kazkam buvau zadejus ideti vestuvines duoneles foto, stai
QUOTE(raneta @ 2009 09 18, 13:40)
Sveikos!
nusipirkau 2-jų spalvų smėliuko, kurį jaunieji supils (po santuokos) į stiklinį indą. Gal kuri man duotumėte patarimą, kokį užrašą ant to indo išgraviruoti?
O gal ir draugiškai pasidalintumėte žodžiais, kuriuos sakėte jauniesiems, prieš užpildant tą indą?
Būčiau nepaprastai dėkinga
nusipirkau 2-jų spalvų smėliuko, kurį jaunieji supils (po santuokos) į stiklinį indą. Gal kuri man duotumėte patarimą, kokį užrašą ant to indo išgraviruoti?
O gal ir draugiškai pasidalintumėte žodžiais, kuriuos sakėte jauniesiems, prieš užpildant tą indą?
Būčiau nepaprastai dėkinga
issiunciau viska i AZ
QUOTE(darule @ 2009 09 18, 01:07)
Kokie duoniukai grazus!!!! Net paragaut norisi...
QUOTE(etadilu @ 2009 09 18, 15:09)
Kokie duoniukai grazus!!!! Net paragaut norisi...
na taip, atrode tikrai ispuingai, ir visiem paliko dideli ispudi ir susizavejima, nes paskui po duoniuka gavo kiekvienas svecias, kaip naujos seimos dovana bet jau rytojaus diena buvo neimanoma jos valgyt sukietejo ziauriai galejai i stala trankyt
Labai ačiū Jums!
Dažnai skaitau šį forumą. Ir, žinote, sunku net patikėti, kad šiais laikais tiek daug gerų žmonių, kurie mielai dalijasi savo patirtimi... AČIŪ!
Dažnai skaitau šį forumą. Ir, žinote, sunku net patikėti, kad šiais laikais tiek daug gerų žmonių, kurie mielai dalijasi savo patirtimi... AČIŪ!
QUOTE(darule @ 2009 09 18, 15:10)
issiunciau viska i AZ
ačiū visoms pagalbininkėms. Einu skaityt, tik jaučiu kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių paskaitysiu ir tada jau užversiu Jus klausimais
QUOTE(loretita2 @ 2009 09 17, 22:38)
O kaip susirasti ta pineja krepseliu?
Senoji jos tema štai čia. Naujos kolkas nerandu - gal dar nesukurta.
QUOTE(Champagne @ 2009 09 18, 20:45)
ačiū visoms pagalbininkėms.
Na matau, kad sulaukėte pagalbos. Savo net nebesiunčiu. Sėkmės ruoštis.
QUOTE(darule @ 2009 09 18, 11:07)
kaip skanu ir graziai atrodo, kodel as nezinojau sio dalyko kai ejau pirsliaut, bet manau kita kart jau padarysiu tokia duonele
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2009 09 18, 23:37)
Senoji jos tema
Labai tau dekoju susiradau jau
Sveikutes, kaip ramu cia, matomai visos lepinasi paskutinemis saules spinduleliais. Grazus oras musu svociaujancioms o ir pacioms vestuvems
Sveikutes, gal kas galetu pagelbeti su ramune (darbu pasiskirstymui). Kaip jus ja darote?
Aš nedariau, bet mergaitės pasakojo, kad prikabina lapelius prie pirktinės, medžiaginės gėlės ir duoda jauniesiems nusegti