Atiduosiu,kai sventinsim i seimininkus.Aciu merginos uz rupesti ir pagalba ....varau miegot,nes luztu...
Atsakyti
QUOTE(etadilu @ 2009 10 07, 08:28)
IR ve as...bet dabar pasidziaugt...Prisispausdinau saldainiams,sokoladams...popieriuku ivairiu.Ir gavau didziuli sauksta su sakute thumbup.gif Liuks atrodo.Atiduosiu,kai sventinsim i seimininkus.Aciu merginos uz rupesti ir pagalba ....varau miegot,nes luztu...

saunuole tu, nu as dar tiek neprisiruosiau padaryt, jau kai suspaus viskas paskutinem dienom doh.gif kada parskrendi lietuvon?
Atsakyti