Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

Laba diena visoms.
Noriu visoms jums padekoti uz idejas, kuriomis naudojausi svociaudama brolio vestuvese. Vestuves buvo nedideles, tai visos atrakcijos buvo labiau skirtos jauniesiems, kad jiems prisimintu ta diena ilgai. Trumpai surasysiu ka dariau, jei kas domins tai mieliai papasakosiu placiau. smile.gif
Ryte niekur nespejau, nes kirpeja vietoj zadetu 40 minuciu uzlaike 1,5. Tai po to manikiuriste nebespejo ispiesti nagu, teko tenkintis paprastai nulakuotais nagais. ax.gif na bet viskas buvo gerai.
Namuose greitai padejau apsirengti nuotakai, kadangi isvaziavom is musu namu, tai jie apsirenge, atvaziavo tevai, kiti sveciai, visi sulipom i autobusiuka ir pajudejom link cmb. Ceremonija, sveikinimai, tada isgerem sampano ir pajudejom link juros.
Autobuse zaidem klausimu - atsakymu zaidima (ACIU tai, kuri idejo jau padaryta, tuo ir pasinaudojau, tik kai kuriuos klausimus ismeciau).
Pirmasis sustojimas buvo Plunges dvaro rumai. Kiek vaziavom lijo, sustojom - nelyja, saulute pasirodo smile.gif Oras tikrai nuotaikos negadino. Prie rumu fotosesija jaunuju, mes visi pasivaiksciojom. Tada paleidom laiska gandrui ir judejom toliau.
Vaziuojant, jaunajai daviau obuoli ir liepiau vardinti kokius patiekalus gamins vyrui, smeigiant dantu krapstukus i obuoli. Susmeige 15, sakau uzteks, pavadinimus moki puikiai. Tada jaunajam liepiau istraukiant krapstukus is obuolio vardinti kaip jis vadins zmona.
Bevaziuojant nutruko papuosimas autobusiuko, tai stojom pakelej. Nu va, kely pasitaiko visokiu nemalonumu, tai jaunosios paprasiau, kad sustabdytu masina ir paprasytu pagalbos. Kiek masinu praviaziavo, visi pypina ir niekas nestoja biggrin.gif O mes saldainiu pasiruosem, ir taurele isgert jei vairuotojas ne vienas. Galu gale sustojo masina, pasirodo ten latviai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Seima kazkokia vaziavo, tai mergaitei atidavem saldainius, o vairuotojo zmona isgere, linkejimu prisake ... Latviskai biggrin.gif
Keliavom toliau. Stojom kartenoj, daviau jauniesiems po penkis litus ir liepiau nupirkti parduotuvej vakarienei produktus. Jaunasis nusipirko desros, batono ir penkis ciulpinukus. Sako bus ir vaikams. O jaunoji pirko spageciu, pomidoru padazo ir svoguna. Jaunasis isleido 5.00, o jaunoji 5.05, bet sugebejo nusideret.
Tada vaziavom i Karkle, prie Olando kepures. Prie juros jaunieji issirinko akmenukus su jausmais, sveciai skaite zodzius is kriaukleliu, zaidem zaidima - Supinti kasa su ilgom virvem. Uzkandziai, fotosesija ir pajudejom link namu.
Stojom ties tiltu, jaunieji surakino sirdeles, rakteli ismete i upe, dauze taures, kad sukes laime nestu.
Toliau vaziuojant reikejo pravaziuoti pervaza, kurioje kaip tycia - raudonas. Nu bet pasivaiksciojom ( keitesi traukiniai, tai vienas prastovejo gal koki 20 minuciu, o masinos tiek vienoj tiek kitoj pusej lauke eilej.).
Parvaziavus i namus, jaunuosius tevai pasitiko su duona ir druska, tada jaunieji ejo per spalvotas juostas. ir galu gale sedom prie stalo. MB pasake kur buvom, atidave santuokos liudijima.
Toliau atejo gandro atsakymas, kraitelis. Tada balsavom su pinigeliais kas gims (nugalejo berniukas), rinkom vaikams vardus.
Veliau isrinkom seimos izdininka, padovanojau seimos banka.
Teveliai uzdege seimos zidini, dainavom ilgiausiu metu, gerem sampana.
Supyle skirtingu spalvu smeli, sudejom akmenelius, uzdejom kriauklytes. Gavosi labai grazus akcentas, nes i tokia stikline vaza viska pyle.
Tada kraicio skrynia (joje buvo duona, druska, juosta, vystyklas, moneta, taure, varpelis, zvakes).
Ir tiek smile.gif
Labai aciu netingejusioms skaityt smile.gif Pries gala suskubejau visai, bet gal kas ras kokia patinkancia minti. ACIU UZ IDEJAS IR PATARIMUS, KURIAIS DALINATES.
Nuotrauku neturiu ne vienos, bus tik rytoj. O svociauti labai labai patiko, noreciau vel biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jolantele69, labai graziai per vestuves atrodet kaip svotai... thumbup.gif O ir popierines sauniai sugalvojote pamineti... 4u.gif thumbup.gif

