Sveikutes!Gal kuriai nors teko susidurt su vardine pirslio juosta.Ar pirsliui ja pradzioj vestuviu uzrisa,ar jaunavedziai antra diena tik padovanoja,kaip atsidekodami? Kiek zinau,tai jaunieji uzsake,bet kad netektu paskui lakstyt ir ieskot kitos.O laiko tai tikrai nebus.Dekinga is anksto uz informacija.
QUOTE(etadilu @ 2009 09 24, 02:06)
Sveikutes!Gal kuriai nors teko susidurt su vardine pirslio juosta.Ar pirsliui ja pradzioj vestuviu uzrisa,ar jaunavedziai antra diena tik padovanoja,kaip atsidekodami? Kiek zinau,tai jaunieji uzsake,bet kad netektu paskui lakstyt ir ieskot kitos.O laiko tai tikrai nebus.Dekinga is anksto uz informacija.
Kiek teko matyti, tai su ta juosta pirma vestuviu diena ir buna
...Oi,biski ramiau pasidare.....tik nezinau,kaip as per tas kelias dienas viska susideliosiu po paros skrydzio per tiek laiko tik i ritma ieisiu....Jau pradeda krest "drugys".O as vezuos tik "pusfabrikacius".Mergytes,nepykit,jei paskutine savaite su kvailiausiais klausimais pristosiu....Gal turesiu galimybe kada nors atsidekoti...
Mano piršliukui nuotaka vardinę juostą užrišo pirmą vestuvių dieną
QUOTE(TAI AS @ 2009 09 24, 19:47)
istusteje svociu namuciai...matyt visi issizenijo vasara
kad ženijas ir rudeniop merginos gal turit kuri santuokos liudijimą be pavardžių nuskenuotą mano jau netinkamas tam reikalui, per senas. jokubaite@yahoo.com, jei rasit
QUOTE(TAI AS @ 2009 09 24, 18:47)
istusteje svociu namuciai...matyt visi issizenijo vasara
labai istustejo, ir naujosios svociutes mazai reiskiasi nebevyxta cia tokie pasnekesiai, kaip seniau
QUOTE(darule @ 2009 09 25, 11:02)
labai istustejo, ir naujosios svociutes mazai reiskiasi nebevyxta cia tokie pasnekesiai, kaip seniau
esu darbais užsikasus, nes vestuvės jau spalio 24. o aš to liudijimo šviežio niekaip negaunu
bent pas mus tai uzryso vestuviu pradzioje
sveikutes musu laukia rytoj vestuves, tik mes ne uz svotus, taciau viska ruosiame liudininkams
QUOTE(zaliaake25 @ 2009 09 25, 21:31)
sveikutes musu laukia rytoj vestuves, tik mes ne uz svotus, taciau viska ruosiame liudininkams
Tai dideliausios sekmes ir geru vestuviu, na ir aisku gero oro. O poto apsilankyti pas mus su ispudziais