Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX, Dalijamės toliau

QUOTE(Ugad @ 2009 10 02, 07:43)
Sveiki ir man labai skubiai reiktu, visus forumus jau perskaiciau, bet niekur nerandu ir laiskoooooooo gandrui wink.gif. Buciau labai dekinga. neringa@vap.lt smile.gif

Išsiunčiau wink.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cola: 02 spalio 2009 - 13:37
swoon.gif baisus padetis,baterijos nusedo!!!!!!(mano)Toks jausmas,kad niekada nesibaigs tie rankdarbiai.Gerai,kad padariu patinka,o jei ne...viskas is naujo doh.gif Lekiu,darau,perku..o sarasas netrumpeja....Va,padejavau,pasiguodziau ir prie darbo vel pioneer.gif Oi,atejau su klausimu.... rolleyes.gif Tikrai radau,pasizymejau zaidima su kortelemis(klausimai-atsakymai).....jau neberandu fool.gif gal kuri galit padet,bent jau pasufleruokit kur rast...Aciu jums labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etadilu: 04 spalio 2009 - 04:29
prisegu dar kartleli, Cia Mandros Sandros berots darytos korteles 4u.gif
Atsakyti
O cia pasinaudojau taip apt Mandros sandros ideja per Karti karti....pasidariau stai tokias dezutes ir i jas suejau buciniu aprasymus ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoska: 04 spalio 2009 - 09:26
QUOTE(vaidoska @ 2009 10 04, 00:08)
prisegu dar kartleli, Cia Mandros Sandros berots darytos korteles 4u.gif

Aciu aciuks.gif Padejai labai,nes jau buvau pradejus melynuot is pykcio.Jau pati susipyniau savo sarasuose.Kaip toj dainoj...pasiklydau tarp triju pusu....
Papildyta:
QUOTE(vaidoska @ 2009 10 04, 00:26)
O cia pasinaudojau taip apt Mandros sandros ideja per Karti karti....pasidariau stai tokias dezutes ir i jas suejau buciniu aprasymus  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

As radau tikro biciu medaus ,buteliukas,tai bitute didelemis akimis(52gr)Padarysiu kita etikete,tik dar nesugalvojau pavadinimo tam medui.Noretusi ko nors trumpai ir aiskiai. wub.gif JEIGU kuriai atsokuos mintis,pasidalinkit...
Atsakyti
Sveikutės dar kartelį buvau biški išvykus....ir pasitraukus iš jūsų būrelio...kaip gražu pažiūrėt kokios visos draugiškos....aš jau prašiau seniau ir dar paprašysiu,jau beveik viską turiu susirinkus tik dar laikraštuką norėčiau patobulint....ar galit kas artsiūst...ačiū.....angelite00@gmail.com.....
ax.gif
Atsakyti
Norėjau jūsų dar paklausti, kokias spynas perkat, rakinimui ant tilto? Ir aplamai kaip ten vyksta viskas ant to tilto? Nes pas mus vestuvėse to nedarė, o kitose, kazkaip nežiūrejau ką ten daro. g.gif
Atsakyti
Žiūrint ant kokio tilto rakinsit, o šiaip paprasta spyna, išgraviruoji vardus datą ar dar kažką...o raktelius ižmeta jaunieji į vandenį. Na o per mūsų vestuves tai nerakinom prie tilto, tiesiog dvi spyneles surakinom į vieną ir raktus išmetėm.Čia fantazijos reikalas
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(devero @ 2009 10 05, 13:37)
Žiūrint ant kokio tilto rakinsit, o šiaip paprasta spyna, išgraviruoji vardus datą ar dar kažką...o raktelius ižmeta jaunieji į vandenį. Na o per mūsų vestuves tai nerakinom prie tilto, tiesiog dvi spyneles surakinom į vieną ir raktus išmetėm.Čia fantazijos reikalas
biggrin.gif

Na, aš gal ne taip išsireiškiau, neturėjau omeny, kad prie pačio tilto prikabinama spyna. Aplamai kas ten vyksta su tomis spynomis.
Tai čia kiek suprantu, reik nupirkti paprastas spynas , surakint jas tarpusavy ir raktus išmesti į vandenį. O būtina graviruoti?
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2009 10 05, 15:57)
Na, aš gal ne taip išsireiškiau, neturėjau omeny, kad prie pačio tilto prikabinama spyna. Aplamai kas ten vyksta su tomis spynomis.
Tai čia kiek suprantu, reik nupirkti paprastas spynas , surakint jas tarpusavy ir raktus išmesti į vandenį. O būtina graviruoti?

Aš nupirkau vieną spynutę ir ant jos išgraviravau, o sukabino jaunieji 2 širdutes. Mes pirmą dieną neradom tinkamo tilto, ant kurio būtų galima pakabinti spynelę, tai jie pakabino 2 dieną sode ant turėklų prie namo durų. thumbup.gif

http://s47.radikal.r...12582420732.jpg[/IMG][/URL]
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 10 05, 21:19)

thumbup.gif man labai patiko sirdutes, tokios linksmos su sypsena, pasiziures jaunieji ir linksma pasidarys biggrin.gif
Atsakyti