Skinte, atrodo smagiai praejo vestuves ir smagiai paciai praejo svociavimas bigsmile.gif thumbup.gif

Aciu visoms mergaitems uz komplimentus atvirukui. Na, nedaug ten to mano originalumo...
Man ideja pametejo stai sis tokiu paciu sablonu darytas atvirukas (zinute 46), o visos instrukcijos kaip padaryti - cia
Tik man nepatiko dydis - mano akimis buvo mazokas, tai as ji didinau. jei keiti dydi, reikia labai apskaiciuoti visus milimetrus, kad paskui susilankstytu... Man pavyko tik is 3 karto lotuliukas.gif

Atsakyti
jolanteleg,as taves neatpazinus buciau!!!!!!! atrodei grazei!!!!
Atsakyti
A, stai atkeliavo keletas foto tongue.gif

Musu pulkas bigsmile.gif
user posted image
Pamerges ir svocia "su ragiukais" lotuliukas.gif
user posted image
Pislys su turtais ir pabroliai su "krabais" thumbup.gif
user posted image
Pirsliai... ax.gif
user posted image
Jaunieji wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 08 24, 19:57)
A, stai atkeliavo keletas foto  tongue.gif

super svočia thumbup.gif
O jau kaip piršliukas meiliai ir gražiai žiūri flirt.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 24 rugpjūčio 2009 - 19:17
[quote=Žiurbutis,2009 08 24, 19:57]
A, stai atkeliavo keletas foto tongue.gif

good.gif labai puikiai dera svociute prie pamergiu mirksiukas.gif
jei ne paslaptis kiek mokejai uz suknele? man labai grazi blush2.gif
Atsakyti
Kavinukei darem: darbu pasidalijima, poksta su kopustais, krikstynu sampana, pasizadejima sveciams, ishlidejimas miegucio ir zidini.

P.S. su suknele tai pasimokiau, kad su sleifu daugiau neimsiu, teko ji neshiot visada, tik santuoku rumuose graziai atrode. blush2.gif
Atsakyti

thumbup.gif kaip grazu, puikiai atrodet. Man ir patiko ,kad taip viskas suderinta. Bet kaip pastebejau cia visos laaabai jaunos svociutes thumbup.gif , kad nebijot siu pareigu.
Atsakyti
Visos suejo i nauja tema plepeti, bet reiktu kazkaip dar ta senaja uzbaigti ax.gif
QUOTE(Skinte @ 2009 08 24, 17:38)
Laba diena visoms.

smagios vestuves, saunuole, dziugu girdeti, kad viskas gerai praejo thumbup.gif

Musu pulkas  bigsmile.gif
user posted image
Pamerges ir svocia "su ragiukais"  lotuliukas.gif
user posted image
Pislys su turtais ir pabroliai su "krabais"  thumbup.gif
user posted image
Pirsliai... ax.gif
user posted image
Jaunieji  wub.gif
user posted image

grazios nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif . Ar būtinai parašius laišką gandrui turi ateiti "atsakymas". Aš tai galvoju tik laišką gandrui paleisti ir viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 08 25, 10:09)
Sveikutės visos  4u.gif . Ar būtinai parašius laišką gandrui turi ateiti "atsakymas". Aš tai galvoju tik laišką gandrui paleisti ir viskas. smile.gif

nebutinai, as to ats. neskaiciau schmoll.gif
Atsakyti
sveikos!
ziuriu Jusu grazias nuotraukeles,skaitau pavykusius pirsliavimus( su kuo nuosirdziai sveikinu thumbup.gif ) ir man pilva jau suka schmoll.gif
liko tik savaite su trupuciu,siaubas kazkoks doh.gif
o vakar visa vakara lipdziau magnetukus,o po to paaiskejo kad visus reikia ismest lauk,nes ant to modelino fotkes negraziai persikele,ir visos dienos darbas nuejo suniui ant uodegos...
tai va taip vyksta mano pasiruosimas pirsliavimo debiutui lotuliukas.gif
Atsakyti