Mielosios supersvočiutės, atėjau nuoširdžiai padėkoti už nuostabias, originalias, puikias idėjas, nesavanaudiškumą. Atšventėm praėjusį savaitgalį vestuves, visiems labai patiko, buvo nustebę įvairiomis, dar nematytomis atrakcijomis. Tai tik šio forumo dėka. Dar kartelį didelid, didelis AČIŪ.
Linkiu visoms kūrybingos, šarmingos, gražios šventės. Visoms būsimoms svočiutėms sėkmės.
Linkiu visoms kūrybingos, šarmingos, gražios šventės. Visoms būsimoms svočiutėms sėkmės.
QUOTE(Forz @ 2009 09 30, 09:49)
Dar vienas klausimukas iškilu dėl židinio? Čia kažkaip supratau, kad piršliai jį perka. O tai kodėl? Juk tėvai turėtų pirkt ir vaikams įteikt. Ar bent jau jaunieji palengvindami tėvų dalią nusiperka. Ar aš klystu?
daugelis klausimų yra susitarimo reikalas Bent aš taip su savo jaunaisiais tai taip darau
QUOTE(Forz @ 2009 09 30, 08:49)
Dar vienas klausimukas iškilu dėl židinio? Čia kažkaip supratau, kad piršliai jį perka. O tai kodėl? Juk tėvai turėtų pirkt ir vaikams įteikt. Ar bent jau jaunieji palengvindami tėvų dalią nusiperka. Ar aš klystu?
seimos zidini mes pirkom bet pritariu joretai - tai susitarimo reikalas
QUOTE(Forz @ 2009 09 30, 09:49)
Na mano jaunieji nenorejo patys pirkti, norejo ,kad butu staigmena ir patikejo mums si pirkinuka, manau jiems patiko.
Manau,kad jiems isimintu ta svente,mes privalom pasistengti.Jeigu jau apsiemem but karvutemis,tai duokim ir pieno... Gal net pamalonina,kai tau patiki toki svarbu ivyki.Na,butu daug sunkiau jeigu nebutu jusu.Smagu net siaip apsilankyti ,paskaitineti,pasigrozeti.Manau liksiu istikima jusu lankytoja,dalyve... O dabar noriu pasiguosti susirgau,oi kaip nelaiku...net pasisukt negaliu,susilusia gal perpute....o dar sitiek darbu!!!
QUOTE(etadilu @ 2009 09 30, 23:15)
Manau,kad jiems isimintu ta svente,mes privalom pasistengti.Jeigu jau apsiemem but karvutemis,tai duokim ir pieno... Gal net pamalonina,kai tau patiki toki svarbu ivyki.Na,butu daug sunkiau jeigu nebutu jusu.Smagu net siaip apsilankyti ,paskaitineti,pasigrozeti.Manau liksiu istikima jusu lankytoja,dalyve... O dabar noriu pasiguosti susirgau,oi kaip nelaiku...net pasisukt negaliu,susilusia gal perpute....o dar sitiek darbu!!!
nu busiu tavo likimo drauge,as irgi i lova atguliau, gydaus rimtai kad tik kuo greiciau pasveikt
Sveikos, as tik ka baigiau daryti popirrines gulbes. Dariau dvi, viena su juoda varlyte . Imesiu veliau foto. jau krepsiai supakuoti, ryt vaziuojam sale puosti, tik oras visai subjuro, jei taip ir toliau tai puse uzduociu gali nepavykti.
QUOTE(vasaryte @ 2009 10 01, 17:32)
Sveikos, as tik ka baigiau daryti popirrines gulbes. Dariau dvi, viena su juoda varlyte . Imesiu veliau foto. jau krepsiai supakuoti, ryt vaziuojam sale puosti, tik oras visai subjuro, jei taip ir toliau tai puse uzduociu gali nepavykti.
aš tai daugiau plaunuoju žaidimukų limuzine ir po stogu, nes spalio 24 d. tikrai visokių šposų oras gali pateikt. Laukui turėsiu tik kokius du dėl visa ko, nes šalta gi bus....
Sveiki,gal gali man kas padeti ir atsiusti santuokos liudijimo sablona?
auraaura27@gmail.com
gal kas ir tech. apziuros talona gali imesti?
Aciu labai jums uz pagalba.Noriu padaryti staigmena uosviams 50 vestuviu jubiliejaus proga.
auraaura27@gmail.com
gal kas ir tech. apziuros talona gali imesti?
Aciu labai jums uz pagalba.Noriu padaryti staigmena uosviams 50 vestuviu jubiliejaus proga.
Sveiki ir man labai skubiai reiktu, visus forumus jau perskaiciau, bet niekur nerandu ir laiskoooooooo gandrui . Buciau labai dekinga. neringa@vap.lt